Şimdi Ara

100-130 k tercih için ne düşünüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Gelebılır hocam sıkıntı yapma o kadar yasadıgın sehırde kal sen gellıcektır ılla merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebic -- 19 Temmuz 2016; 17:22:42 >
  • mezun 110k'yım.ya 3.seneye kalıcam yada bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk senem 124k'dayım.Ktü makine 1.öğretim tutabilseydi çok iyi olurdu ama 102k'da.124k'ya kadar gerilemesi zor.2.öğretimi tutuyor ama bende 2.öğretime sıcak bakmıyorum.Bakalım neler olacak.Mezuna kalma ihtimalim de var.
  • kawaguchi kullanıcısına yanıt
    90k'deyim MF4'te.Ama işe bak sen istediğim bölümler ya 120-150k ya da 60-80k arasında.Arafta olmanın canlı örneğiyim.Keşke 120k'ye girseydim de bu puanı yapmasaydım.Mezuna bırakmayın.İnsan ne ise odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebic

Gelebılır hocam sıkıntı yapma o kadar yasadıgın sehırde kal sen gellıcektır ılla merak etme

Hocam bu arada tekrar baktimda 122k'miş. 120k mf3 için.

8k gerilemesi pek mümkün gibi değil :(

• 103kdan mezun. muğla pc istiyodum 80kdı oda gelmez tercih yapmıyıcam ondan
  • 122k dayım odtu fen öğretmenlik düşünüyorum 330 puanla kapatmış 310 puanım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metropol33

122k dayım odtu fen öğretmenlik düşünüyorum 330 puanla kapatmış 310 puanım var.

Ne görüyorsun girme ihtimalini?
    gerılemıcek zaten bolum 44 kısı oluyosa 40. olarak bıle gırebılırsın şanns işi bu elazıg dısardan çok tercıh eden olmaz bence tutar
  • kawaguchi kullanıcısına yanıt
    mezunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebic

gerılemıcek zaten bolum 44 kısı oluyosa 40. olarak bıle gırebılırsın şanns işi bu elazıg dısardan çok tercıh eden olmaz bence tutar

O kadar çok stres yapiyorum ki. Size anlatamam. Tutarsa sevinçten aglarim herhalde :D

Kardesim sen zaten giriceksin neyi kasıyorsun bukadar 8 bin fark var diyorsun kac kisi sanki okuldan iyi sıralama yapıp giricek oraya

• Bir up çekelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmlcml

Yaw şırnak inşaat mezun olan arkadaş var aldığı para itudekinden fazla alior siz neyin kafasi kendini gelistirme hersey

Kendini geliştirmede önemli tabii de şimdi bir düşün itü de okuyan adam mı kendisini daha iyi geliştirir yoksa şırnak inşaatta okuyan adam mı? İmkan dahil her şey var itüde okuyanda. Tamam istisnalar olur tabii ama Şırnakta okuyan adamda fazla geliştirmez kendisini.
  • 123k yım tm-3 DEÜ sosyoloji iö düşünüyorum ama çok kararsızım

• Çükütüs kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın ama o mühendislikten mühendisliğe değişir inşaat icin doğru ama mesela bilgisayar muh kendi kendine daha rahat gelişebilir

• Mezuna kalırım büyük ihtimalle bu sıralamayla(115k) okuyacağım mühendisliklerden vs. bi hayır çıkacağını zannetmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.