< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boğaziçi YBS -- 5 Mayıs 2021; 15:43:23 > |
100/50 KUPON HEPSİBURADA YENİ HESAP
-
-
Telefon numarasını neden güncellediniz?
-
Telefon nosuz sipariş verdirmiyor.
Bir arkadaşım yaptı sıfır numara ile.
-
Olayı anlayan beri gelsin... -
aman tanrım hemen eve yığınak yapmam lazım
-
Fıstıkçının takipçisi olana mı 50 tl indirim var.Yoksa sıfır tel ile yeni üyelik açan herkese mi.Ben de tam anlamadım ne olduğunu.Arkadaş net olarak yazarsa iyi olur.
-
dijital kodlarda geçerse ekmek çıkar
-
yine mi salkım
-
-
Farketmiyor, her üründe geçerli. Resmi yeniledim.
-
Peki bir soru daha yeni hesabı bilgisayardan açsak oluyor mu?
-
Fıstık mi almamız lazim illaki . Ayni numara ile bir üyelik açma şansımız var mi -
olmuyor yeni hesapta -
Daha önce hesap açmada kullandığımız tel.no.su ile yeni hesap açınca oluyor mu,yapabilen var mı? -
Eski kayıtlı numara girerseniz kuponu iptal ediyor yeni tel lazım -
Teşekkürler hocam -
Ne dendiyse yaptım ama olmadı yinede -
Nasıl alıyoruz yeni üyelik oluşturdum gelmedi? -
-
Son aşamada numara onayı istiyor. Daha önce kaydedilmemiş numara vermek lazım galiba.
Alev alan tek şey sinirleriniz olur hocam. İptal edin bu siparişi bence. Sorun yaşamayan kalmadı bu firmadan. Acayip dandik ürünler gönderiyorlar. |
Ben de bu ürünü alma gafletinde bulundum. Hayatımda bu kadar kötüsünü yemedim. Hem bayat hem içleri boş gibi, ne yediğini anlamıyorsun, kaçıncı kalite fıstık bilmiyorum |
İnsanların çoğu memnun değil hem üründen hem de satıcıdan, bazıları da ürünün 900 gr çıktığını söylüyor. |
Faydalandık haber veren arkadaşa teşekkürler. |
Benzer içerikler
- ccleaner pro key
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- vodafone numara taşıma faturalı
- 5 mbps internet hızı nasıl
- shell 150 tl
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X