İşletmem ile ilgili bir öneri
Herkese merhaba playstation cafe işletiyorum arkadaşlar . Dükkanımdaki klima 24.000 Btu şuanlık yetiyor amma velakin üst katım mdf ile kapalı ve kapısı mevcut acaba kapı açık mı olmalı yoksa kapalı mı ? Açık olursa sıcak hava yukarı çıktığından dolayı komple üst kata sıcak hava girişi olup ps'lerin olduğu katı daha hızlı soğutabilir miyim acaba ?
800-900 bin tl arası otomobil tavsiyesi
Merhabalar arkadaşlar
2020 model üstü
otomatik
sorunsuz araç arayışım vardır .
Aklıma gelen 1.3 tce otomatik 2020 icon paket clio 5 baska tavsiyesi olan var mı acaba ?
örnek ilan : Renault / Clio / 1.3 TCe / Icon / ÖĞRETMENDEN DEĞİŞENSİZ FIRSAT ARACI sahibinden.comda - 1099832799
4 OCAK 2022 SİGARA ZAMMI
2350 tlye ikinci el 3200gli sistem alınır mı?
Türk Telekom akn paketleri nedir ?
Merhaba arkadaşlar tt de ki adil kullanım noktası nedir açıklar mısınız ? Paketler de limitsiz ve adil kullanım noktası diye ayrı şeyler var zaten bu durum kalkmadı mı ?
Tip konusu değildir tavsiye konusudur SS'li
Ölümden korkmak değil
Doğmadan öncesini bilmiyordum öldükten sonrada bilincim olmayacağı için hatıralara da üzülmemde yakınımın ölümüne şahit olmak korkutuyor beni o yüzden hep sarılırım sevdiklerime ama hep ...
anlamadan koronavirüsü atlatmışım .
arkadaşlar merhabalar bugün bir test yaptırmak istedim ne olur ne olmaz diye cıkan sonuç karşısında şok oldum hiç bir belirtim yoktu . Ama koronavirüsü atlatmışım .
hem sürüntü hem de antikor testi yaptırdım . sürüntü ve antikor testinin Igm değeri negatif . Igm değeri 0.9 amma velakin IgG değeri ise 50 birim . Ben bu virüsü ne zaman kaptım ve bağışıklık göstermiş olabilirim tahmini gün olarak .
F/P APU SİSTEM TAVSİYESİ
Merhaba Arkadaşlar elimdeki sistemi sattım . En azından 1 yıl içerisinde soket bakımından kafamın rahat olacağından dolayı amd bir işlemci almayı düşünüyorum . Oyun ufak tefek oynanacak biraz i3 10100'ü düşündüm ama parçaları güncelleme bakımından anakart'ı da değiştirmek durumunda kalacağımdan pek sıcak bakmıyorum .
Benim düşündüğüm parçalar
B450 anakart
8 GB RAM
M2 SSD
FSP HYDRO PSU
Hangi apu ve kasa olmalı f/p açısından . Teşekkür ederim .
yuv422 sorunu
Meslek: İş adamı
FLY GAME HOUSE VALA MELKOR MAKBER |

Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.146
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 30.917 (Bu ay: 453)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.108 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic