Şimdi Ara

10.sınıfım not ortalamam çok düşük akıl veya fikir verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi bir anadolu lisesinde 10.sınıfım ve ortalamam daha 1.sınavlarda 35.4573 sizce g*tü kurtarmak için ne yapmalıyım. Yardım edin. İyi forumlar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Okulu bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eczaciniz kullanıcısına yanıt
    İstemiyorum. Ama yinede teşekkürler sorum bu notu döndürür müyüm?

• Dh üyeliğini silip, ders çalışarak kurtarabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma üniversite falan zar zor kazanırsın.
    Seviyesi çok kolay bir okula git ortalama yükselt en bir 70 yap.
    Meslek lisesine, imam hatip veya özel okullara git.
    Yoksa başın çok ağrır.

• Kardeşim çalışınca yaparım aslında ama içimde yinede biraz tereddüt var. Hocalarla aram iyi . acaba sınavlardan 50 üstü alsam sözlülürden de 60 üzeri alsam 50 60 ort. Olur bence geçerim inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhamed.emin -- 9 Aralık 2019; 10:21:50 >
  • İmam hatibe yazıl bir iki dua et sevaba gir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evvela kendine şu soruyu sor ne olmak istiyorsun? yani hangi mesleği yapmak istiyorsun.
  • Muhamed.emin M kullanıcısına yanıt
    Yahu üniversite için yeterli değil.
    Geçen seneki ort ne?
    Senin rakiplerin min 60 ort olacak.
    Git dandik bi okula 90-95 ortalama yap kurtul.
    Bende şuan 10.sınıf 72 diye ağlıyorum.
    Normalde 80 di ortalama ingilizce yüzünden 8 puan düştü.(%100 hoca hatası sınıf ortalaması 35)

• Muhamed.emin M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,bu şekilde düşünürsen arkadaşın dediği gibi zor kazanırsın . Diploma puanından gelen ek puandan haberin vardır umarım . İleride o puanı keşke yüksek tutsaydım diye üzülebilirsin.
  • bu mu çok düşük vizelerden 7 aldım. ama finallerden geçecem kafaya koydum çalışıyorum kanka SIKI ÇALIŞACAKSIN GEÇECESKİN BAŞKA YOLU YOK
  • LaOtzi kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim çok haklısın ama ya yapacağım ya yapacağım başka kaçarı yok hukuk istiyorum elbet yapmak zorundayım

• Aynen başka kaçarım yok her gün 1 saat çalışsam yeter bile inşallah yaparım hacı ya.

• Yapıcam inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhamed.emin

Aynen başka kaçarım yok her gün 1 saat çalışsam yeter bile inşallah yaparım hacı ya.
    her gün 1 saat nereye yetiyor hacıcım. sadece matematiğe çalışacaksan her gün 1 saat yeter matematiğin için ama diğer derslerin için de çalışacaksan günde 3 saatten aşağı çalışma ta ki derslerini yakalayana kadar. sonra günde 1 saat tüm dersler için yeter. ama derslerini yakalayana kadar telafi dolayısıyla fazla mesai yapman lazım. ben vizelerden beri iki günde bir uyuyorum. şimdi yavaş yavaş toparladım dersleri, normale dönüyorum.
  • O zaman yapacak bir şey yok mesai mesai de knk zamanı kademe kademe artırsam daha iyi olmaz mı direk pat diye 3 saat zor gelir

• çalışsan iyi not alsan nolcak iş yok 200-300 bin'le alan üniversiteye/bölüme girceksin uğraşma hiç.
    Ayrıca 4 tane 1 alarak bile geçme taktiği veriyim en çok ortalamayı etkileyen derslerden minimum 80al diğerlerini sal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 9 Aralık 2019; 12:35:39 >
  • Ya hocam hiç olmadı bir üniversitede hukuk kazandam yeter bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhamed.emin

O zaman yapacak bir şey yok mesai mesai de knk zamanı kademe kademe artırsam daha iyi olmaz mı direk pat diye 3 saat zor gelir
    gelmez merak etme. o sözler tembellerin söylediği sözlerdir. bazı şeyler vardır kademeli yaparsın da bu öyle bir şey değil. otur çalış dersine, 3 saat fazla da değil zaten başlamasıyla bitmesi bir olur ve düzgün çalışırsan, soruları yapabilmeye başlayınca iyi ki çalışmışım da dersin, değer yani. herhangi bir konuda takılırsan bana da mesaj atabilirsin. geometri olur, fonksiyonlar, koordinat sistemi, mantık artık ne konusu görüyorsanız yazabilirsin.
  • bir de konuyu öğrendikten sonra birkaç soru çözmeyi kesinlikle es geçme. bir 20-30 soru çöz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.