Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (847. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
841.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 845846847848849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jaf emülatör linki ölmüş indiremiyorum yardımcı olurmusunuz
  • konu artık güncelligini kaybetmiş
  • Jaf emülatör linki

http://rapid**share.com/files/847966736/jfstp.rar

Sunrise yükleme dosyaları linki

http://rapid**share.com/files/1624878735/Sunrise%20UP%20RTL%203D%203X4%20orj.rar

rar şifreleri: sunrise

Not: Linklerden yıldızları kaldırın.

• merhaba arkadaşlar,
    şuan v60 için en güncel sunshine versiyonu hangisidir,ilk defa yazılım atıcam tecrübesizim yani bulamadım indirecegim dosyayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşamen

merhaba arkadaşlar,
    şuan v60 için en güncel sunshine versiyonu hangisidir,ilk defa yazılım atıcam tecrübesizim yani bulamadım indirecegim dosyayı

Ben de bunu soracaktım, 02.02.2012'de çıkanı kurmuştum fakat konu başlığındaki tarih değişmiş,ama sunrise dosyaları linkinde 02.02.2012 yazıyor.Şuan en günce hangisi var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgilik

quote:

merhaba arkadaşlar,

Ben de bunu soracaktım, 02.02.2012'de çıkanı kurmuştum fakat konu başlığındaki tarih değişmiş,ama sunrise dosyaları linkinde 02.02.2012 yazıyor.Şuan en günce hangisi var acaba?

son çıkan sunrise ı (v60 tabanlı) ben link olarak vermiştim yukarıda. yanız anasayfa da nomadcry tarafından konulan linkin boyutu farklı içeriğinde ilave olarak ne var bilmiyorum. ama bendeki son çıkan cfw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 11 Ocak 2013; 22:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osuruğu Kokmayan Adam

bir üst mesajda link var işte. hem jaf hemde cfw linki verilmiş buradan indir. kurulum için 271. sayfa 18. mesajına bak

not:cfw harika nomadcry üstadın eline sağlık. apollo_17, arkadaş sana da teşekkürler güzel anlatmışsın kurulumu. fakat işine karışmak gibi olmasın ama 271. sayfada mesajın 19. değilde 18. olanı sanırım. neyse yine de işimi hallettim çok sağolun.

teşekkürler hakikaten 18. mesajmış. ilk başta 19 mesajdı o ama biri mesajını sildi herhalde

bu arada nick tam komedi nerden aklına geldi yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

quote:

Orijinalden alıntı: mgilik

quote:

merhaba arkadaşlar,

son çıkan sunrise ı (v60 tabanlı) ben link olarak vermiştim yukarıda. yanız anasayfa da nomadcry tarafından konulan linkin boyutu farklı içeriğinde ilave olarak ne var bilmiyorum. ama bendeki son çıkan cfw.

tamamdır sağolasın..

• benim bu cfw de tek hoşuma gitmeyen yanı

fotografları tıkladıgında alttaki seçenekler sil ikonları yok simsiyah ekran kalıyor

♣ Fotoğraflar Seçeneklerine Slayt Ve Sil Eklendi

seçenegi olması gerekirdi

bu seçenegi nasıl ekleyebilirim

foto silmek istesem tektek simek gerekecek

varmıdır çözümü acaba
  • NomadCRY hala konuyla ilgileniyorsan linkler ölmüş hocam.Bi güncelleme yapar mısın?
  • Benim hazırladığım harici video ile çektiğim link. Amaç konuya yardımcı olabilmektir.http://www.youtube.com/watch?v=PRKUaxG3ceU izledikten sonra değerlendirme yaparsanız teşekkür ederim

• http://www.maxi-cep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/5800-as-x6-as-symbian-belle-fp4-01-02-2013-fp5-sizlerle-604563.html
    maxi-cep arasındaki - yi silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarchistDeist -- 26 Ocak 2013; 1:12:05 >

• arkadaşlar temayı internetten buldum fakat fontlar boyle değil. bu haliyle paylaşabilecek kimse varmı?
  • Ve 2.telefon olarak kullandigim sunrise'li 5800 iyice saçmalamaya başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

arkadaşlar temayı internetten buldum fakat fontlar boyle değil. bu haliyle paylaşabilecek kimse varmı?

sunriseın son versiyonunda alt ikonlar font dosyasında gömülü olduğundan mevcut fontu değiştirilememekte. dolayısıyla biri çıkıpda ikonları başka fontlara gömmediği müddetçe font değiştirme şansımız yok.

aslında nomadcry yapacaktı bi kaç tane ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Ve 2.telefon olarak kullandigim sunrise'li 5800 iyice saçmalamaya başlar

canı format çekmiştir
  • quote:

quote:

canı format çekmiştir

Canı çekiç istiyor bence zaten ekran tozdanbir balyoza bakar sadece internete girmeme yarıyor

• quote:

quote:

quote:

canı format çekmiştir

Canı çekiç istiyor bence zaten ekran tozdanbir balyoza bakar sadece internete girmeme yarıyor

vay vay vay ne günlerden geçtik bee artık 5800 ların kafasına çekici indirme vakti gelmiş haa. link ölmüş ben de tekrar upload edeyim bari diyodum iptal mi etsem ne yapsam.

not: yazıktır çekiç indirme araban varsa tekerine koyarsın.

• edit: linkler Nomadcry tarafından düzeltilmiş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

canı format çekmiştir

vay vay vay ne günlerden geçtik bee artık 5800 ların kafasına çekici indirme vakti gelmiş haa. link ölmüş ben de tekrar upload edeyim bari diyodum iptal mi etsem ne yapsam.

not: yazıktır çekiç indirme araban varsa tekerine koyarsın.

Tam kavgada firlatmalik aslindaparca tesirli bomba gibi ayriliyor

• 
Sayfa: önceki 845846847848849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.