Şimdi Ara

100-250 tl dışarıya ses vermeyen ve almayan kafabandı kulaklık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ara yine açmışım bu topiği ama istediğim cevabı alamadım 100-300 TL arası dışarıda rahatça kullanabileceğim ve bassları iyi olan bir kulaklık tavsiyesi istiyorum.
    Lütfen en yakın zamanda tavsiyelerinizi bekliyorum şu anda bulabildiğim en iyi kulaklık SHO-9560 ama pek şekli hoşuma gitmedi.

• Eski konulara bakarsanız cok daha hızlı tavsiye alırsınız. AKG ürünlerine rastlayacaksınız hep.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phillps The Strech i tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TryaelForce

Phillps The Strech i tavsiye ederim :)

quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Eski konulara bakarsanız cok daha hızlı tavsiye alırsınız. AKG ürünlerine rastlayacaksınız hep.

Beyler bana daha net cevaplar lazım Philips Stcrech alıcam gibi duruyor ama limit bu kadarken daha da iyi bir şey almak istiyorum.
  • UP
  • akg k518le, k450, q460 diyeyim o zaman. Büyük media markt ve satürnlerde deneyebilirsiniz.

• Beyler bir çok yerde araştırma yaptım aslında k 518 tam benim istediğim gibiymiş ama küçük kafa istiyormuş galiba benimkide küçük mü pek emin değilim biri ölçülerini bulursa ve paylaşırsa sevinirim.Şu ana kadar karar kıldığım kulaklıklar
    Audio-Technica Solid Bass , K 450 , Grado s60i (izolasyonu hakkında bir bilgim yok umarım iyidir.) , AUDIO TECHNICA ATH PRO700 biraz Marshall Major (öğrendiğime göre galiba bass ları değilde midleri ön planda olan bir kulaklıkmış.).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    J
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle gradoda yalıtim 0. Marshal major bası şiddet olarak birazcık az ama deprem yapmaktan ziyade kulağı okşayan bir kalite sezdim. Mid baskın olduğundan beğenmedim. Marshall ı da dnr da deneyebilirsiniz. k518 le ve Urbanears ı marshall majora tercih ettim ben metal ve pop müzikte(uygun equaliserle). Urbanears ı listeye ekleyebilir ve media markt veya dnrda deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 14 Haziran 2012; 16:17:34 >
  • SJ 33 alacağım gibi duruyor ses kalitesi olarak Monster beats den daha iyiymiş gözüme de hoş geldi fiyatı'da uygun izolasyon da iyiymiş galiba onu alacağım.
  • Monster Beats kaliteli mi ki? 8(

• quote:

Monster Beats kaliteli mi ki? 8(

Kaliteli denemez popüler ama ne yalan söyliyeyim balslarına hayran kalmıştım.
    Şu anda sj33 veya sj55 alacağım ama karar veremiyorum.
  • quote:

• quote:

• O kadar güzel olsaydı adını hatırlardım ama ilk kez duyuyorum.
  • Ben de ilk defa duyuyorum .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.