Şimdi Ara

10 MİLYONA XENON BLUE ALDIM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

10 MİLYONA XENON BLUE ALDIM

******bunlarda bendeki toros'un beyaz ampuller *********

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 13 Kasım 2006; 0:00:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tufan50

hocam şimdi balanslar arızalanınca nasıl garantiye sokacaz elektronik eşyada garanti olayı çok tartışılır kullanıcı hatasıdır diyip çıkarlar işin içindenki geneldede öyle olmakta , su alıp bozulsa ne diyeceksin adamlara ? yenisini verinmi diecez

Ampuller 1 yıl, diğer parçalar 3 yıl garantilidir.. Neden su alsın ki o zaman aracın diğer elektronik sistemleri su alır diye çıkartalımmı:)
  • bende cumartesi taktrcam h4 müş renalut 21' e
  • torostakiler harikaya benziyor çok şiddetli çakmış
  • eeee kimin arabası
  • Kardeşler o kadar basite indirgemişsinizki işi hayretle okudum yaw , ben caddy de kullandım o ucuz ampullerden tesisat ve ampul yuvası eridi , 10 milyonluk ampul çoook pahalıya maal oldu bana araba yanacaktı , far içleri 3 ayda sarardı farlarda değişti mecburen , adam gibi xenon takın yada hiç oynamayın tecrübeyle sabittir http://www.geceucusu.com/ bu siteyi bir ziyaret edip baştan sona tüm resimleri ve yazılanları okuyun atlamadan , bakın bu işin ustaları ne diyor bu konularda.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ADAC

Kardeşler o kadar basite indirgemişsinizki işi hayretle okudum yaw , ben caddy de kullandım o ucuz ampullerden tesisat ve ampul yuvası eridi , 10 milyonluk ampul çoook pahalıya maal oldu bana araba yanacaktı , far içleri 3 ayda sarardı farlarda değişti mecburen , adam gibi xenon takın yada hiç oynamayın tecrübeyle sabittir http://www.geceucusu.com/ bu siteyi bir ziyaret edip baştan sona tüm resimleri ve yazılanları okuyun atlamadan , bakın bu işin ustaları ne diyor bu konularda.....

aynen katılıyorum

• yaw biz bu meganeı alırken boşunamı okadar para verdik xenona

piyasada 10 ytlye varmış
  • biraz öle oluyor
    bendeki çok manyaaaaaaak oldu yaaa adamlar bmw sanıyor arabayı ama yaklaştıklarımda şaşırıyorlar torosmuş diye
  • walla hocam. torosun far sistemi zaten mükemmel. beyaz ampul takmanın alemi yok bence. Xenon fara gelince;felaket gözlerim kamaşıyor hiç sevmiyorum. en iyisi benim sarı ampullerim...
  • Daha demin uzunlara 100w ampul takdırdım. Aldığım normal ampulün camının mavi olanı vardı.Beyaz gösterir abi dediler... Öyle bişey büyük ihtimalle... Ayrıca zenon filan hikaye watt gerçek. Haydi 100 wattaaa!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkancep67 -- 15 Kasım 2006; 20:59:57 >
  • 100 de çok bee
  • 10 15 MİLYONLUK UCUZ BEYAZ AMPÜLLER GÖRÜNÜŞ OLARAK İİ AMA.SİSLİ HAVA YADA YAĞIŞLI HAVADA XENON UN YANINDAN BİLE GEÇEMEZ.ADAMLAR XENON A 2 YIL GARANTİ VERİYOR.
    EVET MONTAJINDA FAR ARKASINDAKİ KORUMA PLASTİK KAPAK MATKAP YARDIMI İLE YUVARLAK Bİ ŞEKİLDE KESİLİYOR. SONUÇTA XENON AMPÜLÜ BAŞKA Bİ ŞEKİLDE SABİTLEMEK MÜMKÜN DEĞİL.
    AYRICA MONTAJI YAPAN KİŞİ BALAST LARI SU GELMEYECEK Bİ YERE MONTE EDERSE BOZULMA RİSKİ MİNUMUMA DÜŞÜYOR.

HERKESİN XENON U OLSUN GECELER GÜNDÜZ OLSUN.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.