Şimdi Ara

100-150 Binde Otomatik Dizel Çok Sorun Çıkarır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski model km yapmış araçlarda dizel ya da otomatik seçme çok sıkıntı yaratır dedi bir arkadaş. Ne derece doğrudur bu yardım edebilir misiniz?
    Örnek araç:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-temiz-sorunsuz-206hd-185317901/detay

• 15 yıl ve 115 bin km geçmişi iyi araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

15 yıl ve 115 bin km geçmişi iyi araştırmak lazım.
    Dostum temiz bakımı yapılmışsa sıkıntı olmaz.

Fakat bu çıkartmalı apaçi tarzı araçlara mesafeli olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Dostum temiz bakımı yapılmışsa sıkıntı olmaz.

Fakat bu çıkartmalı apaçi tarzı araçlara mesafeli olmak lazım.

Alıntıları Göster
    Düzgünce bakımının yapılıp yapılmadığını alırken götüreceğimiz expertiz söyleyebilir mi yoksa aldığımız arkadaşta bakım belgesi tarzında bir şeyler mi olması gerek acaba?
  • Bu arabalarda içerdeki sigara kokusu ve koltuk altı bira şişeleri standart geliyor. Heyecan aramayın..
  • denizp kullanıcısına yanıt
    Yaptırmışsa servis faturası falan olursa artı tabi.

Ekspertiz aşağı yukarı söyler ama garantisi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Yaptırmışsa servis faturası falan olursa artı tabi.

Ekspertiz aşağı yukarı söyler ama garantisi olmaz.
    Arabanın temiz olup olmadığını kesin bilemiyoruz o vakit? Ekspertiz hiçbir problemi yok dese de aldığım yıl 6-7 kere sanayiye gitmek zorunda kalma şansım da var yani doğru mudur? Ama galiba dizel olmasa da geçerli bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizp

Arabanın temiz olup olmadığını kesin bilemiyoruz o vakit? Ekspertiz hiçbir problemi yok dese de aldığım yıl 6-7 kere sanayiye gitmek zorunda kalma şansım da var yani doğru mudur? Ama galiba dizel olmasa da geçerli bu?

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Eski model km yapmış araçlarda dizel ya da otomatik seçme çok sıkıntı yaratır dedi bir arkadaş. Ne derece doğrudur bu yardım edebilir misiniz?
    Örnek araç:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-temiz-sorunsuz-206hd-185317901/detay

Bu araba 115'i en az 3 kere devirmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-18F1A75FA

quote:

Eski model km yapmış araçlarda dizel ya da otomatik seçme çok sıkıntı yaratır dedi bir arkadaş. Ne derece doğrudur bu yardım edebilir misiniz?

Bu araba 115'i en az 3 kere devirmiştir.
    araçın motor sesini tanıman lazım eğer ki rölantide ve kullanım devrinde o ses dışında geliyorsa problemli bir araçtır 2bin km sonra motor yaptırmaya kadar uzar

dizel araç uzun km ler için yapılmıştır 2002 model dizel bir araç en az 150 bini devirmesini beklerdim alan kişi yakıtını düşünerek dizel alıyor sonuçta

• +1
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokatlanabilante

Up
    Bu ilandaki araç 115 bini en az bir kez daha devirmiştir.Bu en iyi ihtimal 230 bin civarında km yapar...2006 caddy var bizde ilk sahibi olmamıza rağmen 192 binde anla yani...Araç fotolarında çok da diri durmuyor açıkcası...

Dizel otomatik vites sorun çıkarırmı demişsin bu hem motor hem şanzımanın kalitesine bağlı alacağın arabayı internette motor şanzımanını araştırabilirsin.

Dizellerde şu sorun var bizde km piskolojisi yüzünden sürekli km düşürülmesine maruz kalıyor buda alanın elinde patlayabiliyor...Çünkü dizeller benzinliden az bunu biliyorsundurda hani 1.6 dizel motor ş.içi 5 LT yakarken, 1.6 benzinli motor ş.içi 8-10 LT belki daha fazla yakar bu yüzden çok kullanılıyor ve km yüksek oluyor.

2.elde dizeli ilk sahibi yada gerçekten güvendiğiniz birinden almadığınız sürece elde patlayacak bomba olarak görüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Bu ilandaki araç 115 bini en az bir kez daha devirmiştir.Bu en iyi ihtimal 230 bin civarında km yapar...2006 caddy var bizde ilk sahibi olmamıza rağmen 192 binde anla yani...Araç fotolarında çok da diri durmuyor açıkcası...

Dizel otomatik vites sorun çıkarırmı demişsin bu hem motor hem şanzımanın kalitesine bağlı alacağın arabayı internette motor şanzımanını araştırabilirsin.

Dizellerde şu sorun var bizde km piskolojisi yüzünden sürekli km düşürülmesine maruz kalıyor buda alanın elinde patlayabiliyor...Çünkü dizeller benzinliden az bunu biliyorsundurda hani 1.6 dizel motor ş.içi 5 LT yakarken, 1.6 benzinli motor ş.içi 8-10 LT belki daha fazla yakar bu yüzden çok kullanılıyor ve km yüksek oluyor.

2.elde dizeli ilk sahibi yada gerçekten güvendiğiniz birinden almadığınız sürece elde patlayacak bomba olarak görüyorum...

Alıntıları Göster
    aracın kmsiyle oynanmış.

yani bayılıyorsunuz suraya kmsiyle oynanmıs araçların ilanlarını koymaya.

3-4 yaş yukarı dizellere boşuna bakmayın. km düşürme farz gibi birşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

aracın kmsiyle oynanmış.

yani bayılıyorsunuz suraya kmsiyle oynanmıs araçların ilanlarını koymaya.

3-4 yaş yukarı dizellere boşuna bakmayın. km düşürme farz gibi birşey.

Alıntıları Göster
    Km düşürülüp düşürülmediğini usta anlamaz mı götürsek?
    Aynı aracın lpglisini dizele nazaran önerir misiniz?
  • quote:

Km düşürülüp düşürülmediğini usta anlamaz mı götürsek?
    Aynı aracın lpglisini dizele nazaran önerir misiniz?

Alıntıları Göster
    aracın direksıyonundan koltugundan vs genel olarak ne kadar yıprandıgı anlasılır , km sı mutlaka orjınal degıldır motoru yag yakıyormu yakmıyormu , dınamometreye sokup motoru olcmek lazım , 2013 dızel aracım 60 bınde gerısını sız hesaplayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitif man

aracın direksıyonundan koltugundan vs genel olarak ne kadar yıprandıgı anlasılır , km sı mutlaka orjınal degıldır motoru yag yakıyormu yakmıyormu , dınamometreye sokup motoru olcmek lazım , 2013 dızel aracım 60 bınde gerısını sız hesaplayın .

Alıntıları Göster
    Kolay anlaşılmaz ha bunun kmsi düşürülmüş bak bak diyemez kimse. Üsteki yorumda da belirtilmiş km artıkça yıpranacak parçalar var bunlardan anlayabilir usta.Expertizde motorun % kaç olduğunu öğrenirsiniz...

Bunun 1.4 benzinlisi 75 BG LPG takınca gitmiyor 1.6 olanını düşünüyorsan o ayrı Benzin/LPG düşünüosan başka araçlara bak...

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Araç şehir içinde sakin kullanılacak gidişi yetmez mi?
    Benzin-lpg düşünüyorum önerin varsa yazabilir misin?
    Direkt benzinli alıp ekonomisinden memnun kalmazsam lpgyi sonra da taktırabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizp -- 5 Kasım 2014; 19:19:30 >
  • quote:

Araç şehir içinde sakin kullanılacak gidişi yetmez mi?
    Benzin-lpg düşünüyorum önerin varsa yazabilir misin?
    Direkt benzinli alıp ekonomisinden memnun kalmazsam lpgyi sonra da taktırabilirim.
    Limit ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YozgatLee0666

Limit ne kadar ?
    20.000
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.