Şimdi Ara

10 yaşında arabaya kasko yaparlar mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

1590 tl, ilk araba ilk kasko

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam sağolun bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2002 twingo

kaskoda 2. poliçe ay sonu bitiyor en son 1200 TL ödedim
    muafiyet vb yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 16 Ocak 2020; 21:59:22 >
  • Araç ve sahibinin geçmişine bağlı.

18 yaşındaki 2002 model aracıma aldığım günden beri kaskolu biniyorum. Zırt-pırt kaskoyu kullanmazsanız uzun süreler kasko yapıyorlar.

Bana göre kaskonun en büyük olayı imm koruması. Diğer araçlara ben hasar verirsem onu karşılasın yeterli.

• Size bahsetmiş olduğum kasko maddesi:

Kıymet Kazanma Tenzili Klozu:
    Aracın periyodik bakım parçaları, baskı balata ve diskler, akü, lastik, kaporta aksamı, ön ve arka takımları, bağlantı parçaları, amortisör, egzoz için parçanın aşınma durumu gözetilerek %20' yi aşmamak üzere kıymet kazanma tenzili uygulanır.

Yani sol önden vurdun, 5000tl parça tuttu diyelim zaten bu parçalar eski idi, o yüzden kasko firması %20sini sen ödeyeceksin diyor

Çoğu sigortacı bundan bahsetmez. Müşteri mağdur olur... Benimki sağolsun arkadaşım olduğu için yapabileceğinin en iyisini yapıyor...

@Crazy Goat
    Hiç arabası olmayan orta dilimden başlıyor, model pek fark etmiyor sigortan yoksa önceden 1300-1400tl'yi buluyor. arkadaşıma 1280e bulabilmiştik. o da ilk defa aracı üzerine aldı, 2006 model piyasası 35bin tl civarında bir araba...

• Geçen yıla kadar 1999 mondeoya yapıyordum. Allianz yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.