Eskiden dialup ile bağlanırken internet kafe çalışanlarına özenir ne güzel sabahtan akşama internetleri var diye düşünürdüm.5-6 ile download müthiş olaydı.Adsl ilk çanakkalede pilot başlayınca bize ne zaman gelir diye az takip etmedim.Bu işde böyle şimdi hayal gibi geliyor ama bir süre sonra 10mbit internetmi kaldı dünyada muhabbeti yaparız hep beraber :)
bir kaç gündür bizim sitenin etrafını kazıyolardı güvenlige sordum 'superonline'dedi.aradım superonline'ıfiber adsl dedi, 1-2 aya devreye girecekmiş bizim sitede :)
@44mustika
üstad, emule ya da Torrent, kısacası P2P yazılımlarda DL değerleri nasıl? Kablonet 512 kullanıcısıyım emulede stabil 60k rahat görüyorum, saatte 180-200mb indirebiliyorum Direk bağlantı değilde P2P performansı nasıl hattın. Kullanılan modemler P2P indirmelerde çok önem kazanıyor.
Şöyle bir tecrübem var, VDSL 32mbit üzerinde Pikatel modem verilmiş. Emule asla kullanamıyorsunuz, torrent iyi çalışıyor. Emule çalışsa ne kadar güzel olacaktı, bas unut çok güzeldir ed2k ağı.
Birşey Sorcam 10 Mbs Sınırsız 10 Ay 49 Tl Miş !0 Aydan Sonra Kaç Oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: yeappa
@44mustika
üstad, emule ya da Torrent, kısacası P2P yazılımlarda DL değerleri nasıl? Kablonet 512 kullanıcısıyım emulede stabil 60k rahat görüyorum, saatte 180-200mb indirebiliyorum Direk bağlantı değilde P2P performansı nasıl hattın. Kullanılan modemler P2P indirmelerde çok önem kazanıyor.
Şöyle bir tecrübem var, VDSL 32mbit üzerinde Pikatel modem verilmiş. Emule asla kullanamıyorsunuz, torrent iyi çalışıyor. Emule çalışsa ne kadar güzel olacaktı, bas unut çok güzeldir **** ağı.
Bende yeni bağlanttım. Emule kullanmadım ama Torent de 900k -960k arasındaki hızları gördüm upload ise 400-460k arası oynuyor. Geçen cumartesi Dexter'ı indirdim sadece 19 dk gibi bişi sürdü. Notebook'um arıza yaptığ için hafta için kullanmadım. O yüzden bu hızlar haftaiçi vs düşüyormu bilmiyorum.
antalyada oldukça büyük sitede ikamet ediyorum ve az önce aradım müşteri hizmetlerini antalyanın hiçbir yerinde işleme başlamadık dedi telefondaki yetkili site yöneticinizin izni ile online başvuru yaparsanız işleme alırız ve sizi en yakın zamanda bilgilendiririz dediler.
hayırlısıyla bende geçmek istiyorum artık 10 mbt'e :D
quote:
Orijinalden alıntı: Berat Aydogdu
Birşey Sorcam 10 Mbs Sınırsız 10 Ay 49 Tl Miş !0 Aydan Sonra Kaç Oluyor
Kardeş 12 ay taahhüt imzalıyosun. ilk 2 ay 9.99 TL , 10 ay 49.99 Tl ödüyosun.
bu 12 aydan sonra ister kapat ister devam et o senin bileceğin iş. Zam gelirmi onu bilemem ama 12 ay boyunca bu fiyatlar geçerli.
Süperonline bayağı ilerlertti fiyatıda makul inş bizim bölgeyede gelir. :)
Bizim siteye de fiberoptik kablo gelmişti. Bugün kapıma gelip başvurumu aldılar. Yarın arayıp eve gelip kurulum yapacaklarmış. Hadi hayırlısı ben de 10mbit aldım. Aslında 20mbit alacaktım 20tl için 2 kat hız süper olur dedim ama taahhüt süresincde daha düşük ücretli tarifeye geçiş yapılmıyormuş. Ben de 12 ay kim öle kim kala dedim ve 10mbit için başvurumu aldırdım.
hadi hayırlısı....
quote:
Orijinalden alıntı: AyBuBi
Bizim siteye de fiberoptik kablo gelmişti. Bugün kapıma gelip başvurumu aldılar. Yarın arayıp eve gelip kurulum yapacaklarmış. Hadi hayırlısı ben de 10mbit aldım. Aslında 20mbit alacaktım 20tl için 2 kat hız süper olur dedim ama taahhüt süresincde daha düşük ücretli tarifeye geçiş yapılmıyormuş. Ben de 12 ay kim öle kim kala dedim ve 10mbit için başvurumu aldırdım.
hadi hayırlısı....
Acaba çekecekleri yerleri yayınlıyorlarmı??Yani listeye falan alıyorlarmı.Mesela 2010 beşevler gibi_?
beyler fiyat çok iyi hız nsl ? süperonline ın müşteriye ilgisi nsl kalite nsl
Hayırlı olsun hocam, darısı bizim başımıza artık.
Ya bu süperonline'da bir sorunla felan karşılaşırsak muhattab olacak kimseyi bulamıyormuşuz diyorlar bu ne kadar doğrudur bilen var mı?
beyler ben süper online fiber10mbit sınırsız a geçmeyi düşünüyorum. ttnet tahaddüt varsa süper online tazminatı karşılıyor mu son olarak şimdi 49 tl olan fiyat 31 aralığa kadar olan kampanya fiyatı 1 yıl tahaddütümüz süper online da bitti mesela fiyat değişir mi yükseltirler mi
yorumlar oldukça olumlu bende geçicem gibi
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
yorumlar oldukça olumlu bende geçicem gibi
yorum önemli değil. sitende fiber sistem döşendiyse düşünme bile.ttnet kadar kazıkçı bir firma yok.verdiği kalite çok kötü zaten.1mbit ttnetadsl ile aynı fiyata 10mbit fiber internet .düşünmeye bile gerek yok.Ama ben merak ettiğim ayrıntıları sordum.cevapları hala bekliyorum.
ayrıca 2ay 9.99lira süper ya
ve komşusunu getirene 1ay kapmpanyası var bunlar hoşuma gitti.
kaç portu var bunun modeminin? 3masaüstü ve 2-3 wifi cihaz aynı anda çalışabilirmi? dağıtım serbestmi acaba
Arkadaşlar, sadece binaya bağlatmış kişiler hangi semtlerde oturuyor acaba? Acıbadem gibi bi çok bağlantının pilot olarak denendiği bi yerdeyim fakat sadece sitelerde görünüyor bu.
quote:
Orijinalden alıntı: chatixx
Ya bu süperonline'da bir sorunla felan karşılaşırsak muhattab olacak kimseyi bulamıyormuşuz diyorlar bu ne kadar doğrudur bilen var mı?
bende süperonline 10 mbit sınırsıza geçtim gece 2 gibi gitti internet ögrenci evi yapacak iş yok bizde aradık hizmetleri çıktı biri bi kaç işlem yaptırdıktan sonra kaydımızı aldı yarım saat sonra net geldi bi dahada gitmedi
en heyecanlandığım zaman torrentte 1.1 mb sn hızını gördüğüm zamandır heralde tam verim aldığım andı 600 kb da sn de gönderim hızına ulaştım speed testlerde 9.6 mbit e ulaşabildim en fazla ondada movie (800mb) 10 min. yazıodu film on dakkada iniosa sorun yok dedim bende yaklaşık 2 haftadırda kullanıyorum