Şimdi Ara

10 Saniyede Bir Şarkı Değişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
38.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CW-X MP.630 2GB MP3 Player'imde şarkıyı başlattıktan 10 saniye sonra bi sonraki şarkıya geçiyo ve böyle devam ediyo.Bunun sebebi nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

10 Saniyede Bir Şarkı Değişiyor: Nedenleri ve Çözümleri

Bazı durumlarda, araçlarınızdaki mp3 çalarınızda veya teypinizde bir şarkı bitmeden diğerinin başladığını fark etmiş olabilirsiniz. Bu durum, müzik dinleme deneyiminizi bozabilir ve keyfinizi kaçırabilir. Peki, bu sorunun nedenleri nelerdir ve nasıl çözülebilir?

• Mp3 Çalar veya Teyp Ayarları: Mp3 çalarınızın veya teypinizin ayarları yanlış yapılandırılmış olabilir. Örneğin, "bir şarkı bitmeden diğerine geç" veya "şarkıları atla" gibi seçenekler etkinleştirilmiş olabilir.
    • Bozuk veya Eksik Dosyalar: Şarkı dosyalarınız bozuk veya eksik olabilir. Bu, mp3 çalarınızın veya teypinizin şarkıları doğru şekilde yüklemesini ve çalmasını engelleyebilir.
    • Donanım Sorunları: Mp3 çalarınız veya teypinizde donanım sorunları olabilir. Bu, ses kartı arızası veya bozuk kablolar gibi sorunları içerebilir.
    • Yazılım Hataları: Mp3 çalarınızın veya teypinizin yazılımında hatalar olabilir. Bu hatalar, şarkıların atlamasına veya yarım çalmasına neden olabilir.

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Ayarları Kontrol Edin: Mp3 çalarınızın veya teypinizin ayarlarını kontrol edin ve "bir şarkı bitmeden diğerine geç" veya "şarkıları atla" gibi seçeneklerin devre dışı olduğundan emin olun.
    • Şarkı Dosyalarını Kontrol Edin: Şarkı dosyalarınızı kontrol edin ve bozuk veya eksik olup olmadıklarını kontrol edin. Bozuk dosyaları silin ve yeniden indirin veya kopyalayın.
    • Donanımı Kontrol Edin: Mp3 çalarınızın veya teypinizin kablolarını ve bağlantı noktalarını kontrol edin. Gerekirse, kabloları değiştirin veya bağlantı noktalarını temizleyin.
    • Yazılımı Güncelleyin: Mp3 çalarınızın veya teypinizin yazılımının en son sürüme güncellendiğinden emin olun. Bu, hataları gidermeye yardımcı olabilir.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala sorun yaşıyorsanız, daha fazla yardım için bir teknisyene başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşlar aynı sorun bendede var lütfen yardım edin henüz yeni aldım sayılır.
    bien marka mp4. bir müziği çalıştırıyorum ancak 10 saniye sonra diğerine geçiyor :S:S
  • Çalma seçenekleri varya (aynı şarkıyı tekrar,klasöru tekrar,tümünü tekrar et) ordaki ayarı normal yapın
  • ayarlarda müzik çalma modu var onu normale almanız lazım. şu an tanıtım modu gibi bişeyde.
  • beceremedim valla
  • yok mu yardım edecek
  • Kullanıcı kılavuzu varsa ona bak yoksa internetten kullanıcı klavuzu indirmeye bak
  • bu gerizekalı sorun yüzünden kafamı duvarlara vuruyorum benimki 10 saniyede değil kafasına göre değişiyor
  • aynı sorun var bende de goldmaster mp3-288 kullanıyorum bugün aldım ne olur yardım edin
  • yok mu bu işi çözen onca zamandır? hayrına yazsın şuraya:)
  • karavol K kullanıcısına yanıt
    Konu hortlayacak ama şuan başıma geldi ve çözdüm sorunu.Benim mp3 te tekrar modu ayarlarına girdim normale çevirdim.
    Ayarları iyicene kurcalamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öğğreenci -- 18 Ekim 2017; 16:20:6 >
  • POWERWAY PW-OO7 2GB MODELİ VAR BENDE 10 SANİYEDE BİR DEĞİŞTİRİYORDU KARIŞTIRIRKEN BULDUM MÜZİK ÇALARKEN M TUŞUNA BASIN,DAİRE MODELİ YAZIYOR ONUN ÜZERİNDEYKEN TEKRAR M TUŞUNA BASIN ORADA SEÇENEKLER VAR NORMAL KARIŞTIR FALAN KARIŞTIRI SEÇTİM ŞİMDİ NORMAL ÇALIYOR.
  • Benim gibi hala sorun yasayan varsa mp3tag programını indirim, usb ye atacağınız tüm şarkıları programa sürükleyip attıktan sonra tümünü seçip etiketleri kaldırıp kaydedin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok saolun allah razı olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.