Şimdi Ara

10 Numara Pozisyonu Yerine Stoch?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stoch'u defansa yardımcı olmuyor diye eleştiriyorlar hep. 10 Numara pozisyonunda oynarsa böyle bir zorunluluğu da kalmaz. O pozisyondaki bir oyuncu zaten defansa pek gelmezdi. (Alex-Diego vs.) Dikine diribling yapabilen, şutu olan, bana göre dikine ve uzun pası (kadroyu göz önüne alınca) en iyi 2 3 oyuncudan biri. Madem 10 numara alınmıyor bu posizyondaki en iyi isim Stoch olacaktır bence. Maçına göre ileri 4lü (Stoch-Lens-Sow-RvP) dışında orta saha zorlu deplasman ise Topal-Ozan, evinizde kolay maç ise Topal-Salih olarak değişebilir. Keşke 8 numara olsa bende isterim Ozan yerine ama eldekilerle anca böyle sanırım.

....Topal(Souza)..Ozan(Salih)....
    ....Lens......Stoch.......Sow....
    ...........RvP(Emenike)..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLameS.7 -- 30 Ağustos 2016; 15:50:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 10 numara oynayamaz stoch,sadece şutör diye bir oyuncuyu 10 numaraya koyamazsın,bizde çift yönlü orta saha yok,yani topu defanstan alıp 10 numaraya taşıyacak adam yok,10 numara topu almak için geriye gelirse verimliliği düşer,aslında ozan var ama bizi kaldıracak adam değil daha ozan

ayrıca şu devşirme işi de ayrı saçmalık,yahu stopere 6 milyon euro verip skrtel'i alacağına topal'ı stopere devşir,neustadter'i stoperde kullan,6 milyona da 10 numara al

en önemli mevkilere devşirme oyuncu koyup,parayı fuzuli bölgelere harcamak da ayrı basiretsizlik

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkWarrior.

10 numara oynayamaz stoch,sadece şutör diye bir oyuncuyu 10 numaraya koyamazsın,bizde çift yönlü orta saha yok,yani topu defanstan alıp 10 numaraya taşıyacak adam yok,10 numara topu almak için geriye gelirse verimliliği düşer,aslında ozan var ama bizi kaldıracak adam değil daha ozan

ayrıca şu devşirme işi de ayrı saçmalık,yahu stopere 6 milyon euro verip skrtel'i alacağına topal'ı stopere devşir,neustadter'i stoperde kullan,6 milyona da 10 numara al

en önemli mevkilere devşirme oyuncu koyup,parayı fuzuli bölgelere harcamak da ayrı basiretsizlik

Sadece şutör mü? Takımdaki dikine en iyi pas atan 2-3 isimden biri Stoch, en iyi diribling yapabilen yine 2-3 isimden biri Stoch. Pas yeteneği takımdaki çoğu kişiye göre daha iyi. Dribling var, pas var, şut var. Dikine çok iyi paslar verebiliyor Stoch. En son ki eleme maçında Avrupa liginde deplasmandaki 2.0'lık maçta, çok iyi önünü boşaltığ şut çekecekmiş gibi yapıp Fernandao'ya pas çıkarmıştı bir anda Fernandao'yu karşı karşıya bırakmıştı kaleci ile. Ben de isterim Alex gibi adam olsun ama eldeki oyunculardan daha iyi bir 10 numara altenatifi var mı?

'bizde çift yönlü orta saha yok,yani topu defanstan alıp 10 numaraya taşıyacak adam yok,10 numara topu almak için geriye gelirse verimliliği düşer,aslında ozan var ama bizi kaldıracak adam değil daha ozan'
    Çift yönlü ortasaha olmaması, topu taşıyacak olmaması ile Sroch'un 10 numara oynamaması arasında nasıl bir bağlantı kurdun? O takımdaki başka bir eksiklik Emre gibi bir adam olmaması. Bende isterim Emre gibi birinin olmasını. Takımda iki yönlü ortasaha yoksa bu 10 numarada Stoch'un olmasını etkilemez. Eğer alınmazsa bu bölge için başka bir alternatifin var mı?

• Gayet mantıklı.Takımda dikine oynayan 2 adam var biri salih biri stoch.Salihin yeteneği ileri diyor tecrübesi dur diyor bazen çok saçma sapan kararlar veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fikirdeyim. Ara pası da atar şut da çeker stoch oradan. Ama rvpden 10 numara olmaz istediğiniz kadar deneyin.

• adamlar bilgi acligindan kırılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • stoch 70. dakika sonrası adamıdır.
  • Oyun görüşünün 10 numara için yetersiz olduğunu düşünüyorum. Atak yönlendirme, pas isabeti, aksiyon seçimlerinde büyük sorunlar yaşar.
    Kanatta top kaybederseniz bu topun kalenize atak olması için daha fazla yol katetmesi gerekir ama göbekte kaybedilen her top potansiyel tehlikedir ve takım yerleşmeden kontra yeme sebebidir. Göbekte oynayan oyuncuların daha sağlam basan, isabetli, ne yaptığını bilen adamlar olmalı.
    Stoch Fenerbahçenin 10 numarası olmak için çok dağınık bir oyuncu.
  • Skrtel ın alınma sebebini sen de biliyorsun
  • pasları güzel fakat hızlı karar alamıyor pas konusunda. 2-3 saniye düşünüp atıyor. 10 numara dediğin topu ayağına aldığı an atacak. ancak denenebilir bence. çünkü salihle bi yere kadar gider bu takım. en azından onu alterne edecek biri lazım
  • Bizde Şino bile Selçuk'tan daha fazla defansa koşuyor, eskiden di Alex tarzı sadece ofans yapan futbolcu devri. Stoch şuan sadece oyunu rakip alana yıktığın son 20 dakikalarda iş yapacak birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Skrtel ın alınma sebebini sen de biliyorsun

''Ben Maicon'u istedim bana kjaer'in aynısı skrtel'i aldılar''

''Bir sabah kalktım bana ismail'i aldıklarını söylediler,ben orta saha da oynayabilecek bir sol kanat istiyordum(3-5-2 kanadı yani)''

''Ozan'ı yavaş bulduğumu söyledim,daha pasör bir oyuncu almalarını istedim,7 milyon euro'ya ozan'ı aldılar''

-Vitor Pereira

Fenerbahçe'de transferleri hocaların yapmadığını sen de gayet iyi biliyorsun özellikle de geçen sene kupa maçıyla beraber pasifize edilen bir hocanın yapmadığına eminim

• Bahsettiğim o değil.

Skrtel veya başkası fark etmez.

3-5-2 ye dönünce stoper yetersizliğinden alındı neu ve skrtel.

İsimlere takılmamak lazım.

Lafım Vitor aldırdı değil. Ama Vitor un sistem değişiklik talebine istinaden stoper alındı 2 tane. Çünkü 3-5-2 de elimizdeki adamlar yetersiz kalacaktı.

Skrtel yerine Chiellini de alınabilirdi Barzagli de fark etmez yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bahsettiğim o değil.

Skrtel veya başkası fark etmez.

3-5-2 ye dönünce stoper yetersizliğinden alındı neu ve skrtel.

İsimlere takılmamak lazım.

Lafım Vitor aldırdı değil. Ama Vitor un sistem değişiklik talebine istinaden stoper alındı 2 tane. Çünkü 3-5-2 de elimizdeki adamlar yetersiz kalacaktı.

Skrtel yerine Chiellini de alınabilirdi Barzagli de fark etmez yani :)

Çok şey farkeder,hocanın istediği maicon'u alsaydık kiralık olarak gelecekti

yani maicon bonservisiyle alınmayacaktı ve 10 numaraya kaynak yaratılacaktı

takımda 2 tane stoper var,yedekleri orjinleri ön libero olan topal ve neustadter

kadro biraz otursa 3-5-2 ile bu ligde fırtına estirecekti de yine hocayı günah keçisi yaptık,şimdi 4-3-3 ile bol gollü maçlar izliyoruz

• Dediğimi anlamamakta ısrar ediyorsun.

Ben kim alındı, alındı başarısız olundu demiyorum.

Skrtel ın alınma amacı belli. Niye alındığı da belli diyorum sadece.

Ayrıca bu ülkede 3-5-2 başarılı olunacak bir sistem değil. İkincisi elimizdeki ne kanat bekler ne orta saha buna uygun değil.

Maicon u da alsan defans üçlüsü kuramayacaksın. Kursan da birine bir şey olsa ( kjaer kırmızı gördü ) yerine koyacağın stoper özellikli, 3-5-2 sistemine uygun çeviklik ve kafaya sahip topçun yok.

İşin o kısmı ayrı.

Tekrar söylüyorum, Bu takıma bu kadar stoper alınmasının sebebi Vitor Pereira nın 4-5-1, 4-4-2 den vazgeçip 3-5-2 ye dönmesidir. Yönetim yanlış adamı aldı, aldığı adamlar kötüdür falana girmiyorum ben.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Hocam farkında mısın bilmiyorum ama alves,ba gitti

yani 4-4-2 de oynasak,4-3-3 de oynasak iki stoper alacaktık,elde sadece kjaer kalmıştı stoper olarak ve devşirme stoper topal

yani 3-5-2 ile alakalı bir durum değil bu,vitor pereira'yı günah keçisi yapmak da alışkanlık haline geldi artık,yağmur yağsa suçlu pereira oluyor

• Evet öyle.

Bu takımın bu hale gelmesinde baş suçlu Aziz Yıldırım, 2 senedir de Vitor Pereiradır.
  • 11-12 sezonunda alexin sakatlığında 2 maç 10 numara posizyonunda oynamıştı stoch. Öyle güzel paslar atıp oyun kuruyordu ki insanlar alexden sonra yeni 10 numaramız belli falan diyordu.

Yanisi neden olmasın? transfer yapılmazsa denenebilir
  • Şu çocuğu alıntılamayın beyler Allah rızası için. Küfretmemek için zor tutuyorum kendimi yeni açıldı banım. Hala Pereira diyor ya hala

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.