Şimdi Ara

100.000 tl ye Kadar Sıfır Suv Tarzı Araç Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar. Ablama honda cv-r'yi önerdim. Forumdaki konusuna da baktım alanlar memnun. Olumsuz bir yazı görmedim. Bunun yanında isterse mazda-subaru ve skoda'ya bakabileceğini de söyledim. Biraz daha araştırıp karar verecekler artık ama sanırım honda'yı alacaklar.
    Yalnız amorak'a google görsellerden baktım ta görünüşü berbat ablama 100.000 tl verseniz yine o arabayı kullanmaz
  • BMW 1.16i, vw CC 1.6 tsi yada Passat 1.8, öneririm ben hem marka hem kalite açısından iyi araçlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qq nin cok yaktığını hiç duymadim

• Skoda yeti 1.6 tdi dsg ortalama yakıt tüketimi 4buçuk lt bayan da kullanacaksa aranan ilaç bence

• O 100k bende olsa hemen alır bir BMW kafam rahat keyfime bakarım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sifirdan-farki-yok-ciziksiz-boyasiz-borusan-2013-3.16-i-136-hp-162865979/detay

suv veya jeep demişsiniz ama ben 1,6 motor dizel jeep yada suva 100 bi tl vermeyi mantıklı bulmuyorum.
    ha derseniz biz kararımızı verdik alcaz YENİ Qq derim ama oda parasını pek hak etmeyem bir araç ama yakışıklı.

•  100.000 tl ye Kadar Sıfır Suv Tarzı Araç Tavsiye  100.000 tl ye Kadar Sıfır Suv Tarzı Araç Tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 25 Mayıs 2014; 15:42:44 >

• Subaru Forester ve XV sınıflarının en iyisidir.
    Özellikle güvenlikte Subaru ve Volvo birer örnek teşkil eder..

Yeni CRV nin güvenliği pek iç açıcı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 25 Mayıs 2014; 15:37:49 >

• Şu anda kullandıkları araçtan çok çektikleri için 2. el istemiyorlar. Güvenemiyorlar artık. nissan'ın ve subaru'nun görünüşü çok iyi. Honda'da fena sayılmaz ve değer kaybı daha düşük diyorsunuz. Nissan biri fazla yakar biri yakmaz diyor, kafam karıştı :) Skoda tasarım olarak bunlardan biraz altta ama yakıt tüketimi iyi diyorsunuz. Bayağı kararsız kaldım ya Ama görünüş olarak en çok subarunun tasarımını beğendim, yakıt tüketimi, donanımı, sürüş konforu, honda ile nissan'a kıyasla nasıldır acaba.
  • Yakıt tüketimi 1.6 benzinli ve sürekli simetrik 4 çeker olarak sınıfının en iyi değerlerinde.
    Kullanılan CVT şanzıman şuana kadar üretilenlerin en iyilerinden biri.

Sürüş ve konforunu kullanarak karar vermesi gerekir zira Subaru'nun sürüş zevki ve oturma pozisyonu bambaşkadır bana göre diğerleriyle kıyaslanmaz.
    Ailece yaklaşık 27 yıldır Mercedes kullanıyoruz değerlendirmemi okurken bunuda göz önüne alın. Sorunsuzluk anlamında diğer Japonlar gibi uzun yıllar sorun çıkarmaz.

Şahsen bir kaç yıl Toyota kullandıktan sonra Subaru Impreza'ya geçtim Yaklaşık 1.5 yıldır Subaru kullanıyorum
    ve bir otomobil tutkunu olarak sürerken aldığım keyfi kelimelerle anlatamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 25 Mayıs 2014; 15:52:23 >

• Şimdi forumdaki konusuna baktım, kullananlar oldukça memnun görünüyor. Tek sıkıntısı 2. el de fazla değer kaybetmesi sanırım. ama sorun çıkarmadığı sürece satmaz sanırım. şu anda kullandığı arabayı da sırf motor sorunlarından bıktığı için satacak. ablama Subaru xv'yide incelemesini söyleyecem. Teşekkürler.
  • Subaru XV dizayn olarak daha çok hoşuna gidecektir ancak yinede 2.0 motorlu 150hp lik Subaru Forester 2014 incelemesini tavsiye ederim.
    Şuan sıfırları bildiğim kadarıyla 104 bin tl den başlıyor.

2014 model fiyat listesi >>> http://www.subaru.com.tr/pdf/subaru-fiyatlistesi-2014.pdf
  • CR-V kaşkayi'ye 2 beden büyük gelir.

Ama şu yukarıdaki çarpışma testinde Subaru CRV'yi ezmiş resmen.

İç kabindeki darbe nedir bilemiyoruz tabii
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    IIHS Small Overlap Crash Test

SUBARU Impreza (XV)

100.000 tl ye Kadar Sıfır Suv Tarzı Araç Tavsiye

SUBARU Forester

HONDA CRV

BMW X1

VOLKSWAGEN Tiguan

TOYOTA RAV4

HYUNDAI Tucson (KIA Sportage)

JEEP Patriot

TOYOTA Corolla

HONDA Accord

AUDI A4

BMW 3 Serisi

MERCEDES C Serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 25 Mayıs 2014; 18:07:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

Alınmaya değer tek SUV-MPV aracın güvenlik açısından Impreza XV olduğunu gösteriyor burada sonuçlar.

Fakat alttaki C serisi 3 serisi gibi araçların yanına Accord'u da koymanızı dilerdim, bu şekilde sanki Honda çok başarısız çıkmış gibi olmuş sonuçlarda.
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Accord eklendi.

Bir üretici bir iki aracıyla değil, tüm araçlarıyla sağlam olmalı ki son kullanıcı markaya olan güvenini kaybetmesin..

5 yıldır üst üste tüm modelleriyle en güvenli tek marka halen SUBARU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 25 Mayıs 2014; 18:12:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiz

Accord eklendi.

Bir üretici bir iki aracıyla değil, tüm araçlarıyla sağlam olmalı ki son kullanıcı markaya olan güvenini kaybetmesin..

5 yıldır üst üste tüm modelleriyle en güvenli tek marka halen SUBARU

Accord ve Civic bayağı güzel sonuçlar aldı çarpışma testlerinden fakat CR-V de bir cünüplük var gibi duruyor.

Bir bildikleri var da o yüzden mi böyle yapıyorlar diye düşünmüyor değilim ama bir şey olsa diğer firmalar da yapmaz mı diyorum bir yandan da.
  • Burada görünen o ki özellikle SUV tasarımında bir bilemedikleri var gibi duruyor

Mesela Mazda CX-5 in rezalet sonucundan sonra son kez biraz daha düzeltti ama büyük SUV CX-9 hala yerlerde.

Sonuçta ne olursa olsun bu araçlar insan canı taşımak üzere tasarlanıyor.

Alım sırasında ilk bakılması gereken herşeyden önce Güvenlik olması gerek.

Ama nedense insanlar '' önce, piyasası var mı ? sonra, az yakıyor mu ? '' diye bakıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 25 Mayıs 2014; 18:25:06 >

• arabaların incelemesinin olduğu bir site buldum. Subaru xv ve forester en yüksek puanları almışlar. Hatta forester satın alınacak en iyi araç seçilmiş. Şu ww golf'tan bir kurtulsunlar, subaru aldıracam sanırım.

http://www.thecarconnection.com/overview/subaru_xv-crosstrek_2014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 25 Mayıs 2014; 21:32:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.