Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig | 3. Hafta | Eskişehirspor- Galatasaray | 30.8.2013 | 21:45 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
4
Favori
14.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu maçtan 3 puan alacağımızı düşünüyorum. 0:2 skor tahminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnasss

halil ünal varken aziz yıldırım ona teşvik veriyordu şimdi başkan hoşcan ben teşvik kabul etmeyeceğini düşünüyorum eski maçlar gibi zor olmaz bence..

Bu neyin kafası ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

quote:

halil ünal varken aziz yıldırım ona teşvik veriyordu şimdi başkan hoşcan ben teşvik kabul etmeyeceğini düşünüyorum eski maçlar gibi zor olmaz bence..

Bu neyin kafası ya?

valizlerle eskişehire gelip paranızı vermedi mi Mosturoğlu ? her gs maçı böyle eses ölümüne oynuyor bu sefer temiz maç olacak inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

bekliyoruz,ama allah aşkına açık tribünden değilde galatarasay tribününde alın biletinizi,sonra ne yapacğaımızı şaşırıyoruz.lütfen sizden ricam.

tribünlerin %80i galatasaraylı oluyor sonrada eses büyük takım falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

2 Hafta üst üste son yıllarda galip gelemediğimiz deplasmanlara gidiyorum. Bakalım seriyi bozabilecek miyiz?

Bursa değilde ES ES deplasmanından çekiniyorum baya.

malum Erkan Zengin bizim maçlarda Messi gibi oynuyor.

Aziz babalarından teşvik alıyorlardı şimdi hoşcan var esesin başında öyle şeyleri sevmez.. ertuğrul sağlamda izin vermez buna..
  • quote:

quote:

quote:

Bu neyin kafası ya?

valizlerle eskişehire gelip paranızı vermedi mi Mosturoğlu ? her gs maçı böyle eses ölümüne oynuyor bu sefer temiz maç olacak inşallah..

Takıma mı vermiş acaba yoksa 1-2 şikeciye mi? Provokatörsün zaten diğer mesajlarından da anlaşılabiliyor onun için uzatma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu neyin kafası ya?

Takıma mı vermiş acaba yoksa 1-2 şikeciye mi? Provokatörsün zaten diğer mesajlarından da anlaşılabiliyor onun için uzatma.

başkana geliyor para oyunculara dağıtıyor gerçekleri söylüyoruz hocam burada

• Bayern - Chelsea maçıyla çakışıyor maçımız Tabiki GS'nin maçını izleyeceğim. Yine de maçı bu gün ve bu saate koyan YD istifa
  • Maçı yarın sanıyordum bugünmüş çoğu kişi de bence unuttu kuradan dolayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonlar ligi kuraları dolayısıyla unuttuk maçı. Biraz canlandırın şu konuyu.

• geçen hafta da deplasmanda değil miydik ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

2 Hafta üst üste son yıllarda galip gelemediğimiz deplasmanlara gidiyorum. Bakalım seriyi bozabilecek miyiz?

Bursa değilde ES ES deplasmanından çekiniyorum baya.

malum Erkan Zengin bizim maçlarda Messi gibi oynuyor.

Aziz babalarından teşvik alıyorlardı şimdi hoşcan var esesin başında öyle şeyleri sevmez.. ertuğrul sağlamda izin vermez buna..

Orası öyle ama Erkan bize karşı aşırı bir motivasyonla oynuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

bekliyoruz,ama allah aşkına açık tribünden değilde galatarasay tribününde alın biletinizi,sonra ne yapacğaımızı şaşırıyoruz.lütfen sizden ricam.

tribünlerin %80i galatasaraylı oluyor sonrada eses büyük takım falan filan

hiçbir zaman yüzde 80 taraftar olmaz.çünkü zaten stadın yarısından çoğunu kombine satıyoruz.
  • bu maçı dt playden kiralıyorum almak isteyenler pm ile irtibata geçsin fiyat 5 tl
  • Beyler toplanın bugün maçımız var
  • Bakalım Emre mi oynayacak Engin mi Kazım mı..
  • Yavaş yavaş maç havasına girelim
  • İki hafta üst üste beraberlik kötü olacak, yorumcular vık vık vık konuşacak ama bu deplasmandan 1 puanla döneceğimize inanıyorum
  • Bu maçı alalım abi. Gidip Real Madrid'i yenme hesapları yapıyoruz, İtalya'dan puan hesapları yapıyoruz geliyoruz burda Bursa deplasmanı zordu yeaaaa Eskişehir deplasmanı zordu yeaaa.. Zorsa ona göre oynamamız gerek, bu maçı kazanmak büyük moral sağlar bize..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.