Şimdi Ara

100.000 TL ye kadar limitim var. Hangi arabayı tercih etmeliyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: İmportant

Forester Xt

Hayret... Cruze dememissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s60 için ayrıca.

https://www.youtube.com/watch?v=f0q7RocEoJk

bu testleri çok seviyorum, sürmüş gibi oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Ben olayı anlamadım 100+ 3 araç varsa eğer 3 araçtan birisini okut.
    100 Binin üzerine koy git rangerover al aklın var arkadaşlar bmw 5.20d satti 2 gün önce aldi bir bindim yok abi böyle araba alsancak kordona bir gidiyoruz hatunlar arabaya gelelimmi diyor :))

Yanlış anladınız. Kafamda 3 araç var düşündüğüm. Bu üç araca sahip değilim yani mercedes rav4 veya passat highline. Arasında gidip geliyordum hangisini satın alsam diye. Şimdi birde volvoları düşünüyorum.
  • C180..

• Feritso F kullanıcısına yanıt
    aklın varsa mercedes c180'i geç. Ben hiç beğenmedim. Volvo al yeni kasa Bugatti gibi araba :D
  • Verdiğin paranın karşılığını almak istiyorsan Volvo ,marka takıntısı olanlardan isen BMW 316 az kullanılmış 2013 ve üzeri bulabilirsin.

• Sorundan belli ki kafan baya baya karışık.Yanlış anlama ama ne istediğini bilmiyorsun.İnsan ikilemde kalır ama burda segment ve türler çok alakasız.

- Mercedes giriş seviyesi

- Volkswagen Orta Üst

- Toyota giriş seviye Jeep

Bu 3 adet araç arasında kalmanda ne gibi etkenler rol oynuyor mesela?

Neden jeep istiyorsun ve neden Rav4?Mercedes olarak C serisi gerçek bir Mercedes değil,ama Passatla denk gelir;Passat da zaten ikinci el avantajı haricinde parasının arabası değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Sorundan belli ki kafan baya baya karışık.Yanlış anlama ama ne istediğini bilmiyorsun.İnsan ikilemde kalır ama burda segment ve türler çok alakasız.

- Mercedes giriş seviyesi

- Volkswagen Orta Üst

- Toyota giriş seviye Jeep

Bu 3 adet araç arasında kalmanda ne gibi etkenler rol oynuyor mesela?

Neden jeep istiyorsun ve neden Rav4?Mercedes olarak C serisi gerçek bir Mercedes değil,ama Passatla denk gelir;Passat da zaten ikinci el avantajı haricinde parasının arabası değil.

Rav4 ün dış görüntüsü ve iç dizaynı hoşuma gidiyor. Diğer jeeplere oranla daha hoş bir dış görüntüsü var. İçi range rover gibi olmasada dış görüntüsü range rover a göre daha hoş bana göre. Birde piyasada çok yok o yüzden daha özel hissettiriyor. Birde toyota sağlamlığı ve motor ömrü var. Passat ın iç dizaynı çok hoşuma gidiyor. Özellikleri de bol bir araç. Mercedesi hiç sevmezdim eskiden çünkü adamlar ciddi anlamda dış dizayn konusunda rezalet ötesi araçlar yapıyordu. Herşey sağlamlık kalite değil. Mafya babası arabası kılıklı arabaları yüzünden itici gelirdi bana. Fakat motoruna ve sürüş keyfine hayrandım. Tekerleklerinin açısal dönüşü yol tutuşu vs. 2010 yılından sonraki modellerde dış dizaynda tamamen estetik anlayışımla uyuşan tasarımlar ortaya koydu. Özellikle o yuvarlak farlardan vazgeçtiği için şükrettim. Hatta eskiden şunu bile sormuştum bir arkadaşıma mercedesin kaportayı komple sök üstüne honda accord kaportasını yerleştir iki misli paraya satarsın bana :). Biraz estetiğe önem veriyorum. Rahatlık konfor da çok önemli. Benim için jeepin başlangıç olması önemli değil. Değer yargılarım farklı. Elimde Hummer jeep olsa rav4 ile takas ederdim. Hatta forumdaki arkadaşlar kızacak ama Rav4 ile hummerı aynı fiyata satsalar rav4 ü tercih ederdim. Diğeri istiyorsa milyon beygir gücünde olsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.