Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
841.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c6v42 portlansaydı daha iyi olmaz mıydı hocam ? Kendimiz eklesek herhangi bir sorun olur mu ?
  • c6v42 ne ara çıktı ya
  • Nomadcry sana bir sorum var bu yüklediğin cfw symbian v52 ye oluyormu ilkkez cfw yükleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

Nomadcry sana bir sorum var bu yüklediğin cfw symbian v52 ye oluyormu ilkkez cfw yükleyeceğim

cfw v60 üzerine kuruludur. telefonunuzda v52 olması kuruluma engel değil. rahatlıkla telefona kurabilirsiniz. kurulumdan sonra v52 silinir, v60 a terfi etmiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

Nomadcry sana bir sorum var bu yüklediğin cfw symbian v52 ye oluyormu ilkkez cfw yükleyeceğim

cfw v60 üzerine kuruludur. telefonunuzda v52 olması kuruluma engel değil. rahatlıkla telefona kurabilirsiniz. kurulumdan sonra v52 silinir, v60 a terfi etmiş olursunuz.

sağol apollo sayenizde 5800 ma gun doğdu. Eskiden telefonda rehbere bile girilmiyordu. Artık muzikle beraber internette dolaşabiliyorum 6 saattime mal oldu ama buna degdi nomadcry sagolsun telefon ucak gibi oldu.

telefonun ekranı zamanla
    dokunmatik > basmatik > vurmatik şekline gelmişti
    sunrise (nomadCRY ve Apollo başta olmak üzere bütün emeği geçenlere çok teşekkür ederim) sayesinde telefonun ekranı ilk günki tepkilerine döndü.5800ü Android li telefonumdan bile daha çok sevmeye başladım. Bunlarıda 5800 xm ten yazıyorum. Normalde bunu yazmam mümkün değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 24 Mart 2013; 20:11:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok güzele benziyor ama rar sıfresı ne acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaluguz

çok güzele benziyor ama rar sıfresı ne acaba

şifre sunrise
  • tşk ederim :)
  • hocam çok sağolun. Elimize sağlık. Çok güzel olmuş. Telefonu gören hayran kalır oldu. Benden sonra arkadaşlarından 10 kişi daha yükledi. Sayenizde telefon uçuyor. Tekrar sağolun. Emin abi bu arada konunun başında da dediğin gibi ben şimdiden yenisini isterim. Dokunmatik ayarı da çok ıyi.[dipnot: bu mesajın tamamını telefondan yazdım ve hafıza dolu demedi!]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emz -- 1 Nisan 2013; 22:21:29 >
  • RAR şifresini koydum. Kusura bakmayın arkadaşlar.

Güzel yorumlarınız için de çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 2 Nisan 2013; 13:49:08 >
  • ne zaman güncellendi bu ben en son ekim ayında yükledim telefona yeni güncelleme geldi ise tekrar nereden indirip kurabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: woywodo1

ne zaman güncellendi bu ben en son ekim ayında yükledim telefona yeni güncelleme geldi ise tekrar nereden indirip kurabilirim ?

En güncel sürüm ilk sayfadaki linktir.
  • Hey gidi günler hey ne telefondu be. Kaç cfw denedim , w95 mi kurmadım. Eski günler geldi be aklıma hüzünlendim

• Emin,

Emektar 5800 kullanıcıları için yeni CW düşünüyormusun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan3535 -- 11 Nisan 2013; 0:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

ne zaman güncellendi bu ben en son ekim ayında yükledim telefona yeni güncelleme geldi ise tekrar nereden indirip kurabilirim ?

yani indirip tekrar kurmalı mıyım ? ekimde indirdiğim ile farkı nedir bunun açıklar mısın aynı şeyler vardı anasayfada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Hey gidi günler hey ne telefondu be. Kaç cfw denedim , w95 mi kurmadım. Eski günler geldi be aklıma hüzünlendim

Açıkçası bazen oturuyorum başlıyorum ilk sayfadan belki 1-2 saat sayfaları okuyorum gözlerimin dolduğu anlar oluyor yalan yok

quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

Emin,

Emektar 5800 kullanıcıları için yeni CW düşünüyormusun :D

Eklenebilecek bir şey kalmadığı için, elimde cihaz olmadığı için, Symbian projesi sonlandırıldığı için düşünmüyorum.

quote:

quote:

quote:

yani indirip tekrar kurmalı mıyım ? ekimde indirdiğim ile farkı nedir bunun açıklar mısın aynı şeyler vardı anasayfada

Ha onu diyorsunuz yok hayır fark yok

• Eyvallah.
  • quote:

quote:

dosyalar silinmiş sanırım kontrol edermisiniz bende yeni aldım 5800 baya ağır işliyor okuyarak yapmayı deneyeceğim
  • abi bu iş çok karışık daha kolay yokmu yada daha basit anlatım?
  • local mode die bi yerde kaldı anlamadım?? telefon beyaz ekran nokia local mode diyor
  • 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.