Şimdi Ara

yardım! hırsızlık davasında mahkeme maduriyetimi yok sayıp hırsızı serbest bıraktı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
6.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 ay kadar önce (yeni evliyim) evime hırsız girdi ve eşimin altınlarını vs. ne varsa çaldı gitti.

1 ay sonra eşimin cüzdanından ve altınlarının olduğu kutudan çıkan parmak izleri sayesinde hırsız polisler tarafından yakalandı ve savcı tarafından ceza evine gönderildi.

1 mart itibari ile mahkememiz görüldü. hırsız 18 yaşından küçük (17 yaşında) bir çingene kızı.

hakimin sorduğu her soruya bilmiyorum ev adresim yok telefonum yok okuma yazmam bilmem gibi cevaplar verdi. hakim parmak izin var diye sorduğundada temizliğe gittiğim evlerden birinde çıkmış olabilir ben birşey çalmadım dedi.
    sabıkalı benim haricimde hırsızlıktan 7 farklı dosyası devam eden bir şahıs.

hakim bana sordu, temizlikçi olarak aldınmı eve diye, bende askari ücretle geçindiğimi temizlikçi alamayacağımı zaten şahsı hayatımda ilk defa gördüğümü yalan söylediğini zaten parmak izlerinin evimde değil eşimin cüzdanından vs. alındığını söyledim.

hakim kıza tekrar sordu senmi aldın diye kız almadım dedi.

bende hakime son olarak maduriyetimi ve maduriyetim giderilene kadar şikayetçi olduğumu tutukluluk halinin devamını istediğimi söyledim.

ve hakim buna rağmen kızın tahliyesine karar verdi ve beni gönderdiler. bende şok olmuş bir şekilde çıktım.

verilen kararın tümüyle adaletsizce olduğunu düşünüyorum. mahkemeye itiraz edicem fakat başka ne yapabilirim yorumlarınızı bekliyorum.

saygılar.

• Burasi Turkiye, hos geldiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukatın varsa ona sorman daha doğru olur..Burada bilen birilerinin çıkma ihtimali düşük..

Ama şu ülkenin adalet sistemi de diğer herşeyi gibi rezalet...Hırsızı serbest bırakmak ne demek
  • evet burası türkiye galiba.

aynısını ben yapsam anamı ağlatırlar biliyorum.

vaktiyle askere bazı sebeplerden ötürü geç gittim diye 6 ay hapisten bahseden hakimin zar zor 375 tl para cezasına cevirerek yırttığım düşünülünce sinirden kendimden geçmeden edemiyorum bu nasıl bir adalettir ayrıca mahkeme salonuna girmeden önce kızın yanında gelen yancılarla kapı önünde alelen hırsızlık sohbetlerinin döndüğünüde saymıyorum bile
  • Burasi turkiye. Hirsizin yakalanmasi bile mucize

Avukata danisman daha dogru olacak.

• O mahkemeyede hırsızlık yapanada tüm lanetim üzerine , hocam geçmiş olsun boşuna demiyoruz adalet sadece kadın ismi diye yılmayın gidin arayın hakkınızı gerekirse avrupa insan hakları makmesine gidin .
  • evet bu iş için aklımdakilerden biride bu olucak ahime gidip bu kararı şikayet edeceğim hırsızı değil mahkemeyi şikayet edeceğim.

yine bimer aracılığıylada adalet bakanlığına dilekçe göndermeyi düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Welcome to turkey?şiş kebap,döner no no kanunsuzluk
  • İşte bu yüzden hiçbir zaman yasal yolları tercih etmiyorum Yahu parmak izi çıkıyor, sabıkası var ama masum. Bir de parmak izi çantadan çıkıyor! Temizlikçi olduğuna inansa bile çantada ne arıyor Boğarım ben o hakimi
  • şu referandum olayından sonra artık mahkeme kararını beğenmeyen elini kolunu sallaya sallaya aihm'e gidemiyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum?
  • madem hırsız devlet eliyle serbest bırakılıyor bende zararımın devlet tarafından karşılanmasının yollarını arayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

madem hırsız devlet eliyle serbest bırakılıyor bende zararımın devlet tarafından karşılanmasının yollarını arayacağım

Americada olsa hırsızı idam ederler walla
  • Zaten değeri olan bir insan sayılmaz, yaşadığı yeri içerdeyken pencere ve kapı önleri öncelikli olmak üzere ateşe ver.. Ciddiyim gözümde sinek kadar değerleri yok dünyaya bir yararları yok çünkü..
  • türkiye ve meşhur adalet sistemi.

oldu olacak hakim seni hapise atsaymış..
  • Hocam geçmiş olsun , yeni evlisin maddi zararı da baya vardır şimdi , umarım bulunur çalınanlar ancak böyle OLUR mu bilinmez , resmen hırsıza yardım etmedikleri kalmış nerede çalışanın hakkı
  • öyle malesef zararımız bana göre büyük yaklaşık 12bin tl değerinde altın birtanesi aile yadigarı yıllarca korunmuş onu saymıyorum bile.

böyle adaletsizlikleri hep duyarızda yok artık falan deriz hep okadarda olmaz vardır arkasında bişeyler derdim adamlar salakmıki niye alelen suçlu birini bıraksınlar derdim. fakat insan başına gelince anlıyor gerçek tende akıl almaz bir durum insanın isyan edesi geliyor
  • Geçmiş olsun.Seni içeri atmamış hakim ucuz kurtarmışın.Şikayet edilecek neresi varsa etmelisin davayı geçtim o kararı veren hakimi.
  • Bisikletimi çalan hırsız güvenlik kamerası kayıtları olmasına rağmen ertesi gün serbest bırakıldı.Hemde üstünde uyuşturucu madde ile yakalanmış iken.
  • Geçmiş olsun. 17 yaşında, birde kız eve nasıl girmiş? Yardım edilmiştir heralde küçük diye ne biçim kanundur anlamadım gitti.Baklava çalanlar hapise girmişti yanlış hatırlamıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Overgrowth

Burasi Turkiye, hos geldiniz.

yemin ederim okuduktan sonra aynısını yazıcaktım aşağı bir indim ve bunu gördüm.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.