Şimdi Ara

10 senelik arktan sevgili olur mu olursa nasıl olur :(:( [DarkChild gel aga :(]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav daha deminki konuyu niye sildiniz anlamadım

ortaokula kadar Aynı sınıftaydık biz bu kızla ardından ortaokulda sınıflar değişti ama genede arada konuşurduk şimdi lisedede aynı sınıftayz

Ben bu kızı seviyorum vede nasıl teklif edem

• Hiçbirşey yapamıyorsan Will Smith in HITCHER filmini izle.
  • anasınıfı + 2. sınıfa kadar aynı sınıftaydık. benimde 10 yıllık arkadaşımdı
    sonrası :http://forum.donanimhaber.com/m_26407605/mpage_1/key_//tm.htm#26407605

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horned Hand -- 19 Eylül 2008; 19:19:22 >
  • Lütfen arkadaşlarım bi cevap verin bi öneride bulunun bu garipe
  • Darkchild Aşk doktorunuz Telefon numaralarımız:545 554 54 54 Başka numaramız yok maalesef Adresimiz:Yumruğumla öldürürüm Mahallesi,Her türlü kız meselesi Caddesi Ankara/Türkiye Giderken Solda,Gelirken Sağda,İnerken yukarda,Çıkarkende Aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otorite! -- 19 Eylül 2008; 19:21:42 >
  • Yerinde olsam hiç açılmam kabul etmeye bilir çünkü seni bunca seni arkadaş olarak görmüş
  • bu darkchild topikleride baydı artık...madem çok sormak istiyosun pm at kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemturk

bu darkchild topikleride baydı artık...madem çok sormak istiyosun pm at kardeşim

yazma

sımdı dersın sanamı sorcam dıye
    bana soracan
  • quote:

Orjinalden alıntı: brooklynn

quote:

bu darkchild topikleride baydı artık...madem çok sormak istiyosun pm at kardeşim

yazma

bana soracan

yazmamla alakası yok konu dışında topiklere bakarken görüyosun sonuçta...he engelle diyeceksinde topik engelle diye bi seçenek yok o sorun..

• quote:

Orjinalden alıntı: brooklynn

quote:

yazma

bana soracan

milletin yazmasını istemiyosan açma

• Aileler ile olan tanışlığınız ne alemde, Bir de kız özgürlüğüne çok düşkün ise, her 10 dakikanın birinde zırt bırt telefon çaldırmalı lise aşklarında işin içine hır gür girebilir. Ama huyunuzu suyunuzu biliyor, zevkleriniz konusunda uyuşuyor, uyuşmazsanız bile arada tolerans gösterebiliyorsanız, denemekten birşey çıkmaz. Olmaz ise de çok üsteleyip aileleri de birbirine düşürmek olmaz...

Mesela film izleyeceksiniz, kız romantik komedi istiyor gittiniz haha hihi konfetili paketlere güldünüz, akabinde kız da seninle gerilim filmine gelebilmeli. Bir de sınıf içinde de bunu hissettirmemen lazım. Aşk meşk derkn, bir bakmışsın arkalı önlü iken kız seni kopya malzemesi yapmış. Aşkın için herşeye katlanılır ama sınıf tekrar etmek de ne kadar akıllıca olunur bilmem.

Birbirinizden emin iseniz deneyin, ama hatun bu süre içinde ne merhalelerden geçmiştir, hala bildigin gibi midir, ona bir bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.