Şimdi Ara

Sokakta 8 kişi bana saldırdı öldüresiye dövüyor silahı çıkarıp birini indirsem ne olur HUKUKÇULARPLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sokakta bir grup tarafından linç ediliyorum ama bıçağım var çıkarıp birine saplayıp yaralarsam ne olur ? Öldürürsem ne olur ? Onlar bana saldırıyor bu nefsi müdafaa değilmidir neden hapis yatmak zorunda kalıyorum adam beni öldürebilir ben o bıçağı saplamasam ben öleceğim türk adaleti bu kadar mı rezalet

• Sokakta 8 kişi bana saldırdı öldüresiye dövüyor silahı çıkarıp birini indirsem ne olur HUKUKÇULARPLS
  • Öncelikli saldırıyı karşı taraf yaptığında savunma olarak silah çıkarabilirsiniz.Topuklarına sıkar ya da ayaklarını bıçaklarsınız.Bu savunma olur.Ancak o kişiyi öldürürseniz sıkıntı olur.Ne olursa olsun öldürmek suçtur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dixerzia

Öncelikli saldırıyı karşı taraf yaptığında savunma olarak silah çıkarabilirsiniz.Topuklarına sıkar ya da ayaklarını bıçaklarsınız.Bu savunma olur.Ancak o kişiyi öldürürseniz sıkıntı olur.Ne olursa olsun öldürmek suçtur.
    O beni komalık etti bende onu öldürdüm o zaman ne olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey olmaz adamların hepsinin kafasına sıkışan bile ceza almasını çünkü nefsi müdafaa yapıyorsun yani sen onları oldurmezsen onlar seni öldürecek.

• Sen onlara tek tek ben alfa mıyım beta mıyım desen dağılırlar zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sana yumruk atan birine bıcak sallayamazsın güç eşitsizligi var
    ama 8 kişi linç girişiminde yaralamaya yol açarsan ceza almazsın 8 kişiye karşı bıçagın tırnak makası olur birine taktıgın an kalan 7 kişi seni bitirir tek çare 9x19 ama ceza alsanda almasanda kendimi korumak için ateşlerdim ilki havaya ikincisi bacaklarına olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onlarda da bıçak olabilir kardeş ben yanımda her ihtimale karşı katana taşıyorum.

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:27:1 >
  • Alfa ışını tut

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.