Şimdi Ara

10' ve üstü Windows tablet önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android tablet ve telefon kullanıyorum uzun süredir fakat iyice sıkıldım artık. Ağırlıklı olarak film izlemek ve web gezintisi amacıyla kullanıyorum. Pc de after effect ve 3dsmax kullanıyorum ama tabletler için sıkıntı çıkartabilecek programlar olduğu için onları hiç kıstaslar arasına sokmuyorum. kamera önemli değil hiç olmasa da olur. marka takıntım yok. bazı tabletlere bios atılarak android ve windows isteğe göre yüklenebiliyormuş bu tür ürünleri öncelikli olarak göz önüne alacağım. fiyat aralığım en fazla 700TL ye kadar çıkarım. Bu belirttiğim fiyat garantili ikinci el fiyatı olsun çünkü sıfır ürün almak yerine az kullanılmış sıfır gibi ürün almak her zaman tercihimdir. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 5 Temmuz 2015; 23:34:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar. İstediğiniz fiyatın 100lira üzerinde fakat fazlasıyla değer o paraya.

Mobildeyim linki direk yapıştırıyorum o yüzden.

http://m.istanbulbilisim.com.tr/asus-transformer-book-t100ta-c2-edu-convertible-touch-screen-fiyati,161864.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hocam asusları da inceliyorum bir taraftan ama bu model kodları ile ilgili müthiş karmaşa içindeyim asusla ilgili. t100 ön kodlu bir sürü cihaz var ve farklarının ne olduğuna dair net bir kaynak bulamadım. verdiğiniz modeli özellikle inceleyeceğim.

• Asus olmasa güzel tablet ve fiyat aslında :). Hemi de 64 gblık modeli ki 32 gblıklar bu fiyata satılmıyor. Asus'un eksisi de laf anlamayan servisi :)

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    5 6 yıl önce asus servisi iyiydi ama güncel durumda nedir bilmiyorum lakin asusu gönül rahatlığı ile alırım öyle bile olsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.