bana pkklı gösterin ama kesin eminsem pkklı olduğunu önce öldürür sonra arabanın arkasına bağlar Antalya'da tur atar sonrada karakola giderdim
Öldürmeden Arabaya Bağlar EziyeT oLsun Sonra Drift Yaparak Öldürürüm !
Sonra KarakoL !
quote:
Orjinalden alıntı: C£nq
quote:
Orjinalden alıntı: SaintEagle
Bu tip insanlara ölüm en büyük hediyedir. Aslında öldürmeyip yıllarcak hayatı zindan etmek daha iyidir onlar için.
Evet dediğin doğru.Herifler ölünce cennete gitceklerini zannetmekle yetiniyorlar.Bu yüzden onlar ölmekten daha çok mutlu olur.İşkence ediceksin...
Ve bu suçu işlersen eminim ki cezası vardır.Ki görüp öldürmek yerine polisi arayıp bildirmen daha yararlı olur bence.
peki sen şeiht olursaan cennete gidiceğini mi düşünüyosun ?
hayvan öldürmenin cezası......sanırım kimse görmesse sorun olmas
asker bile kafasına göre öldüremez.....önce dur ihtarı yapar(sorgulanmak veya esir alınmak için yanında götürmek için) ..komutanından izinsiz vuramaz
Alırsın tabi . Sonuçta adam öldürüyorsun. Bende kıl olduğum birini öldürürü PKK lıydı vatan için yaptım der sıvışım. Olur mu hiç böyle bişey akıl var mantık var. Herkes adam öldürse ozaman ne hak ne hukuk kalır millet biribirini doğrar.
olayı duygusallıştırmadan incelemek lazım. devletin hukuku var kolluk kuvvetleri var.bu çerçevede sivil vatandaş normal şartlar altında bir pkk lı öldürürse yine ceza alır.
Kimse kimseyi kafasına göre öldüremez,,,Beğensek de beğenmesek de HUKUK Devletiyiz,,,Ceza alınır.
Hukuk devletinde kafana göre ceza kesemessin. Aksi durumda teröristlerden ne farkın kalır.
37 Kişiyi yakmışlardı. Suçlu olarak itham edilenlerin hepsi beraat etmişti hukuk devletinde.
türkiyede ceza alırsın ancak avrupada ozelliklede abd'de devlete yardımdan odul bile alırsın adında kahramana çıkar orneklerini biliyorum
bu konuyu hayvan haklarını savunma gününde tartışmak lazım
adam sonucta ne kadar serefsiz ne kadar çapulcuda olsa büyük olasılıkla tc kimligine sahip ve sonucta sende kesinlikle ceza alırsın..
alırsın
quote:
Orjinalden alıntı: 0rginaLJR
quote:
Orjinalden alıntı: Se®can
bana pkklı gösterin ama kesin eminsem pkklı olduğunu önce öldürür sonra arabanın arkasına bağlar Antalya'da tur atar sonrada karakola giderdim
Sonra KarakoL !
yok yok önce dişlerini sökerim eline veririm tırnaklarını penseyle çeker kamyonete bağlarım 2 ileri bi geri sürerek giderim bak ozaman işkence nsl oluyormuş
quote:
quote:
quote:
Sonra KarakoL !
yok yok önce dişlerini sökerim eline veririm tırnaklarını penseyle çeker kamyonete bağlarım 2 ileri bi geri sürerek giderim bak ozaman işkence nsl oluyormuş
pehhh...bari bide sevseydin...sence amma yumuşak kalpliymişsin...yapılacak en iyi işkence kollarını ve bacaklarını kesmek ve kan kaybından ölmemesi için sıkıca bağlamak..daha sonrada domuzların arasına atmak....gerisini siz düşünün...
quote:
Orjinalden alıntı: bonser24
quote:
quote:
quote:
Sonra KarakoL !
pehhh...bari bide sevseydin...sence amma yumuşak kalpliymişsin...yapılacak en iyi işkence kollarını ve bacaklarını kesmek ve kan kaybından ölmemesi için sıkıca bağlamak..daha sonrada domuzların arasına atmak....gerisini siz düşünün...
çok yumuşak oldun sende
en iyi yöntem
quote:
suçlu ortası delik bir sandalyeye cıplak bir şekilde oturtulurmuş...bu delik yere içinde fare olan bir kase yerleştirilirmiş...ve kaseyi alttan yavaş yavaş ısıtırlarmış...tabiki sıcağa dayanamayan fare çıkacak biyer bulamayınca suçlunun makattan kemirmeye başlayıp en son ağzından çıkarmış...
köpek öldürmenin ne kadar cezası varsa bunları öldürmeninde cezası o kadar olması lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: SaintEagle
Bu tip insanlara ölüm en büyük hediyedir. Aslında öldürmeyip yıllarcak hayatı zindan etmek daha iyidir onlar için.
gittiği yer çok mu rahat da ona ölmek hediye olsun?
hayvan hakları mahkemsinde yargılanırsın öldürürsen
quote:
Orjinalden alıntı: cemturk
hayvan hakları mahkemsinde yargılanırsın öldürürsen