Bin kusurluk karakterime aylardan sonra tekrar basladim gibi iki caylak arkadasimin israriyla, fakat bir sorunum var. Derse girerek 9 yildizli yetenegimi neredeyse hic gelistiremiyorum, sebebi nedir? Artik boyle mi diyorsunuz? :D
Zekan mükemmeldir umarım. Bir de 9* %55 den sonra profesör olarak geliştirmelisin diye biliyorum. (Öğrenci iken gelişiyor mu bilmiyorum)
Mukemmel evet. Kendi basima yetenek gelistirerek daha hizli oluyor sanki. 55 ten sonra kendi basima yapamayacak miyim
9%55 den sonra kendi başınıza gelişmez zekanız sondaysa üniversitede öğrenci olarak geliştirebilirsiniz
benim hiç 9 yok5 olunca bırakıyorum alt yapıyı apıp öyle devam etcem
quote:
Orijinalden alıntı: Šahin K
Tamam da burası sohbet başlığı değil gereksiz mesajlar atıp durma şu konulara.
Yetenek geliştirmek 6yıldız %65 seviyesine kadar en iyi yoldur. Sonrasında ders almak, ders vermek ya da yetenek geliştirmek aynı etkiyi gösterir. 9 yıldız %55 seviyesinden sonra ise yetenek geliştirmek ve ders almak başarısız güncellemeler almaya sebep olur(bazen başarılı olabilirler). 9 %55'den sonra en iyi yol ders vermektir.
quote:
Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::
quote:
Orijinalden alıntı: Šahin K
Tamam da burası sohbet başlığı değil gereksiz mesajlar atıp durma şu konulara.
Yetenek geliştirmek 6yıldız %65 seviyesine kadar en iyi yoldur. Sonrasında ders almak, ders vermek ya da yetenek geliştirmek aynı etkiyi gösterir. 9 yıldız %55 seviyesinden sonra ise yetenek geliştirmek ve ders almak başarısız güncellemeler almaya sebep olur(bazen başarılı olabilirler). 9 %55'den sonra en iyi yol ders vermektir.
HAY ALLAHIM KENDİ MESAJ ATMAK İÇİN BENİMKİLERİ ALINTI YAPAN BİRİ DAHA YA SANANE ALINTI YAPMA BAK BEN BENDE YAPINCA BENDE SENDEN YAPIYORUM KONULAR ÇÖP OLUYOR YAPMA LÜTFEN BİDE BU BİLGİSAT KİTABINI OKUDUM NEYE YARIYOR BU