Şimdi Ara

10 yaşındaki çocuk bize bıçak çekti [ebeninbalepabucu.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
7.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay şöyle gerçekleşti.Ben ve iki arkadaşım geziyoruz,şirinevler meydandayız.Baya açık giyinmiş bi hatun vardı.10 yaşındaki veletlerde bu hatuna bakıyorlardı.Bizim arkadaşta makarasına ''Bakmayın lem yengenize dedi''İşte yürüdük 10 metre falan.Baktık bacağıma gelmeyen çocuk bizim arkadaşa arkadan bağırıyor ne var lan falan.Bizim arkadaşta enselerine bir-iki şaplak vurmak için yanlarına gitmeye koyuldu.Yolun yarısına geldiğinde birde ne göreyim.Bacağıma gelmeyen velet cebinden bıçak çıkardı açmaya çalışıyor.''Gücü de yetmiyorya baya komik bir görüntü oluştu''.Açtı ve ''Hadi gelsene lan '' demeye başladı.Tabi haliyle bizim arkadaş yolun yarısından bize doğru adeta uçtu.Bize doğru koşarken hem kahkalara boğulduk hem de şoka girdik.Sonra baya düşündüm.Ağlanacak halimize gülüyoruz.

Önemli Not : Niye dövmediniz diye cümleler sarfetmeyiniz.Kardeşim yaşındaki çocuğa meydan dayağı atmak yakışmaz.Abisi falan vermiştir bıçağı yıkamışlar çocuğun beynini belli.

• ohanza
  • ben olsam kolunu bacağını kırardım
  • Kaçtınız birde hee
  • Kaldırıp havaya atsaydın sevinirdi çocukcağız
  • Ben ve arkadaşım arkada kaldık.Diğer arkadaşı izliyoruz.Bize bir koşuşu var.Öyle kahkahalar atıyoruzki millet bize bakıyor.Bide 10 yaşında dedim ama öyle böyle değil.5 yaşında bir kardeşim var onla aynı boydalar

quote:

ben olsam kolunu bacağını kırardım

Hocam asıl o çocuğa o bıçağı verenleri dövmek gerekmezmi ? O kadarcık çocuk gidipte bir yerden bıçak temin edemez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 30 Ağustos 2008; 20:19:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oha xD
    Ben de Soganlıda Oturuyorum :D
    Benide bacagımdan bıçakladılar 3 kişi döner bıçagıyla.
  • vallaha allah yaratmıs demem onu orda hastahanelik ederdim bidaha bakayım o eline alabiliyomu bıcağı ekmek bıcağı bile almaz eline hayatında bidaha hep dayak yeme anı gelir.
  • 7-8 yasındakı cocuklar da bizden sigara istemıstı . kaybol dedık .Abilerini cagırdılar.Esrarkeşler. sakası olmaz bunların!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kahn !

OTabi haliyle bizim arkadaş yolun yarısından bize doğru adeta uçtu.Bize doğru koşarken hem kahkalara boğulduk hem de şoka girdik.

Arkadaşında 10 yaşındaki çocuğun elinde bıçağı görünce korkup kaçtı öyle mi?
  • azauahahaaha gife bak
  • Korktun burda bize yakışmaz ayağı çekiyosun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

Korktun burda bize yakışmaz ayağı çekiyosun..

Hocam küçücük çocuk sokar bitarafımıza sakata gelmeyelim bak genciz daha
  • Sen bizim burdaki cepcileri göreceksin. Krize girersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CrAzY_

Oha xD
    Ben de Soganlıda Oturuyorum :D
    Benide bacagımdan bıçakladılar 3 kişi döner bıçagıyla.

bende çavuspasada oturuyorum dostum hayırdır nerede oldu bu olay..anlatırmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Sen bizim burdaki cepcileri göreceksin. Krize girersin.

Aynen geçenlerde yenibosnadayız.Çocuklar geldi ''Orhanı tanıyormusun ? '' Orhan kim dedim arkadaşlara siz tanıyomusunuz ? Hayır dediler.Çocuklar ceplerimizi aramaya başladı 10 kişiler.18-19 yaşındalar dövsen dövülmez.Arkadaşın cepte sulugöz sakız vardı.Adamlar onu bile aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 30 Ağustos 2008; 20:24:07 >
  • ayni denecek tipler bana incirlide musallat oldular. cebimde ki cuzdani sigara zannedip sigara ver dedi. dedim ne sigarasi sigara yok falan dedim. cebinde ki ne dedi. sanane lan dedim. ne demek banane dedi :). tuttum bogazindan havaya kaldirdim baktim restorant var ordan garsonlar birak elinde kalicak falan dediler biraktim. sonra arkamdan kufur etmisti :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Kahn !

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Sen bizim burdaki cepcileri göreceksin. Krize girersin.

Aynen geçenlerde yenibosnadayız.Çocuklar geldi ''Orhanı tanıyormusun ? '' Orhan kim dedim arkadaşlara siz tanıyomusunuz ? Hayır dediler.Çocuklar ceplerimizi aramaya başladı 10 kişiler.18-19 yaşındalar dövsen dövülmez.Arkadaşın cepte sulugöz sakız vardı.Adamlar onu bile aldılar.

Ohanzo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Renton -- 30 Ağustos 2008; 20:26:44 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.