Şimdi Ara

İşletmem ile ilgili bir öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba playstation cafe işletiyorum arkadaşlar . Dükkanımdaki klima 24.000 Btu şuanlık yetiyor amma velakin üst katım mdf ile kapalı ve kapısı mevcut acaba kapı açık mı olmalı yoksa kapalı mı ? Açık olursa sıcak hava yukarı çıktığından dolayı komple üst kata sıcak hava girişi olup ps'lerin olduğu katı daha hızlı soğutabilir miyim acaba ?

• Mq8 F9Brute kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Klima soğutma yaptıkça üst kotta biriken havanın yoğunluğunu arttırarak zemine çökmesini sağlar. Bu nedenle hacmi artırmamak adına üst katın kapalı olması daha uygun olacaktır.

Saygılarımla...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • klima5505 kullanıcısına yanıt

Hocam dediğiniz gibi yaptım teşekkür ederim , tekrardan bir özel sorum daha olacaktı size . Birde işletmemde alt katım var orada daha fazla cihazım mevcut ve 100 m2 civarı bir oda düşünün orta bölümünde kolonlar mevcut 4 adet aralıklarla o alana en mantıklı klima tavan tipi klima mı gider acaba ? sağ ve sol bölümler ps masaları var .

• Mq8 F9Brute kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

Eğer bütçeniz için ve dış ünite sayısı bakımından uygun ise kolonlara denk gelmeyecek şekilde 2 adet 24000 veya 36000 Btu cihaz tercih edebilirsiniz.

Tavan tipi,salon tipi gibi debisi ve statik basıncı yüksek cihazlar tercih etmeniz daha iyi olur. Bir adet cihaz olsa bile bu tip cihazlar daha uygun olacaktır. Duvar tipini pek tercih etmemeniz yararınıza olacaktır.

Saygılarımla...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkür ederim hocam , dış ünite için bir sorunum yok açıkçası yerimde var . Sanırım bir adet tavan tipi veya salon tipi almak daha mantıklı geliyor . Max boru hattı ne kadar oluyor hocam iç ünite ile dış ünite arasında ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.