Şimdi Ara

10 MİLYONA XENON BLUE ALDIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baba toros farı başlı başına harika zaten.ektra bişeye gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

baba toros farı başlı başına harika zaten.ektra bişeye gerek yok.

walla araba almış aldığım bu ampullerle uzaktan çok dikkat çekiyor

uzaktan bmw sanıyorlar ama yanlarına yaklaştıklarımda şaşırıyorlar torosmuş diye

• tam olarak no marka modeli ampulün resim koyarsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

tam olarak no marka modeli ampulün resim koyarsan sevinirim

benimkini mi sordunuz hocam
    ~~~ texon marka benim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 8 Kasım 2006; 23:14:24 >
  • bence torosunki harika kardes birde geceleyin uzunları yakıp çekebilirmisin aydınlatması nasıl ve nerden temin edebiliriz renault 21 ve 11 lere uyarmı
  • texon marka 15-20ytl arasında değişir; her arabaya uyan modelleri war h4 felan ben de sadece kısalarda war uzanlara almadım maalesef
  • size bişe söyliyimmi bazı arkadaşlar 400-500 ytl vermeye gerek yok diyor bide aldığınız 15-20 ytl lik farları yağmurda siste görelim beyaz far önünüzü yağmurda-siste aydınlatmaz zaten ondan elalem Xenon alıyo xenon da mercek olduğu için ışık dümdüz yayılmadan gidiyo ve direk yere çakıyor ve geceyi gündüz gibi yapıyor yoksa bütün millet enayi değil xenon alsın demekki bi farkı var dimi ama
  • çok zeki gördüm seni
  • evet xenondaki merceğin amacı bu zten süs olsun dite değil yoksa beyaz ampulleri kimse önermiyor çok fazla kazaya yol açıyor sisli puslu yağmurlu havalarda ama şuda bi gerçekki xenon farlarda adamın gözünü acayip alıyor yani oda riskli bu durumda ampül alabiliriz
  • hayırlı olsun iyi gunlerde kullan.
  • yakında patlarsa şaşırma
    ama belki seninki şans bu ya sağlam olanından denk gelmiştir
  • ben philips amoulleri 70-80 ytl biliyordum seninkiler biraz çabuk bozulabilir veya ışığının kalitesi zamanla azalabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek

10YTL ye 75YTl ye Xenon far sahibi olamazsınız. Xenonların fiyatı en az 500YTL lerden başlar.

yok daha neler be abi 500 ???
  • arkidişler xenon kitlerin ŞU PAHALI OLANLARIN hiçmi kötü yönleri yok , ben burda yaziimde siz karar verin alınırmı alınmazmı

- SONRADAN TAKILAN XENON KİTLERİN FAR YUVALARINA UYMADIĞI İÇİN FARLARIN PLASTİK YUVALARININ ADAPTASYONU İÇİN KESİLDİĞİNİ BİLİYORMUSUNUZ ? SİZ HİÇ ARACINIZIN FAR YUVASINI DELİK DEŞİK ETTİRİRMİSİNİZ ?

- XENON KİTLERİN ELEKTRONİK ÜNİTELERİ FARIN DIŞINA MONTE EDİLİYOR , YANİ ZATEN YENİ NESİL ARAÇLARDA MOTOR KISMINDA YER PROBLEMİ VARKEN BİRDE BU ADAPTÖR KUTUSU BÜYÜKLÜĞÜNDE 2 ADET KUTUYU NEREYE KOYACAZ ?

- MOTOR SU ALDIĞINDA VEYA YIKATILDIĞINDA BU XENON KİTLERİN ELEKTRONİK ÜNİTELERİ SU ALIRSA EĞER DERHAL BOZULUR VEDE ONARIMI İMKANZIDIR ,

- XENON LAMBALAR DEĞİŞTİĞİNDE MALİYETLERİ ÇOK PAHALIDIR

SİZCE DEĞERMİ KARAR VERİN , BENİM NACİZANE FİKRİM İSE ARACIMIN ELEKTRİK TERTİBATINI HİÇ BİR ŞEKİLDE BOZMADAN ALIRIM 10-20 YTL YE H4 VEYA H7 BLUE KİTLERİ BAKARIM KEYFİME BİRAZ DAHA PARAYA KIYARSAM PHILIPS LER VAR 70 MİLYON CİVARI ONDAN ALIR TAKARIM AMA 300-500 YTL VERİPTE XENON KİT ALMAK DEĞMEZ GİBİ GELİYOR , AMA FABRİKADAN XENON ÇIKIŞLI BİR ARAÇ ALIRSAM HAYIR DEMEM , YANİ ANLICANIZ SONRADAN XENON TAKTIRMA İŞİ OUT

BİZİM KELEPİR KİTLERİN SADECE BİR EKSİ YÖNÜ VAR ; BEYAZ IŞIĞIN XENON KADAR ŞATAFATLI OLMADIĞINI KABUL EDİYORUZ TABİ EEE KÖFTE EKMEK MESELESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan50 -- 11 Kasım 2006; 11:50:56 >

• YENİ GECE GÖRÜNTÜLERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ ?

[img=http://img241.imageshack.us/img241/4313/grnt010mg6.th.jpg]

[img=http://img293.imageshack.us/img293/2986/grnt011ml1.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan50 -- 11 Kasım 2006; 12:04:39 >
  • çok güzel bence
    quote:

Orjinalden alıntı: tufan50

YENİ GECE GÖRÜNTÜLERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ ?

[img=http://img241.imageshack.us/img241/4313/grnt010mg6.th.jpg]

[img=http://img293.imageshack.us/img293/2986/grnt011ml1.th.jpg]

bence süper oluş kardes sanki xenon ama siste yağmurda nasıl olur bilmem dikkat etmelisin yada arabaya sarı sis farı taktır

• gece gorunusunu bende koyım bakalım ne dıyeceksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan50

arkidişler xenon kitlerin ŞU PAHALI OLANLARIN hiçmi kötü yönleri yok , ben burda yaziimde siz karar verin alınırmı alınmazmı

- SONRADAN TAKILAN XENON KİTLERİN FAR YUVALARINA UYMADIĞI İÇİN FARLARIN PLASTİK YUVALARININ ADAPTASYONU İÇİN KESİLDİĞİNİ BİLİYORMUSUNUZ ? SİZ HİÇ ARACINIZIN FAR YUVASINI DELİK DEŞİK ETTİRİRMİSİNİZ ?

- XENON KİTLERİN ELEKTRONİK ÜNİTELERİ FARIN DIŞINA MONTE EDİLİYOR , YANİ ZATEN YENİ NESİL ARAÇLARDA MOTOR KISMINDA YER PROBLEMİ VARKEN BİRDE BU ADAPTÖR KUTUSU BÜYÜKLÜĞÜNDE 2 ADET KUTUYU NEREYE KOYACAZ ?

- MOTOR SU ALDIĞINDA VEYA YIKATILDIĞINDA BU XENON KİTLERİN ELEKTRONİK ÜNİTELERİ SU ALIRSA EĞER DERHAL BOZULUR VEDE ONARIMI İMKANZIDIR ,

- XENON LAMBALAR DEĞİŞTİĞİNDE MALİYETLERİ ÇOK PAHALIDIR

SİZCE DEĞERMİ KARAR VERİN , BENİM NACİZANE FİKRİM İSE ARACIMIN ELEKTRİK TERTİBATINI HİÇ BİR ŞEKİLDE BOZMADAN ALIRIM 10-20 YTL YE H4 VEYA H7 BLUE KİTLERİ BAKARIM KEYFİME BİRAZ DAHA PARAYA KIYARSAM PHILIPS LER VAR 70 MİLYON CİVARI ONDAN ALIR TAKARIM AMA 300-500 YTL VERİPTE XENON KİT ALMAK DEĞMEZ GİBİ GELİYOR , AMA FABRİKADAN XENON ÇIKIŞLI BİR ARAÇ ALIRSAM HAYIR DEMEM , YANİ ANLICANIZ SONRADAN XENON TAKTIRMA İŞİ OUT

BİZİM KELEPİR KİTLERİN SADECE BİR EKSİ YÖNÜ VAR ; BEYAZ IŞIĞIN XENON KADAR ŞATAFATLI OLMADIĞINI KABUL EDİYORUZ TABİ EEE KÖFTE EKMEK MESELESİ

Kendiniz yazmışsınız Xenon kit diye, ama far yuvalarının delinmesi gerekir demişsiniz.. Öyle birşeye gerek yok..

http://img.tradekey.com/images/uploadedimages/products/1/6/B339165-20061106103516.jpg

Bakın yukarıdaki ampul H-4 far ampulu kulanan araçlara takılır.. Far'da herhangi bir değişim olmadan takılabilir..

Bu kitler, H-1 - H3- H-4 - H-7 - H-11 - HB3 - HB4 - HB8 vb. ampul kullanan araçlara ayrı ayrı üretiliyor..
    http://www.ereyon.com.tr/KMDefault.aspx?Pid=46&tabindex=3&tabid=11526&ctrid=4329&slcidx=6&gclid=CLOlx_rsv4gCFR-nXgodNg7tCA

Farın dışında kalan elektrik üniteler, yani balans ve beyin için her araçda uygun bir yer seçilir..

Bu balans ve beyinler suya karşı dayanıklıdır.. Tabiki tazyikli suyla motor yıkanması gibi durumlarda korunmaları gerekir..

Bu ürünlerin ortalama 2-3 yıl garantileri mevcuttur.. Ampulleri ortalama 75 + Kdv olarak satılır.. Bu normal ampullere göre 5 kat daha uzun ömürlüdürler..

Birçok aracın orjinal xenon ampulleri 300 ytl iken Kit olarak satılanlar bence çokda pahalı bir sistem değil..

Saygılar

• hocam şimdi balanslar arızalanınca nasıl garantiye sokacaz elektronik eşyada garanti olayı çok tartışılır kullanıcı hatasıdır diyip çıkarlar işin içindenki geneldede öyle olmakta , su alıp bozulsa ne diyeceksin adamlara ? yenisini verinmi diecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan50 -- 12 Kasım 2006; 0:01:44 >
  • bu masrafa değmez bence xenon ampul yeterli
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.