Şimdi Ara

Kilo Almak istiyorum.. Bi baksanız ıyı olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar. Boy 190 kilo 65. Kafanızda tasarladıgınız gıbı kurdanım. Yemek te yerım her zaman ama alamadım bı turlu kılo. Allah izin verirse yakında üniye de baslıcaz ıyıce cocuk kaldık. Bı kac degısıklık yaptım hayatımda; ekmek yerdım ama gunde en fazla 1, 1.5 tane. Bu sayıyı 2 gundur 3, 3.5e cıkardım bakalım ne olacak. Corbayı kasıksız ekmekle bıtırıyorum. O derece hırs yaptım. Sızın onerebıleceklerınız neler..

Not: ılac ve bıtkısel seyler kullanmak ıstemıyorum.
    Bır de gıt burger dan ye falan demeyin bütün menüleri elden gecırdım

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kilo Almak İstiyorsan Bilmen Gerekenler

Kilo almak isteyenler için ilaç olarak sıklıkla Rexapin önerilmektedir. Peki, Rexapin gerçekten kilo aldırır mı?

Rexapin Kilo Aldırır mı?

Rexapin, atipik antipsikotik ilaçlar grubuna dahildir ve bipolar bozukluk ve şizofreni gibi psikiyatrik durumların tedavisinde kullanılır. Yan etkilerinden biri iştah artışı ve buna bağlı kilo alımıdır.

Rexapin Ayda Kaç Kilo Aldırır?

Rexapin'in kilo aldırma miktarı kişiden kişiye değişebilir ve alınan doza bağlıdır. Bazı çalışmalar, 2,5 mg'lık bir Rexapin dozunun ayda ortalama 2-4 kilo aldırdığını göstermiştir.

Rexapin 2,5 mg Kilo Aldırırmı?

Yukarıda belirtildiği gibi, Rexapin 2,5 mg'lık dozda ayda ortalama 2-4 kilo aldırabilir. Ancak bu miktar kişisel faktörlere ve diğer ilaçlarla etkileşimlere bağlı olarak değişebilir.

Rexapin Kilo Yaparmı?

Evet, Rexapin iştah artışına neden olarak kilo alımına yol açabilir. Fakat bu etki herkeste görülmeyebilir ve Rexapin'in kilo aldırma miktarı kişiden kişiye değişebilir.

Rexapin Kilo Aldırırmı?

Evet, Rexapin yan etkilerinden biri iştah artışı ve kilo alımıdır. Bu etki özellikle 2,5 mg ve 5 mg'lık dozlarda daha belirgindir.

Rexapin 2,5 mg Kilo Aldırır Mı?

Rexapin 2,5 mg'lık dozda ayda ortalama 2-4 kilo aldırabilir. Bununla birlikte, bu miktar kişiden kişiye değişebilir.

Rexapin 5 mg Kilo Aldırırmı?

5 mg'lık bir Rexapin dozu, 2,5 mg'lık bir doza göre daha fazla iştah artışına ve kilo alımına neden olabilir. Ancak bu etki yine de kişiden kişiye değişebilir.

Rexapin'in kilo aldırma etkisiyle ilgileniyorsan, doktora danışman ve bireysel ihtiyaçların için en uygun tedavi planını belirlemen önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • daha fazla ye
  • valla ilaç istemiyorum demişsin ama bi tane ilaç var rexapin diye 1.5 ayda 20 kilo aldırdı bana.çabuk kilo almak istiyorsan onu kullananabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanPırasa

daha fazla ye

Güzel fikir ama yaratıcı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevenDiaz007

valla ilaç istemiyorum demişsin ama bi tane ilaç var rexapin diye 1.5 ayda 20 kilo aldırdı bana.çabuk kilo almak istiyorsan onu kullananabilirsin

Hocam etkisi iyi olabilir ama nedense ilaclara vs hıc guvenmıyorum. Kımyasal seyler sonucta. Sız de faydalı olmussa ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adebayo Akinfenwa

quote:

valla ilaç istemiyorum demişsin ama bi tane ilaç var rexapin diye 1.5 ayda 20 kilo aldırdı bana.çabuk kilo almak istiyorsan onu kullananabilirsin

Hocam etkisi iyi olabilir ama nedense ilaclara vs hıc guvenmıyorum. Kımyasal seyler sonucta. Sız de faydalı olmussa ne mutlu

valla bana yarardan cok zararı dokundu.sana faydalı olabilieceği için söyledim.biraz psikolojik sorunlarım var onun için almıştım o ilaci yoksa amacım kilo almak değildi. çabucak kilo almak istiyorsan onu alabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

valla bana yarardan cok zararı dokundu.sana faydalı olabilieceği için söyledim.biraz psikolojik sorunlarım var onun için almıştım o ilaci yoksa amacım kilo almak değildi. çabucak kilo almak istiyorsan onu alabilirsin

gecmıs olsun. Ben sadece kalorı hesabına gore almak ıstıyorum eyvallah tekrardan.

• Metabolizman kiloya izin vermiyirdur doktora git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Metabolizman kiloya izin vermiyirdur doktora git

Öyle de olabilir ama çekap yaptırmıştım birşey yoktu. Acaba kalorili yiyecekler mi yemiyorum diyorum onları da yiyorum. Anlamadım valla
  • Spora başlayın tavsiyem fitness.Benimde kilo problemim var zayıfım yavaş yavaş kilo alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forbearing

quote:

quote:

quote:

gecmıs olsun. Ben sadece kalorı hesabına gore almak ıstıyorum eyvallah tekrardan.

Alıntıları Göster
    Güzel konu.
    Benimde 177cm 58kiloyum 6-7 kilo almak lazım. günde yarım ekmek yiyorum midem küçülmüş galiba. Sen 3 ekmek dediği yarın 2 - 3 yiyeceğim artık.
    Ayda 2 kilo alsam yeter. Başka çözüm var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Spora başlayın tavsiyem fitness.Benimde kilo problemim var zayıfım yavaş yavaş kilo alıyorum.

bu aralar vg ye gıdecek vaktım yok maalesef. Yazın da gıdemeyebılırım. Aslında benım amacım 80 kılo falan olup sonra normal bı sekılde spor yapmak. Kosu, yuruyus falan. Suan basketbol oynuyorum dısarıda baska yaptıfım bır sey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC Master Race

Güzel konu.
    Benimde 177cm 58kiloyum 6-7 kilo almak lazım. günde yarım ekmek yiyorum midem küçülmüş galiba. Sen 3 ekmek dediği yarın 2 - 3 yiyeceğim artık.
    Ayda 2 kilo alsam yeter. Başka çözüm var mı?

Alıntıları Göster
    yapmanız gereken kalori ihtiyacınızı hesaplamak örneğin 2500 kolari ihtiyacınız varsa 3000-3200 kolari alarak kolayca kilo %100 alırsınız kolarileri hesaplayarak yemek yiyeceksiniz sadece yada internete 3000 kalorilik diet yazarakta bulabilirsiniz ilk önce kalori hesabı yapın internetten zayıflamak isteyenlerde 2500 kalori ihtiyacı 2000 kalori alırsa zayıflar mantık bu

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

1myst kilo alma tarifi [Nette ilk]

Malzemeler;
    - 2,5 Lt koka kola,
    - 4 büyük boy Cips,
    - 1 Paket Gofret,
    - 5 kase karışık çerez,
    - 1 adet dizüstü bilgisayar veya tablet(tercihen kulaklık),
    - Bolca boş vakit,
    - Alabildiğine hızlı internet bağlantısı

Hazırlanışı;
    Keyifle izleyeceğimiz bir diziyi gözümüze kestirip akşamdan indirmeye bırakıyoruz. Ardından kanepeye uzanıp kucağımıza bilgisayarımızı alıyoruz. Daha önceden zevkimize göre hazırladığımız sehpamızdan beslenerek dizimizi izlemeye başlıyoruz. İddia ediyorum 1 hafta sonra kendinizi tanıyamayacaksınız. Afiyet olsun!

Not: Malzemeler taze tüketilmelidir. Son kullanma tarihlerinin geçmediğinden emin olunuz.

öhöhöh abı naptın sen yaa. Olmek ıstemıyorum kılo almak ıstıyorum

• Aman kardeşim sağlıksız şeylere bulaşma herşeyin doğalı
  • quote:

Hergun yarim kilo yedin ve hic sicmadin oylemi 1.5 ay 20 kilo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

1myst kilo alma tarifi [Nette ilk]

Malzemeler;
    - 2,5 Lt koka kola,
    - 4 büyük boy Cips,
    - 1 Paket Gofret,
    - 5 kase karışık çerez,
    - 1 adet dizüstü bilgisayar veya tablet(tercihen kulaklık),
    - Bolca boş vakit,
    - Alabildiğine hızlı internet bağlantısı

Hazırlanışı;
    Keyifle izleyeceğimiz bir diziyi gözümüze kestirip akşamdan indirmeye bırakıyoruz. Ardından kanepeye uzanıp kucağımıza bilgisayarımızı alıyoruz. Daha önceden zevkimize göre hazırladığımız sehpamızdan beslenerek dizimizi izlemeye başlıyoruz. İddia ediyorum 1 hafta sonra kendinizi tanıyamayacaksınız. Afiyet olsun!

Not: Malzemeler taze tüketilmelidir. Son kullanma tarihlerinin geçmediğinden emin olunuz.

öhöhöh abı naptın sen yaa. Olmek ıstemıyorum kılo almak ıstıyorum

Alıntıları Göster
    En başta şunu kabul etmen lazım ki, bazı insanların metabolizması hızlı çalışır ve ne yaparsan yap, kilo almak senin için zulüm olacaktır. Ama kararlıysan; boş boş ekmek yemekle olmaz bu iş kardeşim. Veya arkadaşların söylediği gibi kola içip çikolata yemekle de olmaz. Bütün bunlar sana kilo aldırmayacağı gibi, son derece sağlıksız bir insan yapar. Adam gibi beslenmen lazım. Çok sağlam, özellikle de protein içerikli beslenmelisin. Örneğin sabahları iki haşlanmış yumurta, lor peyniri, yulaf, süt, domates-salatalık-yeşillik tüketmen lazım. Öğlen ve akşam yemeklerinde haşlanmış et, baklagiller, salata, az yağlı makarna, pilav yemelisin. Meyveyi eksik etmemen lazım ki direncin düşmesin. Ve bunların yanında sana tavsiyem, mutlaka spor yapman. Kilo alamayacak bile olsan, en azından kondisyonun yüksek olsun, görünüşte zayıf ama içten güçlü ve dayanıklı olabilesin. Ve bütün bunları öyle üç beş ay değil, hayatın boyunca uygulamalısın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Metabolizman kiloya izin vermiyirdur doktora git

Öyle de olabilir ama çekap yaptırmıştım birşey yoktu. Acaba kalorili yiyecekler mi yemiyorum diyorum onları da yiyorum. Anlamadım valla

Check-up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

En başta şunu kabul etmen lazım ki, bazı insanların metabolizması hızlı çalışır ve ne yaparsan yap, kilo almak senin için zulüm olacaktır. Ama kararlıysan; boş boş ekmek yemekle olmaz bu iş kardeşim. Veya arkadaşların söylediği gibi kola içip çikolata yemekle de olmaz. Bütün bunlar sana kilo aldırmayacağı gibi, son derece sağlıksız bir insan yapar. Adam gibi beslenmen lazım. Çok sağlam, özellikle de protein içerikli beslenmelisin. Örneğin sabahları iki haşlanmış yumurta, lor peyniri, yulaf, süt, domates-salatalık-yeşillik tüketmen lazım. Öğlen ve akşam yemeklerinde haşlanmış et, baklagiller, salata, az yağlı makarna, pilav yemelisin. Meyveyi eksik etmemen lazım ki direncin düşmesin. Ve bunların yanında sana tavsiyem, mutlaka spor yapman. Kilo alamayacak bile olsan, en azından kondisyonun yüksek olsun, görünüşte zayıf ama içten güçlü ve dayanıklı olabilesin. Ve bütün bunları öyle üç beş ay değil, hayatın boyunca uygulamalısın.

Yazınız için teşekkürler. Notlarımı aldım gercekten faydalıs eyler yazmıssınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Yazınız için teşekkürler. Notlarımı aldım gercekten faydalıs eyler yazmıssınız

Alıntıları Göster
    Şeker direk yağa dönüşüyordu galiba şekerli şeyler ye baklava gibi kalorisi tavan şeyler .Ama metabolizman kilo almana engelde olabilir .Önce doktora git derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.