Şimdi Ara

Kilo Almak istiyorum.. Bi baksanız ıyı olur (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2. Spor yap
    3. Düzenli beslen
    4. Günde 1 litre süt iç.

Kilo almak garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adebayo Akinfenwa

Selamın aleyküm arkadaşlar. Boy 190 kilo 65. Kafanızda tasarladıgınız gıbı kurdanım. Yemek te yerım her zaman ama alamadım bı turlu kılo. Allah izin verirse yakında üniye de baslıcaz ıyıce cocuk kaldık. Bı kac degısıklık yaptım hayatımda; ekmek yerdım ama gunde en fazla 1, 1.5 tane. Bu sayıyı 2 gundur 3, 3.5e cıkardım bakalım ne olacak. Corbayı kasıksız ekmekle bıtırıyorum. O derece hırs yaptım. Sızın onerebıleceklerınız neler..

Not: ılac ve bıtkısel seyler kullanmak ıstemıyorum.
    Bır de gıt burger dan ye falan demeyin bütün menüleri elden gecırdım

Hocam, merhabalar.

Kilo almak istiyorsanız diyetisyene gitmenizi ve spor yapmanızı tavsiye ederim.

Ekmek yiyorum demişsiniz. Bu çok yanlış. Ekmek yiyerek kilo almak, sağlıksız bir biçimde kilo almaktır.
    O zaman gidip cips,gofrer yiyerek kısa yoldan kilo alın. Aynı şeydir.

Protein,karbonhidrat ağırlıklı beslenin. Gece yatmadan pilav ve makarna yiyebilirsiniz. Gün içinde de 1-2 porsiyon makarna ve pilav yemeye çalışın. Spor da yaparsanız kilo alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.google.com/search?q=weight+gainer&safe=off&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=5RxdVdWrKIOc7gbZsIDIAQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=897#imgrc=_

Reklam olmasın diye foto koymadım. Kendin araştır en iyisini al. KESİN kilo aldırır. Bol bol şeker var içinde (diye duydum). Kolay gelsin.
  • ben bu cici bebeyi yiyerek 1 ayda net 3 kilo aldım ve hayla devam ediyorum ciidden faydalı linki veriyorum sende uygula http://forum.donanimhaber.com/m_104365541/f_//tm.htm

NOT : YAŞ 18 KİLO 55 BOY 1.70 HEDEF 60-65
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35 EMRE

ben bu cici bebeyi yiyerek 1 ayda net 3 kilo aldım ve hayla devam ediyorum ciidden faydalı linki veriyorum sende uygula http://forum.donanimhaber.com/m_104365541/f_//tm.htm

NOT : YAŞ 18 KİLO 55 BOY 1.70 HEDEF 60-65

Cici bebe

• Askerden geldiğimde 58 kiloydum kürdan gibi aradan 1 yıl geçti 74 oldum. Zamanla metabolizma yavaşlıyo sanırım.
  • kardesim gunde 2.5 3 ekmegi birak bence bende ekmekle kilo alayim dedim gunde 2 ekmek yiyordum sulu hic bsy tuketmiyordum diyebilirim 2 bucuk ay sonra 1.5 gunde bir tuvalete gitmeye basladim berbat bir durum:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam yemeğini geç ye veyada yatmadan önce bişeyler atıştır knk işe yarıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.