Şimdi Ara

[10. YIL ]SUNRISE UP RTL 3D 5800V60 için C6V41 CFW (851. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.369
Cevap
30
Favori
841.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

local mode die bi yerde kaldı anlamadım?? telefon beyaz ekran nokia local mode diyor

kurulum içine sinmediyse 271. sayfa baştan 18 yada 19. mesaja bak. orada arkadaşa ayrıntılı anlatımım var. local mode tehlikeli birşey değil. local mode evresine kadar zaten yazılım yüklenmiş oluyor. pili çıkar tak çalışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 17 Nisan 2013; 10:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

quote:

local mode die bi yerde kaldı anlamadım?? telefon beyaz ekran nokia local mode diyor

kurulum içine sinmediyse 271. sayfa baştan 18 yada 19. mesaja bak. orada arkadaşa ayrıntılı anlatımım var. local mode tehlikeli birşey değil. local mode evresine kadar zaten yazılım yüklenmiş oluyor. pili çıkar tak çalışır.

çalışıyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar

bu edge bağlantısını nasıl kapatabilirim keşke tüm sayfaları aynı anda görüp ctrl F yapsam konuda 30 sayfa okudum başım agrıdı artık..

Ayrıca anlamadım ama wifi bağlı sürekli wifi den düşüyor bu versiyondan kaynaklımı önceden böyle birşey olmuyordu
  • Sonunda boş vakit bulup kullanmadığım bi' 5800a denedim sonuç gayet iyi. Kendi telefonuma yapmak istiyorum ama hafıza kartına format atmak canımı sıkıyor. İçinde değerli olupta unuttuğum dosyalar vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

Sonunda boş vakit bulup kullanmadığım bi' 5800a denedim sonuç gayet iyi. Kendi telefonuma yapmak istiyorum ama hafıza kartına format atmak canımı sıkıyor. İçinde değerli olupta unuttuğum dosyalar vardır.

bilgisayara yedeğini al
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: woywodo1

ne zaman güncellendi bu ben en son ekim ayında yükledim telefona yeni güncelleme geldi ise tekrar nereden indirip kurabilirim ?

En güncel sürüm ilk sayfadaki linktir.

dosyalar silinmiş sanırım kontrol edermisiniz bende yeni aldım 5800 baya ağır işliyor okuyarak yapmayı deneyeceğim

5800 yeni nerden aldınız? Kaça aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: woywodo1

ne zaman güncellendi bu ben en son ekim ayında yükledim telefona yeni güncelleme geldi ise tekrar nereden indirip kurabilirim ?

En güncel sürüm ilk sayfadaki linktir.

dosyalar silinmiş sanırım kontrol edermisiniz bende yeni aldım 5800 baya ağır işliyor okuyarak yapmayı deneyeceğim

5800 yeni nerden aldınız? Kaça aldınız?

mağaza teşhirinden 149 tl

• arkadaşlar 1 yıldır hiç sunrise'ı güncellemedim özel sürüm tarihi 24-01-2012 yazıyor bende. En son sürüm bu mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocell

arkadaşlar 1 yıldır hiç sunrise'ı güncellemedim özel sürüm tarihi 24-01-2012 yazıyor bende. En son sürüm bu mudur?

yanlış hatırlamıyorsam 24.01.12 sürümünden sonra şubat ayında aynı sürüm üzerinde bir düzeltme oldu. yani sizdeki sürüm de düzeltme yok.
  • Bilgisayara format atıldı, nokia'nın CD'sini kurdum; ama bilgisayar telefonu tanımadı. Ne yapmam gerekir?undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 10 Mayıs 2013; 10:45:38 >
  • @Reid Rider
    telefonda sunrise mı yüklü? eğer sunrise yüklü ise
    http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_eng_web.exe
    linkindeki pc suiti kur ve öyle dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 10 Mayıs 2013; 10:55:36 >
  • quote:

@Reid Rider
    telefonda sunrise mı yüklü? eğer sunrise yüklü ise
    http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_eng_web.exe
    linkindeki pc suiti kur ve öyle dene

Sağol teşekkür ederim

• arkadaşlar ben linki bulamıyorum linki verebilirmisiniz ?
  • linkler ölü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 19 Mayıs 2013; 12:10:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

linkler ölü

link içeriği: sunrise + jaf emulator

http://www.dosya.tc/server9/PdgZIv/SunriseUpRTL3D3X4JF.rar.html

şifre: sunrise
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

linkler ölü

link içeriği: sunrise + jaf emulator

http://www.dosya.tc/server9/PdgZIv/SunriseUpRTL3D3X4JF.rar.html

şifre: sunrise

teşekkürler
  • teşekkür ederim
  • Link güncellendi. Çok teşekkürler @apollo_17
  • önemli değil
  • bu şey c6 00'a oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 849850851852853
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.