Zaman insanı değiştiriyor hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
16 Temmuz YKS 2024 sonuçları (ANA KONU) (4. sayfa)
-
-
17 Temmuz'da açıklanacak dediler, 17 Temmuz'da açıklanacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ösym altyapıya önem vermiyorsa bu sınav paraları nereye gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayir 38 gun sonra aciklanmadi 38 gun sonra aciklanacak dendi 7 gun once acikladilar
-
menzilciler nurcular ismail ağacılar süleymancılar sayiyim mi daha
-
hocam ben geçen sene açıklanıp hemen girdikten 3-4 saat sonra tekrar girmeye çalıştım site inanılmaz yavaştı giremedim. 3.5m insan siteye 4-5 gün minimum 10 kere giriyor. durum böyleyken diğer aday işlemleri tamamlandıktan sonra açıklanır. geçen sene ilk girişimdi ama önceki yıllarda açıklanma tarihlerine dikkat etmiştim genellikle tek boş olan günde yks açıklanıyor. diğer aday işlemleri önceden işlerini halletmiş oluyor.
bu sene 15-16 temmuzdan önce açıklanması imkansız. tus,kpss,dgs ile ilgili aday işlemleri var
son 3.5 saat
Forumdaslarim icin 7.00a kadar nobette olacagim trollsuz baslik atarim aciklanirsa
97 tyt 66,75 ayt ile 4k yapıyorum bu dediğine göre hocam. İmkansız. En azından ilk 20k'da bu geçerli olmaz bence
-
2021'de sınav 26'sında olmuş sonuçlar da 28'ine açıklanmış sonraki ayın hocam. Yine 32 gün
-
Hocam tus giren sayısı bi elin parmağını geçmiyor ama ne gibi bi trafik yaratabilir ki sitede?
-
Hocam bize trafik yaratmaz ama biz onlara trafik yaratabiliriz. Sınav açıklanınca site 2 gün kilitlenir tustan tercih yapacak adam siteye giremez.
2021*2,2 30-40k arasında 2019*0,9 a çok yakın.
2019*1,7 ise 2019*0,7-0,8 arasında.
ilk 20k yı bilemem ama üstü için gayet mantıklı bence
Bilemedim olabilir.
-
Yazın bi kenara 12 temmuzda açıklanacak.
son 66 dakika
-
Son 30
22
-
20 dakika (+24 saat)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X