Bildirim
10. sınıfa geçtim.........
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
senin kafan çok karışık önce bunu çöz -
haklı olabilirsin ama nasıl ? -
Mesela derslwre onem vererek olabilir
Isleri sıkı alki guzel yerde olabilursin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 10. sınıfa geçtim Tarih 2 dönemde 5'ti çok zor bir yanı yok hiç yapamıyorsan ezberle. -
Birde geçen sene okul başladığında kaza yapmıştım motorsikletle kafa hiç yerinde yoktu . okulun 1,5 ayı okula gitmedim gibi bişey oldu . Etrafımdakilerin düz liseye gitmemdeki tepkisi beni olumsuz yönde etkiledi ama daha da hırs yapıyo insan . Adam gittiğim okulun düz lise olduğunu duyunca " amaaan okumaz bu gittiği liseye baksana " diyo . Ne biliyim yaw . ama çalışıcam . Ne kız arkadaş nede bilgisayar . hiçbişey gelecekten yada huzurdan önemli değil . iyi bi gelecek çok huzur -
dikkate alıcam -
Peki ne seçtin ? -
arkadaş iii bi bölüm istiyorsan herşeyden fedekarlık yapacan ama sadece fedekarlık yaparak olmaz aynı zaamanda çalışcanda geceni gündüzüne katcan yüksek yerleri kazananlar hep böle yapıyor -
TM seçtim . -
Haklısın ya gecesini gündüzüne katıyor yada yüksek yerlerde ensesi kalın tanıdıkları var . -
tanıdık işi yaş iş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X