Şimdi Ara

10.Yıl Etkinlikleri başladı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ragnarosun önünde tanklar pullamak üzereyken gruo disband oldu. Mönitörü kırdım blizzarda sevgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14151717181181 kere wipe ve yaklaşık 3 saat sonra kestik ve aldım mutluyum saygılar herhalde diğer şeyler için girecek gucum kalmadı

• Valla gelen binek için değil 2 saat , 4 saat bile değer ya çok beğendim binegi

• quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

arkadaş hala grup disband veriyor blizzardına başlarım ama diablo 3 ün çıkışı bile bu kadar problemli olmamıştır

edit:şaşırtıcı derecede iyi bi grupla wipesız 2 saat civarında bitirdik mount çok hoş

MC yi yaptığın karakterin nicki ne merak ettim, acaba benim grubumamı denk geldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

arkadaş hala grup disband veriyor blizzardına başlarım ama diablo 3 ün çıkışı bile bu kadar problemli olmamıştır

edit:şaşırtıcı derecede iyi bi grupla wipesız 2 saat civarında bitirdik mount çok hoş

MC yi yaptığın karakterin nicki ne merak ettim, acaba benim grubumamı denk geldin

freezeballs bide biri bmahdan 264kya mytic warforged ring almış 701 ilvl

buldum yazana kadarhttp://www.wowprogress.com/character/eu/twisting-nether/Mt nerden baksan 450 tlye yakın

• arkadaşlar ortalama raid ne kadar süre alıyor?anladığım kadarı ile wipe ve buglar biraz fazla oluyor
  • çok kötü başladık , wipe fest!!

insaların tankın pull yapması gerektiğini anlaması için baron a kadar gelmemiz gerekti , ilk boss ve core houndlar tam bir felaketti, millete anlatana kadar canımız çıktı , en sonunda anladılarda kesebildik .

on şunu düşündüm .

blizz toplantda
    - evet gençler ne planlıyorsunuz 10. yıl kutlamaları için ? güzel düşünceleriniz varsa paylasın
    + benim var bir fikrim , molten core u scale edip sunalım , bide achi ile gelen binek falan veririz oyuncularımız sevinir .
    - hımm güzel fikir , ama sunu LFR yapında sıkılınca izler izler güleriz
    + - muahahahahahahaha

. en egenceli kısmı , Ragnaros da birisi " molten corgi lerinizi summon edin yoksa mount düşmez" diye trolledi.. çok güzel bir görüntü oldu 40 kişi ve etraf corgi doldu havlamalar falan .şirin oldu :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.