Şimdi Ara

800-900 bin tl arası otomobil tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2020 model üstü

otomatik

sorunsuz araç arayışım vardır .

Aklıma gelen 1.3 tce otomatik 2020 icon paket clio 5 baska tavsiyesi olan var mı acaba ?

örnek ilan : Renault / Clio / 1.3 TCe / Icon / ÖĞRETMENDEN DEĞİŞENSİZ FIRSAT ARACI sahibinden.comda - 1099832799

• ford ecosport 1.0

opel crosland 1.2t

• Clio 5 +1 benden.

• Clio5'i ve 208'i altışar ay kullanmış birisi olarak tavsiyem 208 allure selection almanız olur.

Örnek ilan: Peugeot / 208 / 1.2 PureTech / Allure Selection / HATASIZ BOYASIZ SAHİBİNDEN SATILIK sahibinden.comda - 1151134155

Yakıt ve performans olarak kafa kafayalar. Her ikisi de uzun yolda sakin kullanımda 4,5 litre yakar. 208 ile tatile gidiş geliş ortalamam (araç dolu, klima açık, kimi zaman performanslı kimi zaman hız limitlerinde sürüş) 5,5 litre oldu. Clioda olup 208de aradığım bir iki ufak detay oldu. Her ikisinin performansı fazlasıyla iyi. Yazılım konusunda renault mühendisleri en ufak ayrıntıyı düşünüyorlar. Mesela vites boştayken sürücü kapısını açınca araç el frenini çekiyor. Genel itibariyle 208 hemen hemen her disiplinde cliodan daha üstün bir araç.

Şunu da belirteyim 1.0 clio ciddi müsrif bir araç, gidişi ve çekişi üzmüyor fakat 130luktan fazla yakması can sıkıcı. Clio alacaksanız 2020 model geri görüş kameralı

1.3 motor icon paket (16 jantlı) alın. Touch ile icon arasında ciddi manada fark var. Clio 2020 yılından sonra malzeme kalitesinde ve ufak tefek donanımlarda sessizce kısıntıya gitti. 17 inch elmas kesim jant güzel gözüküyor, ince yanakları sayesinde virajda güven veriyor fakat şehir içi kullanımda konfordan çok ödün veriyor.

• egea cross düşünürsen.
    https://www.sahibinden.com/s/WpIcmFgX
  • ben touch paket 1.3 clio aldım gayet memnunum sizin bütçede icon paketi rahat bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 31 Ocak 2024; 0:44:42 >
  • 30 bin km lerde 2020-21 Pejot 308 bulabilirsiniz.

B segmenti bir araçla karışılaştırıldığında çok daha iyidir.

Sorunsuz motor şanzıman, daha güçlü, daha güvenli, daha konforlu, daha donanımlı falan filan liste uzar.

Bir bakın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 1 Şubat 2024; 11:39:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800-850.000 TL arası araç tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorunsuz ve otomatik demek japon demek

• 308 style tech

• GATIRCAN kullanıcısına yanıt

B değil C segmentidir.

• UmutxTR kullanıcısına yanıt

Haklısınız. 308 C segmenttir.

B segmenti bir araçla karşılaştırınca demek istemiştim ama yazdığımdan 308'in B segmenti bir araçmış gibi de bir anlam çıkıyor.

Düzelttim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 1 Şubat 2024; 11:40:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.