5000 TL ye kadar anakart önerisi lazım

-
-
Bu üçü içinden X570 gaming Edge WiFi derim. WiFi / bluetooth var ve 4200e bulunuyor.
WiFi falan işime yaramaz diyorsanız vatanda 3 bine MSI B550 Tomahawk var. 1200 tlyi başka bir şey için kullanırsınız. AM4 ömrünü tamamladı, über anakart almaya gerek var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkcası anakarta önem veren bir insanım pcnin çalışması için çok üst düzey bişey almasanızda olabilir ama bana kalırsa önem verilmesi gereken bir parça ses yongaları olsum kullanılan diğer parçalar olsun x serisinde her zaman daha iyi olmuştur o yüzden x serisi almayı düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gaming Edge yerine MSI X570 Tomahawk Wifi düşünüyorum ASUS ROG X570-F Gamingle arasında kaldım var mı önerisi olan
internette baktığımda ki farklar şu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diavelin -- 3 Ekim 2022; 4:19:50 > -
MSI X570 Edge Wifi bu serideki en kötü anakart. Cayır cayır yanıyor. ROG B550 Strix F alabilirsiniz. B550 serisi ile X570 serisi arasında PCIE 4.0 slot sayısı farkı var. (4.0 SSD kullandığını sanmıyorum). B550 vs x570 CPU için aynı performansı veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gedikpasha -- 3 Ekim 2022; 7:41:29 > -
MSI X570S serisi bir Anakart alın derim.
MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX Wi-Fi 5250 TL civarı
-
Onu dün bende gördüm ondan edge yerine x570 tomahawk wifi düşündüm ama asus rog x570-f ile arasında kaldım ne önerirsin
X570 tomahawk yerine X570s alabilirim dediğiniz gibi ama ASUS ROG X570-F ile arasında kaldım açıkcası wifi kullanmıyorum ve bluetooth adaptörümde var onlar benim için çok önemli etkenler değil bunun dışında işime yarayacak bişey var mı diye düşünüyorum
inventus
ASUS TUF GAMING X570-PLUS AMD X570, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1 ATX Anakart - inventushttps://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10273 -
Aklımda mesela sorular var X570 ile B550 arasında TPM farkı var mesela TPM olmaması bana bir zararı olur mu B550 de yok çünkü ayrıca ses kanalı B serisinde 7.1 iken X serisinde 8 ses kanalı var bu oyunlarda etki eder mi bide ASUS B550-E Gaming de 16x70 vrm varken MSI X570s Tomahawk Wifi da 16x60 vrm çok farkı olur mu
Çok üst düzey bir kullanıcı olmadığımdan x570 yerine b550-xe almaya karar verdim aldıktan sonra sorularınız varsa cevaplarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diavelin -- 6 Ekim 2022; 12:26:8 >
4423 tlye gercekten uygun fiyatlıymış
-
b550-xe de üst düzey bir karttır
-
X570 Aorus Elite veya X570 Plus
-
Tebilondan indirimde 4800 e b550-xe aldım
X570 serisinde üzerinde fan olan modelleri tercih etmeyin (chip soğutucu) araştırırsanız ses yaptığını görebilirsiniz. ben kendim X570S edge wifi kullanıyorum, memnunum.
-
Aldığım anakartta sadece mosfette çok küçük bir fan o da sesi dahi çıkmıyor çok küçük olduğundan cihaz tanıtımında gördüm baya araştırdım bir sorun yaşayan görmedim ve görünür bir yerde de değil
Hayırlı olsun Gule gule kullanın.
-
Teşekkür ederim umarım daha iyileri sizin olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X