Şimdi Ara

Bir vatandaş pkk lı öldürse ceza alırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir vatandaş pkk lı öldürse ceza alırmı ?(mahkeme,cezaevi)

• Alırsın heralde.

Bi bakalım Mecliste Pkk.
    Türkiye cumhuriyeti demokrasi hukuk devleti.
    Alırsın alırsın kesinn.
  • Burası Türkiye alır...

Nasıl yaralı pkk militanları devlet hastanesinde tedavi görüyorsa devlet baba öldürene caza verir.
  • bana pkklı gösterin ama kesin eminsem pkklı olduğunu önce öldürür sonra arabanın arkasına bağlar Antalya'da tur atar sonrada karakola giderdim
  • Bu tip insanlara ölüm en büyük hediyedir. Aslında öldürmeyip yıllarcak hayatı zindan etmek daha iyidir onlar için.
  • devletın kolluk kuvvetleri var adam pkk lı dıye oldurdum dersen yarın oburgun herkes bıldıgını yapar o zaman anarşi denilen olay meydana gelir gorursen polıs yada jandarmaya ıhbar etmek zorundasın.
  • Bu ülkede alırsın hemde müebbetGüleriz ağlanacak halimize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatan haini öldürmek suç değil diye biliyorum asıl vatana ihanet ölüm suçudur kitaplarda böyle yazar.
  • Evet alır.Meşru müdafaa harici öldürme yetkisi yoktur vatandaşın.
    Vatandaş bir suçun cezasını kendisi veremez,devletin yasama organları vardır.Ortada bir pkk lı varsa bunu devlete haber vermekle yükümlüdür vatandaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalnotdead -- 28 Ekim 2007; 15:04:44 >
  • alırsın dicem ama tam Emin değilim Bilip bilmeden yorum yapanlarada gülüyorum sadece .
  • Kesinlikle alırsın. Zaten herkes kafasına göre adam öldürürse memleketin çivisi çıkar. Kaos ortamı oluşur. (bkz.Irak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

Bu tip insanlara ölüm en büyük hediyedir. Aslında öldürmeyip yıllarcak hayatı zindan etmek daha iyidir onlar için.

Evet dediğin doğru.Herifler ölünce cennete gitceklerini zannetmekle yetiniyorlar.Bu yüzden onlar ölmekten daha çok mutlu olur.İşkence ediceksin...

Ve bu suçu işlersen eminim ki cezası vardır.Ki görüp öldürmek yerine polisi arayıp bildirmen daha yararlı olur bence.
  • dağa çıkıp öldürsen teşekkür eder askerler sana şehirde olmaz tabi :)
  • alırsın ama vatansever bi zengin gelip para verip çıkabilirsin.
    yada hakim biraz olsun vatanseverse ceza vermez.
  • Dağda fln öldürürsen almazsın galiba :)
  • hakime anlatırsın kendin için yapmadığını vatan için yaptığını bırakabilir
  • Ben onları öldürünce ülkemizin bu pislikten kurtulacağını bilsem müebbet hapis yatmaya razıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

Evet alır.Meşru müdafaa harici öldürme yetkisi yoktur vatandaşın.
    Vatandaş bir suçun cezasını kendisi veremez,devletin yasama organları vardır.Ortada bir pkk lı varsa bunu devlete haber vermekle yükümlüdür vatandaş.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: leon420

Kesinlikle alırsın. Zaten herkes kafasına göre adam öldürürse memleketin çivisi çıkar. Kaos ortamı oluşur. (bkz.Irak)

Onları adam sınıfınamı soktun

köpek öldürmenin ne kadar cezası varsa bunları öldürmeninde cezası o kadar olması lazım.
  • devlete göre teröristin yani vatana ihanetin cezası sorgusuz sualsiz ölüm olsaydı o şerefsiz şu an imralıda olmazdı. ancak birisini askere ateş etmek üzereyken falan öldürsen belki o zaman "askerimizi korudum, cezam neyse razıyım" gibi bir savunman olabilir. onun dışında ortada normal durumda gezen birisini görürsen polise haber vermeden direk müdahele etmen suç olur bence.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.