Şimdi Ara

10.sınıfım not ortalamam çok düşük akıl veya fikir verin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hukuk nereye kazanıyorsun olum daha 10.sınıfda dökülüyorsun en kaliteli anadolu lisesinde 4yılını 90+ortalamayla bitirenler denemelerde 400+ alanlar hukuk'u kazanamıyor.
    Özelde okucaksan çok puan istemiyorlar tabi 50bin TL verdikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Aralık 2019; 12:38:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamamdır istek gönderdim çok korkuyorum kalıcam sınıfta diye

• Bence yaparım hocam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhamed.emin

Tamamdır istek gönderdim çok korkuyorum kalıcam sınıfta diye
    çalışırsan kalmazsın. şu an okuldasındır sanıyorum. eve gidince yemeğini ye. sonra otur. önce nelere çalışman gerektiğinin listesini yap, şunlara şunlara çalışacağım de. sonra sırayla çalışmaya başla. takıldığın, anlamadığın herhangi bir yer olursa mesaj atarsın.
  • Eyw knk sevdim seni atarım sana

• Muhamed.emin M kullanıcısına yanıt
    Yapıcak adam olsan böyle konu açmazsın.
    Ben sana taktik verdim sınıf geçmek için ama üniversite hayallerini gerçekci tut

• Kardeşim ben istanbuldaki ünilerden istediğim bölümü zor kazanırım istanbul dışı bakıcam konya fln filan

• Kesinlikle 11-12de temel lise. Diğer türlü obp diye ağlarsın.

Çok çalışman gerekiyor. Ağlayarak sızlayarak olsa da çalışacaksın. Kaymağını yiyince hepsini unutuyorsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.sınıf ortalamam 83,10.sınıf ortalamam 87 idi.

Evet iyi bir lisedeydim...

11.Sınıfta üni sınavı falan kafama takıldı,11e geçerken kafama çok vurmuştum... Ulan bu ortalama ile ilk 1k nasıl yapcam ben diye... Nitekim yapamadım da,fakat istediğim bölüme girdim.

Diploma notu 91 düştü ama ilk 5kda 64 sıra ileri atmıştı.Şimdi olsa geri atar büyük ihtimal çünkü her yer şişirme obp dolu.

Yüksek bir yer hedefliyorsan kendine gel,iyi bir strateji belirle. Gerekirse açığa geç ortalamayı acayip yükseltiyor açıkta 90 ortalama yapmak,temel lisede vs 100 ortalama yapmaktan daha çok artırıyor obp yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 9 Aralık 2019; 12:42:39 >
  • Anadolu lisesinde 10. sınıfta sınıf tekrarı yaptım(sayısal). Buraya doğru gitmemek için günlük tekrar ve programlı yaşamak şart.
  • ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    İstediğim bölümü kazansam çok iyi ama ailemi ikna edemem veya diğer anadolu lisesine beni nasıl alırlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.