Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
841.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi 1 senedir aynı duruyor telde.
    Halen 5800 ı kullanıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

cfw ile alakası olmayabilir ama ben yinede sorayım.

bi kaç ay önce telefona hard format attım ve hafıza kartını biçimlendirdim. bundan yaklaşık 1 ay sonra whatsapp'ı kurdum (Daha önceden hiç kullanmıyordum)
    Şimdi soruna gelelim. Whatsapp'ta last seen sorunum var. kişilerin "mesaj yazıyor" bildirimini alamıyorum ve last seen'i bazen doğru bazen yanlış gösteriyor. Ayriyetten whatsapptan mesaj aldığımda bazen mesajları okumama rağmen hala mesaj var diye gösteriyor ve göster butonuna basınca düzeliyor ancak. neyse kısacası sorun bu. yazılımdan kaynaklı mı değil mi bilmiyorum. cevaplarsanız sevinirim

CFW ile ilgili yorumuma gelince. bu versiyonu ilk çıktığı andan beri (2012 şubat) kullanıyorum. Telefon sıkıntısız çalışmakta. Herşey çok yerinde. Beğenmediğim tek yanı tarayıcısı oldu ama nokianın standart tarayıcısını sevmediğimden. Yazılımla alakası yok. bunuda opera mini yükleyerek giderdim. Teşekkürler Emin

5800 ile ilgili yorum yapmak gerekirse almadan önce çok araştırdım çok soruşturdum herkes sorunlu, donuyor yok öyle yok böyle demesine rağmen gidip aldım. iyi kide almışım. 1500 tl'lik blackberryler donarken servise göndermeden düzelmezken benim telefonum ne donuyor ne başka birşey. 1 kere servise gönderdim oda cfw yüklerken telefonun yazılımını bozdum halbuki yeni yazılım kurunca düzeliyormuş. toy olduğumdan dolayı servise gönderip hallettim. servislik birşey yokmuş yani. Telefonu 2010 nisanda aldım. yani 2.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. eminim ki bi bu kadar daha gider rahatça. hala ilk günkü gibi. Bataryası hariç. bataryanın şarjı bitmeden asla şarja takmam. şarj dolmadan asla fişten çıkarmam. bunlara çok dikkat ederim. bataryam önceden 3 gün dayanıyorsa bugun 2 gün dayanıyor. yani 2.5 yılda 1 günlük bi kaybım oldu ama 2012'nin en iyi pil teknolojisi bile böyle. yani doğru kullandığınızda bile pil mutlaka ölecektir. ama 2.5 yıl sonra bataryanın yine bu kadar iyi olması, hala ölmemesi benim için bir artı. telefonumdan çok memnunum. arka kapağı ve ekranı çizik dolu olsada, kalemi kaybolsada hala güzel telefon.

Whatsapp ile ilgili aynı sorunlar diğer cfw'lerde de genel olarak var. Hatta mesaj gelince ortadaki tuşun ışığı da yanmıyor. Ofw'de böyle bir sorun yok.

• Bende tarihi görünce bi heyecan yaptım bi anda, ama olmadı emin
  • Teşekkürler... Evde sakin kafa ile şu CFw yi yapmayı deniyeyim inşallah becerebilirim. :)
  • Arkadaslar 5800 imda bu cfw yukluydu hafiza kartini cikartip sattim simdi sertifika hatasi veriyormus. Bu sorunu nasil asabiliriz? Var midir kolay bir cozumu?

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdoruk -- 13 Şubat 2013; 22:08:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsdoruk

Arkadaslar 5800 imda bu cfw yukluydu hafiza kartini cikartip sattim simdi sertifika hatasi veriyormus. Bu sorunu nasil asabiliriz? Var midir kolay bir cozumu?

Edit:imla

satın alan kişi yeni bir hafıza kartı taksın sonra hardformat atsın. düzelmezse cfw yeniden yüklenmeli
  • Arkadaşın verdiği JAF linki ilk sayfaya konuldu.
  • hala fotoğraf zoomlamada o yavaş gereksiz efekt var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: smparif

hala fotoğraf zoomlamada o yavaş gereksiz efekt var mı

Yok.
  • peki bu sürümün diğerlerinden önemli bi farkı var mı pek bişey yazmıyo da ilk sayfalarda değişikliklerle ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: smparif

peki bu sürümün diğerlerinden önemli bi farkı var mı pek bişey yazmıyo da ilk sayfalarda değişikliklerle ilgili

v60 c41 tabanı üzerine kuruldu. eski versiyondaki mevcut sorunlar büyük oranda çözümlendi ve bir takım yeni görsel değişiklikler yapıldı. Şu anda v60dan kaynaklı önemsiz ufak tefek kusurları dışında en stabil cfw budur.
  • Son sürüm cfw yükledim. Rehberde favorilere eklediğimiz kişi rehberden kayboluyor. Sadece favorilerde görünüyor. Bu kişileri ana rehberde götermenin bir yolu yok mu? Bir de favoriye eklediğimiz kişiyi silemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pratik Adam

Son sürüm cfw yükledim. Rehberde favorilere eklediğimiz kişi rehberden kayboluyor. Sadece favorilerde görünüyor. Bu kişileri ana rehberde götermenin bir yolu yok mu? Bir de favoriye eklediğimiz kişiyi silemiyorum.

İlk sayfayı okursanız çözümünü göreceksiniz. Kaç yere yazdık konuyu okumadan soru sormayın diye ama 300 sayfadır aynı şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Son sürüm cfw yükledim. Rehberde favorilere eklediğimiz kişi rehberden kayboluyor. Sadece favorilerde görünüyor. Bu kişileri ana rehberde götermenin bir yolu yok mu? Bir de favoriye eklediğimiz kişiyi silemiyorum.

İlk sayfayı okursanız çözümünü göreceksiniz. Kaç yere yazdık konuyu okumadan soru sormayın diye ama 300 sayfadır aynı şey.

Pardon kardeş okudum ama yorgundum gözümdem kaçmış. Ctrl+f ile aratmayı düşünemedim. Bu arada yaptığın yazılımlar için emeğine sağlık.
  • quote:

quote:

quote:

Pardon kardeş okudum ama yorgundum gözümdem kaçmış. Ctrl+f ile aratmayı düşünemedim. Bu arada yaptığın yazılımlar için emeğine sağlık.

Öncelikle size anlayışınız ve düzgü cevabınız için defalarca kez teşekkür ederim. Bir kişi de çıkıp sizin gibi cevap veremedi. Allah razı olsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle size anlayışınız ve düzgü cevabınız için defalarca kez teşekkür ederim. Bir kişi de çıkıp sizin gibi cevap veremedi. Allah razı olsun.

Ne demek kardeş. İnsan bazı şeylere sinirli cevap verebilir. Benim de sinirli cevaplamam gerekmiyordu. Sadece biraz empati yaptım. Bu arada Allah senden razı olsun kardeş böyle bir yazılıma emek verdiğin için. 2-3 senedir takip ediyorum seni de çok başarılısın. Emeğine sağlık başarılarının devamını dilerim dostum.

• DOSYA SİLİNMİŞ !!!
  • Alın arkadaşlar sizin için upload ettim taze taze

http://s3.dosya.tc/server/GLQosk/SunriseUpRTL3D3X4JF.rar.html

şifresi: sunrise

not: İÇİNDE JAF EMULATOR İÇERİR.
  • Dosya silinmelerinden bıktım. Premium hesabı olan bi arkadaş upload etse güzel olacak. @apollo_17 kardeşimin linkini pc ye geçtiğim ilk vakit ekleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linki ekledim sonunda.
  • 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.