Şimdi Ara

10 Mbps sınırsız abonesi oldum, Detaylı bilgi içeride (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
4.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tugay289

beyler ben süper online fiber10mbit sınırsız a geçmeyi düşünüyorum.
    ttnet tahaddüt varsa süper online tazminatı karşılıyor mu
    son olarak şimdi 49 tl olan fiyat 31 aralığa kadar olan kampanya fiyatı 1 yıl tahaddütümüz süper online da bitti mesela fiyat değişir mi yükseltirler mi

tugay289

Benim ADSL aboneliğimi sonlandırma bedelimi karşıladılar. 138 tl fatura geldi. Faturayı faksladım. daha sonraki ödemelerinizden düşülmek üzere kredi olarak hesabınıza kaydedilmiştir diye mail attılar... Yani bedeli karşılıyorlar.

Fiyatları yükselteceklerini zannetmem. Çünkü TT de bu fiyatlara gelecek IPTV hizmetini başlatınca...

Müşteri hizmetlerini 3-4 kez aradım sadece 3. arayışımda 4-5 dk bekledim onun dışında 30sn ile 2dk arasında ulaştım ve sorunum çözüldü... Benim internet ile değil Supernumara hizmeti ile sıkıntım oldu. aktiflendi geldi gitti vs.. 1 Aralıktan beri kullanıyorum. Bir kez onda da 20 dk falan gitti. Bizim binada 40 daire ver. Geçen havalandırma boşluğundan bişi almak için açmıştım. benimki dahil yukarı doğru 18 tane cat5 kablosu gidiyordu. aşağıda da 2 kişi olsa binanın yarısı abone olmuş demektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALL4U -- 18 Aralık 2009; 16:20:01 >

• muhtemelen uyumlu ama hiç denemedim
    quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

modemin arkasındaki portlara şuan adsl modemimde kullandığım ethernet kabloları uyumlumu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALL4U

quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

beyler ben süper online fiber10mbit sınırsız a geçmeyi düşünüyorum.
    ttnet tahaddüt varsa süper online tazminatı karşılıyor mu
    son olarak şimdi 49 tl olan fiyat 31 aralığa kadar olan kampanya fiyatı 1 yıl tahaddütümüz süper online da bitti mesela fiyat değişir mi yükseltirler mi

tugay289

Benim ADSL aboneliğimi sonlandırma bedelimi karşıladılar. 138 tl fatura geldi. Faturayı faksladım. daha sonraki ödemelerinizden düşülmek üzere kredi olarak hesabınıza kaydedilmiştir diye mail attılar... Yani bedeli karşılıyorlar.

Fiyatları yükselteceklerini zannetmem. Çünkü TT de bu fiyatlara gelecek IPTV hizmetini başlatınca...

Müşteri hizmetlerini 3-4 kez aradım sadece 3. arayışımda 4-5 dk bekledim onun dışında 30sn ile 2dk arasında ulaştım ve sorunum çözüldü... Benim internet ile değil Supernumara hizmeti ile sıkıntım oldu. aktiflendi geldi gitti vs.. 1 Aralıktan beri kullanıyorum. Bir kez onda da 20 dk falan gitti. Bizim binada 40 daire ver. Geçen havalandırma boşluğundan bişi almak için açmıştım. benimki dahil yukarı doğru 18 tane cat5 kablosu gidiyordu. aşağıda da 2 kişi olsa binanın yarısı abone olmuş demektir..

Sonlandırma bedelini derken neyi kastediyorsun? Ben de Smileadsl hattımı kapatıcam bana sağlanan aylık 37*6=222+ 26 bağlantı = 250 lira ödemem gerekiyor. Bunlar bana sağlanan indirim olduğu için ödenmez dediler. Fakat ekstra ceza bedeli keserlerse bu ücreti karşılıyorlarmış.Sizdeki durum nedir?

• Buraya geldiği an bırakmazsam ttneti namertim
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

modemin arkasındaki portlara şuan adsl modemimde kullandığım ethernet kabloları uyumlumu acaba?

uyumlu arkadaşım. şuan kullandığın ethernet kablosuyla ,3 bilgisayarı modeme bağlayabilirsin, wireless la istediğin kadar pc bağlayabilirsin

• Sonlandırma bedelini derken neyi kastediyorsun? Ben de Smileadsl hattımı kapatıcam bana sağlanan aylık 37*6=222+ 26 bağlantı = 250 lira ödemem gerekiyor. Bunlar bana sağlanan indirim olduğu için ödenmez dediler. Fakat ekstra ceza bedeli keserlerse bu ücreti karşılıyorlarmış.Sizdeki durum nedir?

Smileadsl aboneliğini sonlandırdığın zaman sana Sonlandırma bedeli diye bir fatura gönderiyor. Bunun 150 tl'ye olan kısmını Superonline ödüyor... yani senin 250 tl sonlandırma faturarın 150 tl'sini öderler...
  • Arkadaşlar fiber interneti bu gün bagladılar (10mbps) upload değeri 1mbps mi olması gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 21 Aralık 2009; 12:19:32 >
  • 5 mbps upload
    quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Arkadaşlar fiber interneti bu gün bagladılar (10mbps) upload değeri 1mbps mi olması gerekiyor?
  • Arkadaşlar ben pek bilmiyorum da. Bana fiber için kullancı adı şifre vermediler. Bilmiyorum adsl gibi şifresi falan var mı? Ayrıca bu lig tv maçlarını. Canlı olmadan maçtan sonra seyrediliyor diye duymuştum biraz aydınlatırmısınız beni? Son olarakta superonline'da yazan 10mbps için upload değeri 1mpbs. Neden 5mbps veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

5 mbps upload
    quote:

Arkadaşlar fiber interneti bu gün bagladılar (10mbps) upload değeri 1mbps mi olması gerekiyor?

*9,99 TL; kotalı paketler için ilk 1 ay, limitsiz paketler için ilk 2 ay geçerli olan tutardır. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. 10 Mbps için internete yükleme(upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps'dir.

Kaynak :http://www.superonline.net/bireysel/kampanyalar/superpaket.aspx

• quote:

Arkadaşlar ben pek bilmiyorum da. Bana fiber için kullancı adı şifre vermediler. Bilmiyorum adsl gibi şifresi falan var mı? Ayrıca bu lig tv maçlarını. Canlı olmadan maçtan sonra seyrediliyor diye duymuştum biraz aydınlatırmısınız beni? Son olarakta superonline'da yazan 10mbps için upload değeri 1mpbs. Neden 5mbps veriyorlar.

Hocam bana bir Wireless ağ için kullanıcı adı ve şifresi verdiler. Anladığım kadarıyla wireless için benim modem'i şifrelediler kurulum sırasında. Wireless kullanmayı hiç düşünmediğim için sormadım da bu nedir diye. Eğer sende bu işlemi gerçekleştirmedilerse bir şifre vermemiş olabilirler. Bu dediğim tamamen tahmin tabi, açıp sormakta fayda var.
  • İzmir karşıyaka' ya gelse 1 saniye düşünmeden alıcam şunu ya
  • benim kafamı karıstıran bazı seyler var mesela arkadasın da belirttiği gibi upload hızı 1mbps diyo ama 600 ile up yaptım diosun bu nasıl oluyo?
    yanlıs anlama yalan söylüyosun demiorm tarife falan mı deişti acaba senden sonra?
  • Benim fırsatım olsa hiç düşünmeden geçerim superonline'a

Bir arkadaşımın hız testi, ttnet bu hıza mümkün değil ualaşamaz, ulaşsa bile aynı para olmaz.

100 MBit 129 Lira

10 Mbps sınırsız abonesi oldum, Detaylı bilgi içeride

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 25 Aralık 2009; 9:59:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamkaan

benim kafamı karıstıran bazı seyler var mesela arkadasın da belirttiği gibi upload hızı 1mbps diyo ama 600 ile up yaptım diosun bu nasıl oluyo?
    yanlıs anlama yalan söylüyosun demiorm tarife falan mı deişti acaba senden sonra?

10mb = saniyede 1mb verir 1mb= saniyede 100kb arasıra 600kb up olabliliyor upload sapıtıyor çunki :D
  • Beylikdüzündeki evime ( site ) dün bağladılar. Modem Pirelli. Hem PC hem de Laptop var evimde. PC geçici olarak Ethernet kablosuyla bağlı. Laptopa zaten kablosuz.
    8 GB tek Iso dosyasını ( easynews aboneliğimden ) 2 saat 40 Dakikada indirdi.
    Aslında normal şartlarda 2 saat sürmesi gerekiyor .
    Bir de 500 MB civarında dosyayı ( r.a.p.i.d.s.h.a.r.e hesabımdan ) mutfağa gidip sıcak su hazırlayıp kahve yapana kadar indirdi.
    1 Saatte 4 GB indirebiliyorsunuz. Upload hızı sanırım 7-78 Mbit civarında. Yalnız bir kaç hız testi yaptım internetten ( netspeed, turknet vs. ) hep farklı çıktı download hızı.

Speedtestnet'te ilk denememde 25 Mbit gösterdi, sonra 15 Mbit, sonra 8 Mbit. ama upload genelde 7 Mbit civarı.

Bu arada önceki gün kayıt yapmak için gelen eleman Ocak ayında telefon hizmetine de başlayacaklarını bildirdi ( supertelefon değil ) .
    Yani normal telefonun kablosunu modeme bağlayarak artık superonline üzerinden heryeri %50 indirimli olarak arayabileceğimizi bildirdi.
    Sabit hat ücreti yok. Eğer dedikleri doğruysa Telekom'a haraç ödemekten tamamiyle kurtulacağız. Tabi bu uygulama şu anda sadece Superonline Fiber aboneleri için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilayd -- 25 Aralık 2009; 11:33:52 >

• İnşallah bu superonline her yere dağılırda bu TT'den en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44mustika

10 Mbps sınırsız abonesi oldum, Detaylı bilgi içeride

Arkadaşlar inş. sizde yakında böyle sonuçlar alırsınız :)

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla 10 mbps bağlantı alanlar 5 mbps upload hızında test alıyorlar.

evet arkadaşlar başka 10 mbps bağlatıpta 5 mbps upload alan var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilelma -- 31 Aralık 2009; 18:35:52 >
  • benim pc de ethernet karti yok. suan ttnet in verdigi modem usb üzerinden pc ye bagli. super online ın verdigi modeminde usb baglantisi varmi? varsa usb den kullaninca hizla ilgili dezavantajim olurmu?
  • Superonline'ın verdiği modemde usb arabirimi mevcut.Ethernet'le bağladığında sanırım daha sağlıklı olur,bilmiyorum.Usb'den uğraşmadım valla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.