Şimdi Ara

100-150 TL gamepad önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda Logitech f310 ve Xbox x360 kolu var.Xbox x360 kolları çakma diyorlar.Orijinal satan yerler var mıdır?Başka önerilere de açığım.Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata alabilceğiniz en iyi gamepad monsterın çıkardığı monster pusat olucaktır çoğu kullanan kişi memnun ve fiyatı oldukça iyi öyle bir cihaza göre bence şuan stoktayken kaçırmayın
  • Şu an arkadaşımdan ödünç aldığım dualshock 3 kullanıyorum.Belli bir süre bekle kampanyada şu modeli al diyeceğiniz bir model var mı?Yoksa monsterı al geç mi dersiniz? Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Logitechin F serisi gamepadleri aşırı derecede dolardan ötürü fiyatı arttı ve değmeyecek ürünler olarak görüyorum monster kullanan kim görsem aşırı memnunlar fiyatına göre bence bekleme al çünkü stokları çabuk bitiyor fiyatı uygun olduğu için
  • Monster pusat xbox one konsolunda çalışıyor mu? Kutusuna yazmışlar ama net değil sanırım

• Sta07 S kullanıcısına yanıt
    PC için Ankara'daki Monster dükkanından gidip Monster Pusat wireless gamepad aldım.

- Sol ve sağ çubuklar çok başarılı.
    - Öndeki 4 tetik tuşu ve dpad fiyatına göre gayet iyi.
    - Ağırlık ve ergonomi süper 👍
    - İçine gömülü li-ion pil var, Pil sök tak derdi yok ve saatlerce gidiyor. Bir ucu usb bir ucu usb-c Kablo çıkıyor. Şarj ederken kullanılabiliyor.
    - Bir süre kullanmazsan kendini kapatıp pili koruyor.
    - İçinden çıkan USB vericiyi pc'ye taktım. Aleti açtım. 1 saniyede sürücüsünü kurdu ve direkt çalıştı.
    - Vibration miktarı tam kararında. Gayet başarılı 👍

Evde hem ps4 dualshock 4 hem Logitech f710 vardı.
    Dualshock, üçüncü parti ds4 yazılımıyla sürekli sorun çıkartıyor. (Windows 10 home)

Logitech f710'da bir süre çalıştıktan sonra sıkıntı çıkarıyordu. Monster Pusat, hassasiyet, kullanım ve ergonomi açılarından Logitech f710'a 100 basmış durumda.

Bu fiyata bu cihazı kesinlikle tavsiye ediyorum 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramaray -- 3 Şubat 2020; 19:53:2 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    20.000 Tl'ye Laptop Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.