Şimdi Ara

10 yaşındaki çocuk bize bıçak çekti [ebeninbalepabucu.gif] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
7.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazık ya çocuklara.Biz o yaşta topun peşinde koştururdukCidden çocuk ufacık yaşta hayatı kararmışKeşke bi polise falan gitseydiniz,belki çocuğun ailesi kötü durumdadır falan.En azından yardım yapılırdı ailesine
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

Oha xD
    Ben de Soganlıda Oturuyorum :D
    Benide bacagımdan bıçakladılar 3 kişi döner bıçagıyla.

Döner bıçağı ile bıçakladılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kahn !

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Sen bizim burdaki cepcileri göreceksin. Krize girersin.

Aynen geçenlerde yenibosnadayız.Çocuklar geldi ''Orhanı tanıyormusun ? '' Orhan kim dedim arkadaşlara siz tanıyomusunuz ? Hayır dediler.Çocuklar ceplerimizi aramaya başladı 10 kişiler.18-19 yaşındalar dövsen dövülmez.Arkadaşın cepte sulugöz sakız vardı.Adamlar onu bile aldılar.

buna benzer bir olay lise1 de başıma gelmiştii....

bakırkoy minibusu beklerken 7 kişi geldı yanıma 17 18 19 yaşlarında bana dediki VANLI yı tanıyormusun okim dedim..nerde oturuyorsun dedı işaret ettim(salladım tabi)kaç senedir felan fılan dedım 7-8 senedir buradayım..Dedi kimi tanıyorsun buradan rahmetli abimiz var MEVZU MURAT dedim..herifler bıraktı..

• quote:

Fake değil demi bu olay

Değil hocam

quote:

Yazık ya çocuklara.Biz o yaşta topun peşinde koştururduk Cidden çocuk ufacık yaşta hayatı kararmış Keşke bi polise falan gitseydiniz,belki çocuğun ailesi kötü durumdadır falan.En azından yardım yapılırdı ailesine

Tanısaydım inanki ailesiyle konuşurdum ama ilk defa gördüm.Ya görseniz 5-10 arkadaş şirin çocuklar.Böyle renkli renkli t-shirt'ler cici terbiyeli çocuk misali.Çocuk cebindekini bir çıkardı.Abooooovvv o anda tüm düşüncelerim değişti

• quote:

Orjinalden alıntı: Kahn !

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Sen bizim burdaki cepcileri göreceksin. Krize girersin.

Aynen geçenlerde yenibosnadayız.Çocuklar geldi ''Orhanı tanıyormusun ? '' Orhan kim dedim arkadaşlara siz tanıyomusunuz ? Hayır dediler.Çocuklar ceplerimizi aramaya başladı 10 kişiler.18-19 yaşındalar dövsen dövülmez.Arkadaşın cepte sulugöz sakız vardı.Adamlar onu bile aldılar.

Şimdi admlar sizin cep telefonu,para artık ne varsa cebinizden aldı..Hadi orada bişey yapamadın..Polisede mi gitmediniz...Zaten bu tipler kimse polise gitmez,yada polis bizi bulamaz die hergün aynı haltı dahada kendilerinden emin bir şekilde yapıyorlar..Siz sonradan bişey yapmadıysanız yorum yok..

• quote:

buna benzer bir olay lise1 de başıma gelmiştii....

bakırkoy minibusu beklerken 7 kişi geldı yanıma 17 18 19 yaşlarında bana dediki VANLI yı tanıyormusun okim dedim..nerde oturuyorsun dedı işaret ettim(salladım tabi)kaç senedir felan fılan dedım 7-8 senedir buradayım..Dedi kimi tanıyorsun buradan rahmetli abimiz var MEVZU MURAT dedim..herifler bıraktı..

Aynen hocam nerde oturuyorsun demişlerdi.Yukarda demiştik.İyi o zaman para verin çıkarın cebinizdekileri falan.E kardeşim.Maksat gaspsa orhanı veya nerde oturduğumu ne soruyorsun.İşimiz gücümüz var,uğraştırıyorlar.
    quote:

Şimdi admlar sizin cep telefonu,para artık ne varsa cebinizden aldı..Hadi orada bişey yapamadın..Polisede mi gitmediniz...Zaten bu tipler kimse polise gitmez,yada polis bizi bulamaz die hergün aynı haltı dahada kendilerinden emin bir şekilde yapıyorlar..Siz sonradan bişey yapmadıysanız yorum yok..

Hocam o gün cebimi evde bırakmıştım.Yanımızda 2 şer 3 er ytl vardı.Onları aldılar.Zaten tipler bi acayipti.Yüzleri simsiyah sokak çocuğu tipli herifler.Arasan aranmaz.Sorsan sorulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 30 Ağustos 2008; 20:35:05 >

• kaçmanız ona ne kadar mutluluk cesaret vermiştir kimbilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

quote:

Oha xD

herif utanmasa katana diyecek
  • tv'de mafya dizileri,okullarda,derslerde,sosyal aktivitelerde başarı değil,mafya takılan tipler popüler oldukça bu gibi olaylar çok başımıza gelir.

su testisi su yolunda kırılır yazık o çocuğa
  • 10 kişiye daha bıcak çekmiştir sizden sonra velet....
  • quote:

Orjinalden alıntı: NevercrY_

quote:

quote:

Oha xD

hayır anlamadığım olay
     10 yaşındaki çocuk bize bıçak çekti [ebeninbalepabucu.gif]

bu nasıl bacağına girdi

• ya en nefret ettiğim bunlar
  • Bu saatten sonra o çocuk bıçaksız ekmek almaya gitmez.

Sayenizde!
    Bravo...

Gidip bıçağı elinden alsaydınız, sonra 'bu işler hayatını karartır bir daha bıçakla,silahla işin olmasın' tarzında bir iki cümle etseydiniz.

Belki faydanız dokunurdu.

Şimdi ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazat -- 30 Ağustos 2008; 20:44:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NevercrY_

quote:

quote:

Oha xD

Benim ayagimada Adu-ket cektiler

boyle cocuklari tutup polise gitmen gerekirdi zaten 10 yasinda cocuk diyorsun gucu bicagi acmaya yetmedi diyorsun en fazla yanina gittiginde yanllislikla bicagi ayagina dusurur

@Zaris yuh 10 yasindaki cocuga da yapilmaz oyle sey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 30 Ağustos 2008; 20:48:18 >

• harbiden ben olsam iyi bi ders veririm tabi bıçağa göre dövüş taktikleri var , alıcan abi yerden bi iki tane kaya şeklinde büyük taş daha o bıçağı sana yaklaştırmadan yakın mesafe bi kafaya bi bacak veyagöğüs kısmına koyucan zaten orda bıçak taşıyacak hali kalmıcak 2,10 yerde ardından arkadaşların bıçaksızları iyi bi patalıcak sende bunu yerde ağzını burnunu kırıcan öldürmeden baya bi pataklıcan sonra kaybolucan ortalıkdan veletlerde iyi bir ders almış olucak sen bunları öyle bıraktın orda kaçmış arkadaşın ya hani ordan gelen geçene aynı şeyi yapacaklar yaşları gelicek sonra yoldan geçenlere gaspa girişicekler her b.ku yicekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

Bu saatten sonra o çocuk bıçaksız ekmek almaya gitmez.

Sayenizde!
    Bravo...

Gidip bıçağı elinden alsaydınız, sonra 'bu işler hayatını karartır bir daha bıçakla,silahla işin olmasın' tarzında bir iki cümle etseydiniz.

Şimdi ne oldu?

Şimdi

Küçük te olsa bıcak darbesi yemediler ve arkadan gelecek olan Abileri gelmeden güzelce sıvıştılar

En iyisini yapmışsın 10 yaşındaki çocuk 3 tane kocaman adama karşı ,Bir tane cebindeki çakıya güvenmez,
    Kesin sağda solda Abileri,Dayısı vardı.ONlara güvenip size dayılandılar.

• Gorkak gaaan

Gorkak Gaaan

Dırsak Gaaan

lem ben sana böylemi öğrettim gideceksin yanına soksana lan onun bunun s*çp sokağa saldığı diyekcesin baktın hamle yapıyor tutacan bileğinden el mi yaman bey mi gösterecen.

Yok yok sana biz bi şey öğretememişiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

Bu saatten sonra o çocuk bıçaksız ekmek almaya gitmez.

Sayenizde!
    Bravo...

Şimdi ne oldu?

Annesi,babası,ailesi bunları dememiş,ben diyeceğim ha.Söz dinleyen akıllı uslu bi tip olsa abilerine öyle tip bir harekette bulunmaz zaten.Tamam olduki gittim yanına abisi şöyle şöyle diyeceğim.Çocuğun yaşı ortada kendini bir an Kurtlar vadisinde sanacak güm sok bıçağı.Çocuğa kızsan kızamazsın.Hapise atsan atamazsın.Bu çocuğa yeterli ilgi göstermeyen,üzerine titremeyen ailesinin suçu değil mi ? Ben birazda bu topici ibret olsun diye açtım.Abi iseniz kardeşinize,ileri de baba olacaksanızda oğlunuza önem verin,üzerine titreyin ki böyle sonuçlar çıkmasın.

• çok yanlış yapmışsınız, şimdi o çocuklar daha da cesaretlendi
  • düşünmeden çocuk yapıp sokağa atarlarsa olacağı bu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.