Şimdi Ara

100.000 COINS ÖDÜLLÜ FIFA 13 ULTIMATE TEAM TURNUVASI (FUT)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Fifa Ultimate Team Turnuvası yapmayi planliyoruz.Katılımlarınızı bekliyoruz.

Turnuvanın Başlıca Kuralları
    1.Turnuva 4 grup 16 takımdan oluşacaktır.
    2.Katılım ücreti 10.000 coins olarak belirlenmistir
    3.Birinci olan arkadaşa 100.000 coins İkinci olan arkadaşa 40.000 ve Üçüncü olan arkadaşa da 20.000 coins verilecektir.
    4.Katılmak isteyen arkadaşlar buraya Gamertaglerini yazarsa hemen iletişime gecebiliriz
    5.OYUNCU ÖZELLİKLERİNİ ARTTIRAN KARTLARI KULLANAN ARKADAŞLAR HEMEN DİSKALİFİYE EDİLECEKTİR.
    6.Bir taraf oyundan koptuğunda, maç kalan dakika kadar ve aynı skor üzerinden tekrar oynanacaktır.(örn:60. dakikada koparsa 30 dakika oynanacaktır.) Fakat iki taraf karşılıklı olarak anlaşırsa tek devre veya maç yeniden oynanabilir.
    7.Kuralar çekildikten sonra grup maçları sırasız halde kim kiminle denk gelirse maç yapabilir
    8.Traning kartları kullanmak kesinlikle yasaktır.(Bronze-Silver ya da Gold fark etmez)
    9.Turnuvada 4 grup olacak ve gruplarında 1. ve 2. olan takımlar tur atlayacaktır.Gruplarda takımlar 6 maç yapacaktır ve ev sahibi,deplasman şeklinde gerçekleşecektir.Çeyrek ve yarı final maçlar rövanş usullü olup yalnızca final karşılaşması tek maç olacaktır.3.lük maçı için ise yarı finalde elenen takımlar 3.lük maçına çıkacaklardır.
    10.Coinsler tarafımdan toplanıp turnuva sonunda kazananlara verilecektir.
    11.Sizlerden ricam maçları kısa sürede yapmanız ve devamlı olmanız şeklinde olacaktır.

Ödüller:

1. 1. olan takıma 100.000 coins
    2. 2.olan takıma 40.000 coins
    3. 3. olan takıma 20.000 coins

Katılımcılar
    1.LegendaryXyzqwe
    2.tatarpower
    3.Evrensel06
    4.timur360che
    5.TR CRESCENT
    6.JCW GP 1290
    7.h0rRiBLe23
    8.ergulerhan
    9.ll TORRES 9 ll
    10.woltran07
    11.sabriaga
    12.Huseyin Karadag
    13.TwexamR
    14.prod TR
    15.CRR Ice
    16.SylvanTangent

Çeyrek Final Eşleşmeler

SylvanTangent - h0rRiBLe23

ergulerhan - TR CRESCENT

JCW GP 1290 - ll TORRES 9 ll

TwexamR - tatarpower

Yarı Final Eşleşmeleri

horrible23 vs SylvanTangent kazananı - ergulerhan

tatarpower - JCW GP 1290

FİNAL EŞLEŞMESİ

Sylvan Tangent - JCW GP 1290

3.Lük-4.Lük MAÇI

tatarpower - ergulerhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcewq -- 4 Kasım 2012; 12:44:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• JCW GP 1290 bende katilmak isterim

• Hocam ekle benide
  • Tamamdır ekledim.Arkadaşlar hadi 16 ya tamamlayabiliriz hadi :D
  • Merhaba herkese iyi bayramlar. Ben dahil birkaç kişi yazdırıyorum. Herkese basarılar.

ergulerhan
    ll TORRES 9 ll
    woltran07
    sabriaga
    Huseyin Karadag

• Hocam benide yazarsanız sevinirim. Bayramınız mübarek olsun bu arada. GT= TwexamR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagethon -- 26 Ekim 2012; 20:05:25 >
  • prod TR
    Kadrom kötü ama şansımızı deneyelim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eendless -- 26 Ekim 2012; 21:15:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK FIFA 21 FUT COINS 500K
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaz hocam CRR Ice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus Ice -- 26 Ekim 2012; 21:35:18 >
  • Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim tam katılımcı sayısına ulaştık birazdan kuraları çekip buraya koyacağım.Yalnız tam devamlılık sağlamak için önce 10.000 coinsi almaya karar verdik.Ben arkadaşlara xbox dan mesaj atacağım mesaj ulaşan arkadaşlar fifa ya girip hemen coinsi verebilirler.Tam coins sağlanmadan kura çekilmeyecektir
  • Dostum ben pazar günü Antalya döneceğim onun için coins olayını pazartesi halledebiliriz beni biliyorsun zaten :)
  • turnuvayı da maçları sallamadan sürdürmek en büyük kural olsun rica edeiyorum :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kusura bakma acil cikmam gerekti parayi yarin halledelim musait oldugunda

• Hocam kuralar ne zaman cekilcek ?

• Gencler parayı vermeyenler bir an önce versin. Haftaya pazara kadar vaktim var. Biraz duyarlı olalım. Sonra vay efendim bilmem ne olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zxcewq

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim tam katılımcı sayısına ulaştık birazdan kuraları çekip buraya koyacağım.Yalnız tam devamlılık sağlamak için önce 10.000 coinsi almaya karar verdik.Ben arkadaşlara xbox dan mesaj atacağım mesaj ulaşan arkadaşlar fifa ya girip hemen coinsi verebilirler.Tam coins sağlanmadan kura çekilmeyecektir

Bana mesaj gelmemiş.

• şimdi online oluyorum vermeyen arkadaşları bekliyorum kurayı da bugün çekeceğim inşallah
  • Turnuvaya katılıpta burada mesajı olmayan çok kişi var. İletişime nasıl geçeceğiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: eendless

Turnuvaya katılıpta burada mesajı olmayan çok kişi var. İletişime nasıl geçeceğiz?

Sen beni ekle ben seni iletişime geçiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fossa Olecrani

quote:

Orijinalden alıntı: eendless

Turnuvaya katılıpta burada mesajı olmayan çok kişi var. İletişime nasıl geçeceğiz?

Sen beni ekle ben seni iletişime geçiririm.

Live üzerinden eklemek sorun değil ama forum üzerinden en azından hangi saatlerde online olup olmayacaklarını öğrenirdik.

• arkadaşlar turnuva da devamlılık çok öenmli eğer parasını vermemiş olup da ben çok fazla online olamam diyen arkadaşlar varsa sildirsin adını parayı vermeyen arkadaşları bekliyorum gamertag LegendaryXyzqwe ekleyin beni ben hep online ım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.