Yıl 2019 O zaman aldığım en kaliteli kulaklıktı ama bugün kulaklık ömrünü doldurdu demirin girdiği plastik kırıldı ve bantlamama rağmen kulaklık kulağıma oturmuyor kablosu zaten yamula yamula düz duramaz oldu bundan bir kaç ay önce üstüne ses kartının dişide kırıldı artık kablosuz bir kulaklığa ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Deri ped kullanamıyorum kulaklarımı terlettiği için o yüzden kumaş pedi olan hafif bir kulaklık arıyorum çünkü Cloud 2 bazen yer yer kafamı ağrıttığı durumlar oluyordu. Aklımda g733 var ama önerilerinizi ve tecrübelerinize açığım paylaşırsanız sevinirim
Aklımdaki bütçe 5000 TL ama ürüne göre bütçe artıp düşebilir

1 Aydır takip ediyorum ve 1 aydır bu fiyata ilk kez düşüyor ve aynı zamanda AMD yanında Uncharted Legacy of Thieves Collection hediye ediyor değeri 499 TL buda işlemciden düştüğünüzde 8738 TL yapar ben aldım. Almayı düşünen varsa kaçırmasın çok iyi fiyat.
|
Mekanik Klavye Tavsiyesi Lazım
Dün dökülen sodadan ötürü tamirini yapamadım klavyenin ve yeni klavye almayı düşünüyorum. Aklımdaki bütçe 2500 TL asusun yeni switchli klavyeleri aklıma yatıyor ama varsa önerdiğiniz onuda alabilirim bütçeyi zorlarsam 3000 TL yapabilirim
Aklımda son karar 2 klavye var biri ROG Strix Scope RX TKL Wireless Deluxe diğeri ise ROG Strix Flare II (Animatede alabilirim animasyonlu ledler beni çekiyor :D )
Önce şunu belirteyim medya tuşlarını kullanan bir insanım ve bilek desteksiz klavye kullanamıyorum normalde TKL tercihim değil ama RX switchler için düşünüyorum ve wireless benim için olmasada olur
Merhabalar yakın zamanda internetten bir ürün aldım ve aldığım üründen 1 adet fazla geldi ve çokta ucuz bir ürün değil 4 basamaklı bir fiyatı var sizce bu ürünü geri yollamalı mıyım yollamazsam benim başıma bir sorun açar mı bu konu hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
|
5000 TL ye kadar anakart önerisi lazım
|
Sistemim: Kasa: Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window PSU: Evga Supernova 750 GA 750W 80+ Gold Anakart: MSI Z370 SLI PLUS İşlemci: İntel i7 8700K Ram: Kingston Hyperx Predator 8 GB 3000Mhz CL15 DDR4 (x2) Ekran Kartı: Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 V2 OC SSD: Corsair ForceLE200 240 GB M2 SSD: XPG SSD 1TB S50 Lite HDD: WD 1 TB 7200RPM 64MB Fan: NZXT AER RGB 120mm Soğutma: NZXT Kraken x52 Kulaklık: Hyperx Cloud 2 Klavye: Hyperx Elite Alloy RGB Fare: Steelseries Rival 5 Mikrofon: Hyperx Quadcast S Mikrofon Tutucu: Lastvoice NB40 Monitör: MSI 27" OPTIX MAG274R2 Masa: Adore AGT-140-QQ-1 Sandalye: Aerocool AC120B Webcam: Logitech C310 TV: Samsung 50QN90A Gamepad: Xbox 9. Nesil Mavi Gamepad
Açıkcası PSU değiştirmeyi düşünmüyorum sırf 3080 için yeni aldım ve yakın zamanda işlemci değiştirmeyi düşünüyorum bunun içinde yeterli olur mu olursa hangisini almak daha mantıklı olur sizce
M23 5G vs Realme 8
|
Kasa: Phanteks Enthoo Pro M Acrylic Window PSU: Evga Supernova 750 GT 750W 80+ Gold Anakart: ASUS ROG Strix B550-XE Gaming Wifi İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X3D Ram: Kingston Hyperx Predator 8 GB 3000Mhz CL15 DDR4 (x2) Ekran Kartı: Asus ROG Strix GeForce RTX 3080 V2 OC SSD: Corsair ForceLE200 240 GB M2 SSD: XPG SSD 1TB S50 Lite HDD: WD 1 TB 7200RPM 64MB Fan: NZXT AER RGB 120mm Soğutma: NZXT Kraken x52 Kulaklık: Hyperx Cloud 2 Klavye: Hyperx Elite Alloy RGB Fare: Steelseries Rival 5 Mikrofon: Hyperx Quadcast S Mikrofon Tutucu: Lastvoice NB40 Monitör: MSI 27" OPTIX MAG274R2 Masa: Adore AGT-140-QQ-1 Sandalye: Aerocool AC120B Webcam: Logitech C310 TV: Samsung 50QN90A Gamepad: Xbox 9. Nesil Mavi Gamepad |
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 536
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 34.990 (Bu ay: 426)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 79 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware