Şimdi Ara

10. sınıfa geçtim.........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8. sınıfta 395 puanla düz liseye gitmiş olarak ve bu sıkıntıyla 9. sınıfta ders çalışmamış olmakla birlikte 10. sınıfa geçtim . Tarih bilgim pek yok . Tarih kitabını al eline oku tarih heryerde tarihtir değişen bişey yok demeyin . :D Önerilerinizi bekliyorum .

• senin kafan çok karışık önce bunu çöz
  • haklı olabilirsin ama nasıl ?
  • Mesela derslwre onem vererek olabilir
    Isleri sıkı alki guzel yerde olabilursin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 10. sınıfa geçtim Tarih 2 dönemde 5'ti çok zor bir yanı yok hiç yapamıyorsan ezberle.
  • Birde geçen sene okul başladığında kaza yapmıştım motorsikletle kafa hiç yerinde yoktu . okulun 1,5 ayı okula gitmedim gibi bişey oldu . Etrafımdakilerin düz liseye gitmemdeki tepkisi beni olumsuz yönde etkiledi ama daha da hırs yapıyo insan . Adam gittiğim okulun düz lise olduğunu duyunca " amaaan okumaz bu gittiği liseye baksana " diyo . Ne biliyim yaw . ama çalışıcam . Ne kız arkadaş nede bilgisayar . hiçbişey gelecekten yada huzurdan önemli değil . iyi bi gelecek çok huzur
  • dikkate alıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki ne seçtin ?
  • arkadaş iii bi bölüm istiyorsan herşeyden fedekarlık yapacan ama sadece fedekarlık yaparak olmaz aynı zaamanda çalışcanda geceni gündüzüne katcan yüksek yerleri kazananlar hep böle yapıyor
  • TM seçtim .
  • Haklısın ya gecesini gündüzüne katıyor yada yüksek yerlerde ensesi kalın tanıdıkları var .
  • tanıdık işi yaş iş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.