Bildirim
Tip konusu değildir tavsiye konusudur SS'li
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Diliniz yukarida olmali çenenizi ve yuz sekliniz duzelmesi gerekiyor spor vs ile postür düzeltin sakız ile cene kasi falan hikaye gibi geliyor bana -
Arkadaşlar siz ciddi ciddi tip ile kafayı bozmuşsunuz.
Çeneniz ve yanaklarınız gayet normal bende mi bir sıkıntı var anlamıyorum !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Arkadaşlar siz ciddi ciddi tip ile kafayı bozmuşsunuz.
Çeneniz ve yanaklarınız gayet normal bende mi bir sıkıntı var anlamıyorum !yok hocam ben tipimden çok memnunum sadece böyle daha v şekilde olması için bir çabam var
-
jawline dolgusu yaptırabilirsin daha keskin çene hattı için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mq8 F9Bruteyok hocam ben tipimden çok memnunum sadece böyle daha v şekilde olması için bir çabam var
Alıntıları GösterGerek yok ki . Bu hali iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karadnizli misin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 12 Şubat 2021; 22:6:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerjawline dolgusu yaptırabilirsin daha keskin çene hattı için.
Doktor ile konuştuk hocam jawline istiyorsan çene ucunada müdehale etmem lazım dedi .benim istediğim türden bir yapı için
-
Ne estetiği taş gibi çocuksun yapma böyle çenen maskülen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X