Şimdi Ara

10. Sınıf hüznü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gece gece aklımda geldi. Bir daha o 10. Sınıfın sabahına uyanmak o kadar isterdim ki çok şey farklı olurdu. Zaten 9 pandemiydi lisenin ilk sabahı diyebiliriz. Bugünkü aklım olsa farklı olurdu ama öyle olmasayadı bugünkü aklım olmazdı misali ama bir daha da o günler olmayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• minamina222 M kullanıcısına yanıt
    Ben 10. Sınıfım. Ne yapardın benim yerimde olsan

• NNearly kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle daha fazla arkadaşlarla takılır bir şeyler yapardım sosyalleşirdim diyebilirim. ama arkadaş ortamı diye kötü alışkanlıklara kapılmayın sakın. birçok arkadaşım bu yüzden saçma şeylere başladı.
    Benim sosyalleşmek açısından pişmanlığım az insanla sohbetimin olmasıydı. Herkesle takılmak zorunda değilsiniz ama okulda az buçuk herkesle tanışıklık olsun isterdim.
    Spor yapmaya başlardım. O günlerde salgın etkisi sürdüğü için ertelemiştim.
    Daha fazla kitap okurdum. Kitap okumak gerçekten karakter gelişimi açısından aşırı önemli.
    Okuldan sonra bir uğraş olsun mutlaka sadece okula git eve gel çok boş geçmiş oluyor.
    10. Sınıf bitmek üzere nisana gelmişiz havalar güzelleşti eğlenmeye bakın.

• tr okullarının güzellemesinin yapılması çok komik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mügenmügen123 M kullanıcısına yanıt
    nerede okul güzellemesi yaptım acaba? okul ve eğitim arasında bir şey demedim ki.

• 10. sınıf güzeldi.
    11. sınıf da güzel olacaktı da 2. dönemi online işlemek iyi olmadı.

• minamina222 M kullanıcısına yanıt

okul eğitimden ibaret değil herkesle samimiyet kurmak istemen tr okullarındaki %90 lık it kopukla sosyalleşmek istemen demek

• mügenmügen123 M kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız. Bu yüzden kötü saçma şeylerin olduğu yerden uzak durulması gerektiğini söyledim. Herkesle demek biraz geniş olmuş. Ben küçük ve bir nebze iyi durumda olan yerde okuduğum için onları ihmal etmiştim.

kitap oku hoca kitap oku. sabahtan akşama kadar oku her gün oku

• Böyle geçmişe takılıp yeni güzel çevre yapamayan insanlarız zaten asosyaldir turkiyenin en gelişmemiş beldesinde bile kafa yapısında adam bulursun

• 10. sınıfın bende yeri çok ayrı. Harçlıklarımı biriktirmiştim ee malum o yaşlarda herkesin aklında olan bir şey vardı. Neyse lan burası eğitim forumuydu 

Kitap okurdum (10. Sınıftayken kitap okuma alışkanlığım pek yoktu)

Dil öğrenirdim(İngilizce yoksa ingilizce, ingilizce varsa ingilizce üstünden almanca, ispanyolca gibi diller)

Sosyalleşmeya çalışırdım. 10. sınıf pandemiye gittiği için eve kapanık yaşadım. Zaten de okulumdaki kimseyle anlaşamazdım. Açığa geçmek istedim ama geçemedim, aynı kişilerle aynı liseden mezun oldum.

Az da olsa(az dediğim 2-3 saat gibi) ders çalışırdım. 11. ve 12. Sınıfta sıkışmazsın bu sayede.

Excel, canva gibi programları öğrenirdim. Bence bu programları bilmek ileride işine yarayabilir.

Spor da yapardım. Vücuda ve zihne çok faydası var.

• Sosyalleşemeyi falan salla ya lisede tamam sohbet edeceğin kafa dağıtacağın birileri olsun ama bir enstirman çal bi yetenek edin abi 10. Sınıfta lisede he bir de ingilzice abi ingiliCe aban ya valla yok öyle hazırlıkta öğrenirim falan üniversiteye bırakmıyosun kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 8 Kasım 2024; 23:40:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.