Yayın haklarını almadan önce s sporttan özeti, hatta maçı da izliyodum dönüp dönüp ara sıra. Böyle dönüp dönüp izlediğim şeyleri bilgisayarımda depolarım aslında fakat bunu indirmedim, şimdi de Bein yüzünden hepsi silindi. Elinde bu maçın özeti olan var mıdır bana ulaştırabilecek? S Sport özetini istiyorum arkadaşlar Türkçe spiker olanı yani. Özeti linkledim arkadaşlar; https://www.mediafire.com/file/8ifxv9rbqmhcm6f/Man_City_3-2_Aston_Villa.mp4/file < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xurmirac -- 8 Ocak 2024; 8:31:25 > |
Manchester City - Aston Villa Maçı Özeti: City Şampiyonluğu 3-2 Kazanıyor
Manchester City, 2021-22 Premier Lig sezonunun son maçında Aston Villa'yı 3-2 mağlup ederek dramatik bir şekilde şampiyonluğa ulaştı.
Maçın ilk yarısında City, İlkay Gündoğan'ın golüyle öne geçti, ancak Aston Villa,Matty Cash'in golüyle skoru hemen eşitledi. İkinci yarıda, Philippe Coutinho Aston Villa'yı öne geçirdi, ancak City geri dönüşe geçti.
Rodri'nin golünden sonra, City'nin zafer golü son dakikalarda geldi. İlkay Gündoğan'ın vuruşunu Aston Villa kalecisi Emiliano Martinez kurtardı, ancak top İngiliz oyuncu Ilkay Gundogan'a çarptı ve ağlara gitti.
Bu sonuçla Manchester City, Premier Lig şampiyonluğunu son hafta Aston Villa karşısında 3-2 kazanarak elde etti. Şehirliler, bu sayede altıncı Premier Lig şampiyonluğuna ulaşırken, Pep Guardiola ise City ile dördüncü lig şampiyonluğunu kutladı.
İlgili Anahtar Kelimeler:
- manchester city aston villa 3-2 türkçe
- manchester city aston villa 3-2 özet
- city aston villa 3-2
- manchester city - aston villa özet 3-2
- city aston villa 3-2
- manchester city 3-2 aston villa özet
- manchester city aston villa 3-2