Şimdi Ara

10 PS2 OYUNU PLAYSTATION 4'E GELİYOR (1080P, Trophy Desteği İle Birlikte Devamlı Oyunlar Gelecek) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatal Frame 1-2-3 trophy desteği ile geldiğini düşünüyorumda yemede yanında yat.
  • Fiyatlar cok yuksek ps3 fiyatinda ps2 satmak anlamsiz.

Oyunlar remake degil, remastered da degil cipli ps2 alinsa daha ucuza gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil konsolda kutu kafalı adamlarla 1080p oynamak yetmiyormuş gibi üstüne 15 dolar vereceğiz
  • Bedava verseler oynamam birde 15 dolar fiyat cekmisler san andreas felan her pc de oynanir adam niye para versin kac yillik oyuna 2 sene oncemi ne steam den toplu almistim eski oyunlari acip bakmadim bile valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 5 Aralık 2015; 17:05:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony'nin bu kadar düşeceğini tahmin etmezdim.
  • PS2 ve PS3 oyunlarıyla uğraşacaktık madem, PS4 ü ne diye çıkarttın be mübarek.
  • Keşke listedeki oyunlara sahip olanlara bu oyunlar ücretsiz olabilseydi.
  • ico, shadow of the colosus falan gelse alınır ama o oyunlar now'da olduğu için çıkmaz heralde.
  • Rogue Galaxy alınır, ancak bariz bir şekilde fiyatlar çok yüksek.
  • 3 gta yı 15 dolara versinler de nostalji yapalım

• Yorumlara bak zorla mi oynatiyorlar oyunlari size?

Ps2 oyunları geliyor diye konsol çöp nasıl oluyor onu anlamadim bu mantığa göre storeda arcade oyunda cikmasinida yasaklasinlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 5 Aralık 2015; 23:54:25 >
  • fight night round 2 ve football kingdom gelirse tamamdir

• Fifa strett nba jamm falan gelsin boom shalalakaaa

• roque galaxy mukemmel oyun lakin fiyat cok

• Ps3 den isit onumuze koy.ps2 den isit onumuze koy.yakinda ps1 den de isitir.

ps4= gecmis konsol oyunlarini oynatabilen cihaz

• Hepsi çöp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak zorunda değilsiniz. Yani ps4 te ps2 oyunlarının da oynanabilecek olmasının sizi sinirlendirmesini anlamadım. Oynamak isteyen varsa alır oynar bunun nesi kötü? P3 gelmez psnow var. Zaten ps3 ps2 oyununu ps4 te bedava verse de oynamam o ayrı ama oynayacak insan elbette vardır. Bedava olmamasına tepkiliyseniz 40 senelik olsa da bedava veremez. Oyunların ps konsolunda çıkması sony nin olduğu anlamına gelmiyor.
  • Onimusha 3-4 gelsin fiyat makul olursa alirim.45 lira ps2 oyunu cok pahali maksimum 15 lira olmaliydi.
  • Rezillik.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.