Şimdi Ara

10 PS2 OYUNU PLAYSTATION 4'E GELİYOR (1080P, Trophy Desteği İle Birlikte Devamlı Oyunlar Gelecek) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bu aldığım son ps olacak. Xbox da da durum pek iç açıcı değil ama oynamadığım çok fazla oyun var o tarafta onun için rahatsız etmiyor. Ps1 den bu yana oyunları oynayınca kabak tadı veriyor. Ps5 çıksa eminimim ki ps4 e çıkan oyunları remastered yapacaklar bu nesil ps ve xbox one ile olayı bitirmeyi düşünüyorum artık bu nesilde güzel oyun gelirse onu alır ps xbox farketmez oynar geçerim. Bir nesil daha bu remastered olayını çekemem. Artık steam falan devam ederim zaten yaş ilerledi. Eskisi kadar oyun olayı olmuyor mecburiyetten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar inanilmaz komik. Yahu zorla mi aldiriyorlar bu oyunlari size? Adamar konsolun icerigini zenginlestirecek bir hareket yapmis. Sanki ps4 te adam akilli oyun yokta konsolun sadece remastered olmasini elestiriyorsunuz. Her gun 100 tane oyun mu yapilacak bu konsola? Oyle oluncada bu sefer yeni konsol cikartacaklar diyeceksiniz ki bu konsol cikarrtma iside senelik oldu. Adamlar suan mumkun oldugunca icerik cogaltmaya calisiyorlar. Fiyat konusu elestirilebilir evet ama diger yorumlara katilmiyorum. Adamlar gidip istesen zaten pc den oynayabilecegini biliyor salak degiller. Ama benim platformumda da olsun icerik iceriktir diyor. Bence mantikli bi hamle yapmis. Sahsen gta serisini bu konsolda da oynamak isterim. Benim gibi isteyen de cok insan vardir eminim ama fiyat konusunda ki politikasi elestirilebilir.

Suanki mevcut kurda bizim icin pahali evet ama adamlar kendi ulkerinde bu oyunlara dusunmeden 15 dolar verir. Bu istege bagli bir olay.

Sonynin bu oyunlari cikardigi icin elestirilecek bi durumda oldugunu dusunmuyorum.

• Carmageddon da çıksa ya..
  • Bu durumun tek olumsuz yani fiyatlandırması. $15 iki nesil önceki oyuna verilecek para değil, sony biraz saçmalamış bu noktada. $5 olsaydı peynir ekmek gibi giderdi bunlar. Ayrıca eleştirileri anlamak mümkün değil ALMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ? Problem nedir?
  • Ne yazık ki PS4 çıkış tarihinin üzerinden çok geçmesine rağmen hala en büyük konsol faciası olması yolunda emin adımlarla ilerliyor. He birde yukarıda bir arkadaş almak zorunda değilsiniz demiş. Evet değiliz ama bu eleştirmeyeceğimiz anlamına da gelmiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymph()maniac -- 6 Aralık 2015; 15:55:26 >
  • 1-3 dolar olması gereken. 15 çokkk

• Tükürürüm nostaljik fantezisine. Vice city diyor anasını satayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent hill
    Mgs ve fatal frame oyunları gelse bari.

• Bu ne ya
    Red Dead Redemption gelse PS3'ten.
    Gerçekten çöp çöp iş yapıyorlar. GTA serisini çok istiyorsam açarım mobilden oynarım arkadaş.
  • adamlar oyun yokluğu yüzünden eski oyunları ps4 de getiriyolar. bumudur yani ps4 ü bunun icinmi cıkrdınız yemin ediyorum yazık günah verdiğimiz paraya şu konsolda oynadığımız oyunları ps3 de oynasak ne kaybederdik last of us ps3 de oynadım ps4 de dede oynadım hicbir fark göremedim acıkcası adam gibi oyun yapsınlar ps3 de gideri var malesef.
  • Ya arkadaş bu bir satış politikası adamlar baktı güzel para var bu sistem tutuyor tabiki değerlendirecekler ve sömürecekler hangisi zorunlu satılıyor ? Görende sanacak konsola oyun gelmiyor da sırf bunlar çıkıyor.Alma kardeşim ALMA.3 tane xbox alan adam var onlarda satılıkta şuan adamların yapamadığını bizim forum yapıyor başak bir yerde de yok.

Ayrıca şu konuda Gta serisine laf atanlar muhtemelen steamde önceki senelerde satılan restore edilmiş Gta serisi için yağlı ballı yorumlar atanlardı.

Hadi onu bunu geçtim keşke Ps1 oyunları da yeniden gelse mesela Twisted Metal'i gördüm çok sevindim 15 dolarmış 10 dolar olsa daha iyi olurmuş.Hatta onu geçtim şuan Crash serisi gelse çıkmış veya çıkacak hiçbir oyuna değişmem.
  • Haa gayret Sony. Insanlari biraz daha sogut kendinden de millet ps4 leri elden çıkarıp Xbox one alsin. Geriye uyumluluk istedik ama bu kadar geri gidilmemeliydi. Ps3 oyunlari da olmaliydi. Red Dead Redemption ve Gran Turismo 5 oynamayi isterdim tekrardan.

• remastered çöplüğü boyut atladı.
  • pc de beleşe oynayabileceğim, ps4 kolunu bağlayabileceğim oyunlara neden ps4 de para vereyim ki? onu geçtim 49 tl nedir?
  • Arkadaşların dedigine kesinlikle katılıyorum. Simdi bir düsünün canınız sıkıldı store a girdiniz bir göz atıyorsunuz 15 liraya san andreas , dark cloud falan görürse insan zaman gecirmek icin alır cerezlik. Ama 50 tl ufak paralar degil 2 sene öncesinin ps4 oyunlarını alır oynarım , fiyatı ile teşvik etse biraz ilgi de yogun olur. Yine de güzel sonucta ekstra bir hizmet zorunlu degil bir sey degil

• Bride dyoki ; "ben sahsen ps4 de gta oynamak isterim" dahada bisey denmez bu lafin ustune adam kabullenmis makinayi napican ...

Bu lafa direk ferrariye tup takma yada makinaya kufretmede dyebilirz.gercekden acinacak bi durum yaw arkadasim hersey kendi devrinde guzel.ben gta oynuycak olsam ps2 de zaten oynarim ps4 amaci icerik zenginlestirme degil.zaman kazanmak .bunun baska bi aciklamasi olamaz.boyle ufurukden yeniliklerle kimi kandiracak sony ve nereye kadar.ben gowu oynasam ps3 de oynardim.veya tlou veya beyoundu bunlar ps3 de cikti.simdi hangi mantikla bana dyebilirsinki icerik zenginlessin.kardesim.icerik yeni oyunlarla zenginlesir.ps4 emulator cihazi olmakdan cikmali artik.ps3 den ps2 den belki yakinda ps1 den oyun oynacaksak ne anladim ben bu isden.

Adi ustunde yeni konsol yeni bi konsol ise o zaman sen bana yeni oyunlar sunmak zorundasin.net

• Street Fighter Ex3 gelse yahu...
  • Hiç bir remastered oyuna karşı değilim. Ama Gta 3 falan ağır oldu bu sefer

Nostalji Paketi diyip hepsini tek paket halinde 20 $ civarı yapsalar yine bazı kesimlerin hoşuna gider. Ama günümüzde ki en kötü pc ile oynanabilecek oyunlar bunlar.
  • Fiyatlara bak

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Street Fighter Ex3 gelse yahu...

Sende bizdensin hocam sf ex serisi candır can

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.