Windows 10 Kurulumunda Disk Görmeme Sorunu
Acer Aspire 7 A715-51G freedos laptop aldım, Windows 10 kurulum usb'sini Rufus yardımıyla (otomatik ayarladığı ayarlarıyla oynamadan) oluşturdum. Ayrıca bu intel'in 11. nesil işlemcilerden sonra geliştirdiği VMD zımbırtısından dolayı indirmem gereken IRST sürücüsünü de Acer'in sitesinden laptobumun model numarasını girerek indirdim ve kurulum USB'mde klasöre çıkarttım. Fakat format ekranında sürücü kısmında, sürücü yükle diyip klasörü seçmeme rağmen herhangi bir sürücü yüklenmiyor.Sürücüleri 'Bu bilgisayarın donanımına uyumlu olmayan sürücüleri gizle' tikini kaldırınca görüyor ama ekteki sürücüyü seçip yükledikten sonra bile hiçbir sürücü gözükmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ve kurulum ekranındayken power tuşuyla bilgisayarı kapatmam bir sorun çıkarır mı ?
GETİR ÇARŞI İZMİR'E GELMİŞ.
Mesaj geldi.50 tl ye kadar yüzde 50 indirim vermiş.İstanbul da sanırım 100/50 vermişti.Belki buraya da verir.
HEPSİBURADA MAİSONETTA BORNOZ 71,91 TL
Birkaç gün önce konusu açılmıştı.O zaman indirimli fiyat 79,90 tl idi.Ben alana kadar fiyat yükselmişti.Şimdi farkettim tekrar indirime girmiş hatta sepette ekstra %10 indirim daha yapıyor.Ban iki adet aldım.
Not:Krem renkte M beden ve Mavi renkte L beden var sadece.
https://www.hepsiburada.com/maisonette-tek-kisilik-bornoz-takimi-krem-m-beden-p-HBV00000E3URZ
Geometri
Geo. Sorusu Üçgende Açı
Geometri Katlama Sorusu
Üçgende Açı
BOYNER VERDİĞİ İNDİRİM KODUNUN ÜSTÜNE YATTI.
|
|
NORTON İNTERNET SECURİTY KEY
|
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 929
İkinci El Bölümü Mesajları: 50
Konularının görüntülenme sayısı: 17.406 (Bu ay: 163)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 145 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar