Gigafiber- 4 Farklı Modemde düşük Wifi Hızı
Merhaba,
Evimde hem superonline hem de turknet var. (superonline cayma bedeli yüksek diye iptal ettirmedim).
Keenetic Hopper aldım. Hem turknette hem superonline da test ettim. Kablolulada bir sıkıntı yok.
S20 cihazı modemin üstüne koydum. Yaklaşık 10 adet test yaptım.
Keenetic Superonline'da (paketim 500/50) Keenetic 850 den bi başladı 580 de bitirdi. 500 olmasına rağmen nedense 500-580 arası hız verdi ortalama
Keenetic Turknette ise wifi 130 dan başladı 240 larda bitirdi. 10 testte 100-300 arası değişti
Aynı modem olmasına rağmen neden bu kadar fark var? Gpondan 1000 geliyor sonuçta. Modeme bağlı telefondan başka cihaz yok.
TPLINK AX20, AX53 ile ayrıca test ettime sonuç yine aynı 100-300 arası.
Skechers Archfit vs Arch destekli tabanlık ?
Arkadaşlar Merhaba,
İçe basma problemim var o yüzden skechers archfit modelini kullanıyorum inanılmaz rahatlık sağlıyor. Diğer modelleri giyemiyorum bile rahatsız ediyor.
Ayak numarımın 47 olması sebebiyle model konusunda inanılmaz sıkıntı yaşıyorum. Archfit modellerinde de istediğim tarzda ayakkabı bulamıyorum.
Archfit olmayan bir model alsam altına arch support tabanlık alsam nasıl olur? Skechers ayakkabılarında arch support tabanlık mı var yoksa direkt ayakkabı o kaviste mi üretilliyor? Daha önce deneyimleyen arkadaşlar var mı?
Yeni P600s Lian li halos ve neon sistemim
Arkadaşlar ben çok beğendim yeni sistemimi. Sistemi paylaşmak istedim.
Psu üzerindeki şerite RGB ledi yerleştirmek en zor kısımdı
Merhaba,
Babam zamanında arsa almış. Kendisi 2010 da vefat etti. Bizde bu arsalara bakalım dedik.
Tapuda ada parsel 200/3 ve 200/4 yazıyor fakat tapu müdürlüğü bize sizin adınıza gözüken ada/parsel 100/3 ve 100/4 dedi. Tapudaki adamda ne yapmamız gerektiğini bilmediğini söyledi.
200 olan ada 500 bin ediyorsa, 100 olan kısım sapa bir yerde olduğu için fiyat 60-70 bin civarında
Burada benim yapmam gereken nelerdir? Bilginiz var mı?
1.5 milyona Ev mi Kur korumalı mevduat mı?
Merhaba,
Aylık gelirim 12 bin lira, oturduğum sitede eski kiracı olmamdan dolayı 2500 lira kira ödüyorum. Eşim hamile ve tek maaş ile geçiniyorum. Benzin, mutfak masrafı, taksitler faturalar derken maaşın 8 bini yattığı gibi gidiyor. Hastane masrafı dışarı 1 2 çıkınca ay sonu zor geliyor.
Bi yerde 1.5m değerinde arsam var. Oturduğum ev 1.7m idi arabayı satıp almak istedim ancak 0,99 krediden sonra 2.2m oldu yani hayal oldu. Sonra 1 milyona 1+1 daire alıp kiraya vereyim dedim kira geliri 3.5-4 bin arası getiriyor. Sonra kiracı kirayı ödedi ödemedi çıkıcak ev masrafı gibi sorunlarla karşılaşmaktan çekindim. Artan parayla mevcut arabamı satıp araba yatırımı yapayım dedim fakat onunda ekstra masrafları olacak.
1.5m kur korumalı mevduatta 3 ayda 60 bin lira veriyor(kiraya göre cok daha iyi) Kur artarsa farkını ödüyor. Gelen 60 binden ihtiyacım kadarını alır bir kısmıyla temmettü alır ufak bi kısmıyla coin alıp geri kalanı mevduatta tutarım diye düşünüyorum.
Şu sıralar enflasyon artışı kur artışını da geçmiş durumda fakat aklıma gelen en mantıklı senaryo bu siz ne düşünüyorsunuz?
İşe yakın yere taşınmaya değer mi?
Arkadaşlar merhaba,
Ben Beylikdüzü'nde sitede oturuyorum işim Levent'te. Uzun süredir uzaktan çalıştıktan sonra nisan ayından itibaren 5 günlük ofis mesaisi başlayacak.
Servis sabah 5.50 de alıyor o yuzden 5.20 de kalkiyorum.
Aksam da çıkış 5, eve gelisim 1s15dk civari sürüyor.
Leventte mahalle arasinda aile apartmaninda dairemiz var ve işime 10dk uzaklıkta ancak eşim evin cok eski, park probleminin ve aile apartmani olmasından dolayı kesinlikle oraya gitmek istemiyor. O taraflarda kiraya çıkarsam maaşın yarısını sadece kiraya vermem gerekiyor. Eşimi ikna edemiyorum düzenimizi bozmak mantıksız geliyor diyor. Kendisi çalışmıyor. Cocuk yok.
Mevcut kira 2500 ancak temmuzda zam olacak muhtemel 3750 olacak. Vergi diliminden ötürü maas 11.5k-10k arası değişiyor. Siz olsanız nasıl karar verirdiniz?
Meslek: Çevre Mühendisi-İş Güvenliği Uzmanı
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 301
İkinci El Bölümü Mesajları: 109
Konularının görüntülenme sayısı: 12.946 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 100 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware