Şimdi Ara

100.000 COINS ÖDÜLLÜ FIFA 13 ULTIMATE TEAM TURNUVASI (FUT) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasim camur at izi kalsin yapmayalim. Slyvantangenti tanimam etmem ama friendly maclarda attribute kartlarin hicbiri calismiyor, istiosan sende butun oyuncularina basip cikabilrisin bir sonraki online season macinda tepe tepe kullanirsin kartlarini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eendless

quote:

Orijinalden alıntı: ozturkilker

TR CRESCENT 1 - 2 SylvanTangent
    SylvanTangent 3 - 2 TR CRESCENT

SylvanTangent sizsiniz sanırım. Antreman kartı kullanmak yasak değil miydi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum. Iki maçta da oyuncularınızın tamamının güçleri tamdı.

Ben TR CRESCENT'ım SylvanTangent'la maç yaptım kart falan yoktu arkadaşta, zaten olsa bile yukardaki arkadaşın dediği gibi çalışmıyormuş dostluk maçlarında.
  • Hocam tablo yapsaydık iyiydi ya grup maçları bitmek üzere. Kim kaçıncı falan görürdük. Olmadı herkes kendi grubunun tablosunu çıkarsın mesaj olarak.
  • prod TR 0 - 2 sylvantangent
    sylvantangent 5- 1 prod TR

ali kardeşim seninlede en kısa sürede yapalım (woltran07)

EDIT: training cardlari quick sell yaparım ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robokobe2424 -- 31 Ekim 2012; 9:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokerguy

Arkadasim camur at izi kalsin yapmayalim. Slyvantangenti tanimam etmem ama friendly maclarda attribute kartlarin hicbiri calismiyor, istiosan sende butun oyuncularina basip cikabilrisin bir sonraki online season macinda tepe tepe kullanirsin kartlarini.

Anlayamadığım bir şey var. Bu kartlar işe yaramıyorsa oyuncularının fitnessları her iki maçta da nasıl tam dolu oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eendless

quote:

Orijinalden alıntı: Jokerguy

Arkadasim camur at izi kalsin yapmayalim. Slyvantangenti tanimam etmem ama friendly maclarda attribute kartlarin hicbiri calismiyor, istiosan sende butun oyuncularina basip cikabilrisin bir sonraki online season macinda tepe tepe kullanirsin kartlarini.

Anlayamadığım bir şey var. Bu kartlar işe yaramıyorsa oyuncularının fitnessları her iki maçta da nasıl tam dolu oluyor?

Hocam Friendly maçlarda hiç bir şekilde fitness düşmez kontrat düşmez hiç bir şey düşmez.
  • abi bu training kartı kuralını kaldırın bari de milletin kafası takılmasın istediklerini bassınlar işe yaramıyor milletin kafası bulanmaz en azından. zaten training kartı basılı oyuncu maç iinde ben burdayım diyo ;)
  • arkadaşlar bide coins almak isteyen olursa acil paraya ihtiyacım var dün hüseyin karadağdan 100 k aldım ve pişman oldum çünkü alacaklılar kapıya dayandı :(( 500k kadar param var.ilgili olan arkadaşım olursa pm yada 0546 692 89 94 nolu numaraya msj ya da cağrı bırakırlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woltran07 -- 31 Ekim 2012; 10:34:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: woltran07

abi bu training kartı kuralını kaldırın bari de milletin kafası takılmasın istediklerini bassınlar işe yaramıyor milletin kafası bulanmaz en azından. zaten training kartı basılı oyuncu maç iinde ben burdayım diyo ;)

ali ne zaman müsait olursun maç yapalım grup maçlarından seninle kaldı benim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcewq

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim tam katılımcı sayısına ulaştık birazdan kuraları çekip buraya koyacağım.Yalnız tam devamlılık sağlamak için önce 10.000 coinsi almaya karar verdik.Ben arkadaşlara xbox dan mesaj atacağım mesaj ulaşan arkadaşlar fifa ya girip hemen coinsi verebilirler.Tam coins sağlanmadan kura çekilmeyecektir

abi bir oyuncu koyup bana pm atarsan özelliklerini alayım 10 000 e bunun gibi diğerlerinede yaparsan millet oynamadan daha fazla bir an önce yapmanı tavsiye ederim.. birde gamertagını söylersen sevinirim..
  • Mete şu puan tablosunu düzenlesene Bro bir görsellik kat şuraya
  • Mete, ilgilenemeyeceksen turnuva ile coinsleri bana yolla buradan sonrasını ben devam ettireyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 maç eksiği ile D Grubunun şimdilik puan durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagethon -- 31 Ekim 2012; 14:27:14 >
  • Puan durumlarını şu an hazırlıyorum arkadaşlar...
  • tablo yapmakta sıkıntı çektim malesef arkadaşlar şimdilik oynanan maç,averaj,puan şeklinde yazabildim zaten grup maçları bitti bitecek biraz daha hızlanırsanız sevinirim
  • Arkadaslar ben 1 günde yaptım bitti daha niye uğraşıyoruz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TORRES 3-0 timur360che

timur360che 1-1 TORRES 9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47FB47542 -- 31 Ekim 2012; 23:33:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Mete şu puan tablosunu düzenlesene Bro bir görsellik kat şuraya

Turnuva koklayan afro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler turnuvayı hızlandıralım paraları vermeyenlerde versin artk turnuva yöneticisi arkadaşa alıntı yaptım ama oralı olmadı çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbbberk

quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Mete şu puan tablosunu düzenlesene Bro bir görsellik kat şuraya

Turnuva koklayan afro

Olm bu 100 k ilaç gibi gelcek öyle böyle değil

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.