< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NZXT X52 Kraken Sıvı Soğutma 5800x3d için yeter mi?
-
-
Blok, işlemciye tam temas ediyor mu ?Montajda bir hata olmuş olabilir mi ?
Radyatörü nasıl konumlandırdınız ? Kasa / Kasa içi hava sirkülasyonu falan bunlar da önemli.
8700K için yüksek değerler ama. Pompa kaç RPM'de dönüyor kontrol ediniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 6 Ekim 2022; 14:32:20 > -
Sistem boştayken bu şekilde değerler alıyorum 37-40 derece arası değişiyor 2. monitör olarak 50" 4k samsung tv kullanıyorum acaba ondan mı diye düşünüyorum. Bloğun işlemciye değdiğine eminim montajda hata yapmadım radyatör konumum aşağıdaki gibi ama şunuda belirtmeliyim 3080 gibi bir kartı 1080p yüksek ayarlarda origins oynarken alıyorum bu değerleri ama genel olarak hep 70 civarı geziyor 1080p gamingde tvde bazı spiderman gibi oyunları oynuyorum genelde ac originsi 1080p monitörümde oynuyorum
-
4K'da CPU yükü düşer, 1080 de ise artar. Ondan mı kaynaklı acaba.
Bende de X63 (280mm) var. 2K panel kullanıyorum, CP 2077'de FHD'de test edeceğim ama
10850K - 3080 ile
Şuan boşta CPU - CPU Paket 30-31 derecelerde.
Kasam Phanteks P600S
Önde 3X140mm fan var içeri basan. Radyatör de tepede yine klasik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 6 Ekim 2022; 21:42:58 > -
2k da denedim ama gene darboğaz yiyordu bugün 4k deniyicem değerlere bakıcam
bendede 5 adet nzxt aer rgb fan var 120mm kasamda phanteks enthoo pro m acyrilic versiyonu
şuan sadece chrome steam ve epic açık mesela 44-48 arası seyiriyor ya çok garip geliyor
-
Benim Turbo kapalıydı, şimdi onu da bir açayım.
44-48 biraz fazla sanki, CPU'ya yük bindiren neler var mesela görev yöneticisinde.
-
Şuan en yüksek discord var ama
-
Açık programlar
-
CPU kullanımı çok değil aslında.
CPU voltajı kaç hocam işlemcinin
-
Nasıl bakılıyor bilmiyorum ama
-
AC Origins Yüksek ayarlarda 4K'da gene darboğaz yiyorum üstüne 83 dereceyi gördüm :/
-
3080 güçlü kart hocam 8.nesil işlemci ile darboğaz olması normal işlemcinin ısınması ise belki soğutucuda sorun vardır başka soğutucu kullandınız mi deneme amaçlı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dominic toretto üstadın işlemcisi 10850k 3080 i rahat rahat besler
Maalesef başka soğutucum yok ondan deneyemiyorum :/
Hocam, NZXT Cam ile Radyatör fan ve pompa devrine bakar mısınız ?
-
Anlık olarak 43-48 arası değişiyor sıcaklık devirlerde bu şekilde açıkcası oyun oynamadan sadece internette gezerken bu kadar olması fazla geliyor bana :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diavelin -- 7 Ekim 2022; 15:10:37 > -
SpeedStep açık mı peki ?
-
Ne olduğunu bilmiyorum desem kızar mısın
Benzer içerikler
- başkasının numarasından arama
- ntfs nedir
- rx 7600 neye denk
- exynos 1380
- cpu sıcaklığı görme
- snapdragon 8 elite
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X